Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 56

• 29 179
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Като гледам анкетата, никой не желае щастието на Дженгиз. Ще си го вземем в наше село и ще ги наредим един до друг в кръчмата - Джем и Дженгиз - да има за всеки вкус - кеф ти лошо момче, кеф ти добро момче...  Laughing

# 76
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
бланче няма значение от гледната точка,чисто кинематографично е сгрешено
така смятам Peace Peace Peaceне е вярно разбираш ли(може да е грешка и при монтажа)
друг много слаб и излишен момент е когато майката на Омер иска да и гледа на кафе
детето гледа фигурите,а тя гадае
е ква е тая глупост сега,то нещо като нашите шамани дето ти гледат по телефона и ли по телевизора Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 77
  • КиТ
Като гледам анкетата, никой не желае щастието на Дженгиз. Ще си го вземем в наше село и ще ги наредим един до друг в кръчмата - Джем и Дженгиз - да има за всеки вкус - кеф ти лошо момче, кеф ти добро момче...  Laughing

Ами оставяме го за Лакуна Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не смеем да гласуваме.....

Аз между другото гласувах за Еусан и Езел...струвами се че между тях прехвърчат изкри... Mr. Green Mr. Greenособено в 6ти епизод едни погледи си хвърлят Mr. Green

# 78

ето го момента за който говоря

# 79
  • КиТ
Лакунче,ти направо цял филм си събрала на този гиф Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 80
  • СТАНДАРТНО.

ето го момента за който говоря

Права си!!!  Peace Peace Peace

# 81
друг много слаб и излишен момент е когато майката на Омер иска да и гледа на кафе
детето гледа фигурите,а тя гадае
е ква е тая глупост сега,то нещо като нашите шамани дето ти гледат по телефона и ли по телевизора Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ами, номерът там беше, че майката й видя скритите роднини, а Ейшан ужасно се притесни и й се изтряска...

А за другото - наистина не виждам проблема, съжалявам. Просто тук - във втора серия, сцената е изрязана - между влизането - когато се вижда, че последната пейка е празна, и обръщането на Ейшан назад - когато се виждат баща й и сестричката, има още мноооого, мноооого време и още много моменти. Изкарай този момент от 1-ва серия, а не от 2-ра, нали ти казвам, че във втора е отрязано...

# 82
  • СТАНДАРТНО.
 Прегледах първи епизод и сега ще кажа, че Бланка е права Simple Smile.
 Ето момента, в който влизат баща й и сестра й, явно във втори епизод са съкратили сцената.

# 83
ма аз много добре знам че в първи епизод се вижда как сядат,казвам че и във втори трабваше така да се покаже
тоест,че не може точно това да се съкрати,защото става смешно и нереално
и преди казах,че е чисто техническа грешка предполагам
тоест за мен си е гаф

все едно в дадена стая да няма гардероб,а в следващия кадър да се появи без да ни е показано как се внася.
плюс това в случая бахар и сердар са много важни за тази сцена,не е да кажеш,че някой от миманса идва в повече

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 14:33 от lacunababe

# 84
Здравейте   bouquet те сега докато всички си спомнят... Аз искам Дженгиз да е щаслив ама не го виждам с Ейшан  Sad освен и тя като Ламия  Crazy

# 85
  • Пловдив
  bouquet Здравейте искам да ви кажа едно огромно благодаря за субтитрите - това е един чудесен сериал, който заслужава да бъде преведен на български език. Справили сте се чудесно с тази задача. Въпреки, че изгледах серийките на английки, несравнимо удоволствие е да ги гледам на български.

# 86
И аз гласувах за Ейшан и Езел  Winkтя старата любов ръжда не хваща Wink

# 87
ето я Нил дали ще се появи пак  newsm78

# 88
  • при най-добрия мъж...
Тя играеше в "Аси".

За протокола:гласувах за Бахар и Али.
Дженгиз не мога да го прежаля за тая скумрия. #Cussing out

# 89
Здравейте!  Hug  Hug  Hug

Пламка, честито ти взет изпит, джанъм. Ти каквото ги подкара все 6-ци в последно време, май няма да искаш да свършва сесията, че тъкмо влезе в ритъм.  Mr. Green

И аз гласувах за Езел и Бахар. Не мисля, че Езел и Ейшан може да са отново заедно, дори и да се поизяснят нещата около обира и затварянето на Омер. Неправдоподобно е да простиш нещо такова и отново да бъдеш със същия човек на 100%.

А за Дженгиз...не че не искам да е щастлив, нали е нашия човек  Wink, но точно заради това и не го давам на тази ми ти Ейшан. Дори и като двойка не си отиват - той е темпераментен, живак, а тя....знаем си я вече.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт