Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 56

• 29 181
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • КиТ
Пламка, честито ти взет изпит, джанъм. Ти каквото ги подкара все 6-ци в последно време, май няма да искаш да свършва сесията, че тъкмо влезе в ритъм.  Mr. Green

Нали накрая се живнах Mr. Green Mr. Green Mr. Green (това е защато на последните 2 изпита даваха помощно средство учебник Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed)

# 91
... Аз искам Дженгиз да е щаслив ама не го виждам с Ейшан  Sad освен и тя като Ламия  Crazy

Това ми напомни нещо, което ми направи много неприятно впечатление - сега не мога точно да си спомня в кой епизод и в кой момент, но Дженгиз има едни реплики, все едно извадени от Мелодията и от устата на Джемил - за любовта и за увереността, че Ейшан ще го заобича. Това ми дойде доста в повече. Първо - между Джемил и Дженгиз аз прилика не намирам и никак не ми е приятно да се сравняват. В смисъл - не че единият е добър, а другият - лош, но са толкова различни, че няма място да паралели. И второ - сякаш са взели Ийит да играе Дженгиз, точно защото вече е играл Джемил. Сякаш смятат да повторят изпълнението... Ако е така  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Ламия я преглътнах, но Ейшан - няма. Освен всичко, тези хора са решили да бетонират един имидж на Ийит, което е тъпо за него като актьор. Изказах се. Извинете за словоизлиянието...

bouquet Здравейте искам да ви кажа едно огромно благодаря за субтитрите - това е един чудесен сериал, който заслужава да бъде преведен на български език. Справили сте се чудесно с тази задача. Въпреки, че изгледах серийките на английки, несравнимо удоволствие е да ги гледам на български.

Благодаря ти много. Можем само да се радваме, че повече хора ще се насладят ... Добре дошла...  Hug Hug Hug

# 92
Бланка и аз така мисля,ама дано се появи някоя ама и нашия глупак да се влюби и да си заслужава и засега не виждам как ще се търват от затвора  newsm78 ако се разбере истината.

# 93
Бланка за теб малката Бахар

# 94
Бланка за теб малката Бахар

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Като котенце е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 95
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
мъртвило ей  newsm78 newsm78 newsm78
що така бе пиленца Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 96
# 97
Най-накрая и аз да се добера до компютъра ooooh!
Плами,честито за изпита PeaceЗа хеликоптера не бързай-чакай в 4-ти епизод ще дойде.
Това не е единствената техническа грешка Mr. GreenСнощи кото ги гледах в предаването
казаха,че много се изморяват.Правят една серия за една седмица.Помислете само как в Холивуд правят един пълнометражен филм цяла година CrazyРазбира се,че се изморяват.Довечера има нова серия Laughing

# 98
Еми, до коя стигнахме? Скоро не съм точила... На теб разчитам да казваш, мила...

# 99
Сега почнах Confusedаааа,ти имаш в предвид кой епизод е довечера?Мисля,че ще е 17-ти.

# 100
  Mr. Green

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 18:19 от elmira

# 101
Плами,честито за изпита  Hug
нали обсъждахме мъжлето й..ем изобщо не ми харесват двамата..и тя по-висока  ooooh!
http://img96.imageshack.us/img96/9616/sedefavcikivanckasabali.jpg

# 102
Готова съм с редакцията на 3-ти епизод newsm44 newsm44 newsm44
Който иска да гледа директно новата серия ето линк-
http://www.atv.com.tr/canli_yayin

# 103

Късметче, как сте в Сс При нас е.... ама мнооооого сняг ,нямам спомен за толкова друг път да е имало-поне в последното десетилетие Все е било бедствено положение, ама сегашното  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 104
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
кво правите бе джуджунки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Цитат
Готова съм с редакцията на 3-ти епизод

емкааааа,браво слънце   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
айде утре и него да качвам
сега сме 107 сваляния на първа серия и 88 на втора Party Party Party Party Party

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 22:01 от lacunababe

Общи условия

Активация на акаунт