Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 56

• 29 176
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • при най-добрия мъж...
Добро утро!

Страхотни снимки и подписи,а новината с бройката на изтеглянията направо ми подкоси краката. newsm44 newsm44 newsm44
Колко много фенове има сериала,а?Ще се напълни селото бързо,бързо.

Много е студено във Варна днес!
И на мен ми писна,много дълга тая зима бееее #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 61
Добро утро! Днес май ще гледаме нова серия? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вторник вечер, ако не ни мине котка път.

# 62
  • СТАНДАРТНО.
 Добро утро! Благополучно занесох дребното на градина и баба ми да си вземе пенсията. Май бях единствената жена, която е излязла с колата в това време  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Слава Богу, всичко мина без произшествия.
 Не знам за сценариста, но този, който е ръководил кастинга и подбора на артистите си е свършил страхотно работата. Баръш Фалай идеално пасва на образа на Али. И този, който играе Езел е страхотен. Играе с очи, с израз на лицето....изобщо с всичко. Всички са много добри. Афферим!!! Simple Smile

А сега нещо сгряващо.

# 63
  • СТАНДАРТНО.

- тази е интересна Simple Smile

А тук има още - http://img23.imageshack.us/i/ezel1bolum001.jpg/

# 64
Наистина, филмът е изпипан до всяка подробност. Нищо не дразни, за нищо не мога да кажа - ей, това да бяха го направили еди-как си, щеше да е по-добре.
Освен това - не искам да ви дразня, но не мога да не споделя - краят на трета серия е невероятен. Тази сутрин докато му слагах субовете, се просълзих... Много драматично, сърцераздирателно... В този филм симпатизирам и съчувствам на абсолютно всички герои, нищо че са един срещу друг.
Късметмето, браво. поздравления. Аз моята кола не успях да я изровя, а и чистенето при нас още не е започнало или ако е започнало - нищо не се вижда. Днес кметът ни щял да открива спирка. Викам - дано я открие в този сняг.  Joy Joy Joy Joy Joy Ама се съмнявам, че ще я види.

# 65
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Снощи поради липса на кабелна телевизия предложих на нашите да им прожектирам първите две серии на филма.Искам да ви кажа,че те са ужасни мърдогъзици и много  рядко се зазяпват в телевизора.Нооооооооооооо вчера случая беше обратен.Седнаха и не мръднаха три часа,като хипнотизирани(а хем незнайно защо втора серия на ДВД-то ми прескача ужасно,нещо от формата на видеото е явно),даже накрая ми викат-пускай и трета серия! Mr. Green.Много им хареса и не спряха да ме питат кога  ще го дават по някоя от нашите телевизии Joy Joy Joy Joy

иначе за играта на актьорите мога да кажа,че имам двама фаворити(засега),и те са Езел и Али(нашия не го слагам,защото него си го знам,а и не съм очаквала,че ще се оака Grinning)
Единственият персонаж,който ужасно ме напряга е майката на Омер.......във втора серия  хванах един гаф,но се преживява hahaha hahaha hahahaвсе пак гледаме сериал

# 66
http://www.youtube.com/watch?v=aBXeXBpTVOk

ето песента с която завършва трети епизод

http://www.youtube.com/watch?v=Ele36V1_ECU&feature=related
 а това е руския вариант,на който аз и виви сме големи фенки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

аз пък тук си поплаках,и то без превод.....не ми си мисли с превода кво ще правя

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 10:58 от lacunababe

# 67

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ох на мама,граф Дракула......ше се хапем,а Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 68
  • КиТ
Здравейте   bouquet  bouquet  bouquet

Пусналисте нова,тема до сега ви четох.....

Браво,прочухме се щом има толкова тегления Peace,а това са само първите 2 епизода,хората като се зарибят,няма отърване Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Така първо да кажа,че на изпита имам 6 Party Party Party  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Но повече ще се оплаквам,защото тук има сняк до колене и не мога да се пребера,оставам заровена в Свищов,незноайно докога Cry Cry Cry newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Някой случайно,да има хеликоптер.... Thinking ooooh!

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 14:35 от plami89

# 69

Така първо да кажа,че на изпита имам 6 Party Party Party  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Някой случайно,да има хеликоптер.... Thinking ooooh![/b][/i]

браво Пламкаааа!!!   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

хеликоптер,ЙОК Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
салам стой си там!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 70
Пламка, честита шестица. Другата сесия - всичките да са такива.

Лакунче, кажи за гафа...

# 71
  • КиТ
Благодаря Hug Hug Hug

браво Пламкаааа!!!   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

хеликоптер,ЙОК Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
салам стой си там!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тя Мечтание ми вика да компенсирам с момчета Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А аз викам,че набелязания субект вече си тръгна Crossing Arms

# 72
в коридора на съда.....Ейшан,баща и и Бахар......
в първа серия ,когато Ейшан влиза в съдебната зала поглежда назад,където седят баща и и сестра и.....тук влиза ,а те остават отвън
в следващия кадър я дават как върви към свидетелското място,като отзад се вижда  вратата на залата
естествено докато Ейшан си заема мястото никой друг не влиза
следва отново сцената в която Ейшан се обръща и ги вижда
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyкак са влезли се пита в задачата newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 73
  • КиТ
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyкак са влезли се пита в задачата newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

През друг вход Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 74
в коридора на съда.....Ейшан,баща и и Бахар......
в първа серия ,когато Ейшан влиза в съдебната зала поглежда назад,където седят баща и и сестра и.....тук влиза ,а те остават отвън
в следващия кадър я дават как върви към свидетелското място,като отзад се вижда  вратата на залата
естествено докато Ейшан си заема мястото никой друг не влиза
следва отново сцената в която Ейшан се обръща и ги вижда

Тази сцена я дават два пъти - в първа серия е през очите на страничен наблюдател или през очите на Омер, не съм сигурна точно, тогава е дадено по-подробно, с целите показания на Ейшан. Във втора серия същата сцена я повтарят, но от гледна точка на Ейшан. Тогава показват разговора в коридора, а самия разпит го съкращават и така се получава сякаш бащата и сестричката изведнаж са се оказали в залата.

Но сега като го казваш, се досещам за друга грешка, но трябва да се провери дали наистина е било така - докато чака в залата, Омер се обръща назад и вижда бащата на Ейшан. А се предполага, че той още е навън и разговаря с Ейшан.

Общи условия

Активация на акаунт