Жената Овен - Тема 7

• 22 875
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Колко много сте писали ...... #Crazy
И колко интересни неща сте обсъждали.
И аз съм от гръмогласните.
И от тези, които нямат брак съм Simple Smile
Аз искам да съм булка, искам патардията, купона.....и една църковна венчавка ....на подпис в съвета-не държа.
Но не ни е приоритет в момента.
Поздрави на всички  Hug

# 121
  • забравих си мисълта...
Маргало, мерси за похапването. OT мен десерта, Linzer Schnitten.

# 122
  • Varna
МАРГАЛЦЕЕЕЕ Hug
Сладураноооо, благодаря ти за пиленцето. Така обичем печено пиленце със картофкииии smile3508 И Мирамича е права- страшна си мацкаааааа newsm10
ЗАЙЧЕ-БАЙЧЕ Hug
Пожелавам ти да имаш една страхотна сватба със всите патардии които ти искаш и харесваш Hug
ВЕНЧОРИ Hug
Благодаря за за линзерчето  bouquet

# 123
Здравейте пак момичета....)
Аз малко да се оплача, след обед малката ми вдигна температура, легна си с 37С и се събуди с 39С и един рев му удари. Дадох набързо нурофен и хайде при лекарката. Нищо и няма, само зачервено гърло, сега ще си пием сиропите. И температурата и спадна, но по-късно пак ще и дам нещо, че през нощта вероятно ще вдигне. )

Маргало, сега отивам да си правя и аз дърво. ) Преди няколко страници ти бях пуснала един линк към американски сайт за всякакви маниста и др. подобни, ама май не си успяла да го видиш. ))))
А пиленцето е супер, аз преди 2дни правих пиле с картофи, страшно обичам. )))

Щях да правя и десерт, ама ще го оставя за утре, че сутринта нямаше прясно мляко на магазина. Сега вече си купих, ама не ми се занимава. )

# 124
леле ма вие много бързо пишете бе Party

# 125
  • забравих си мисълта...
Mirama, стискам палци, малката принцеса да оздравее бързо. Дано няма усложнения  Praynig.

Делте, аз не си падам много по линцерския сладкиш, но моите хора го обичат, че за тях го направих. То аз така или иначе само по хапка опитвам от такива неща, но този нали не ми е любим и не го опитвам даже. Другите се радват, че щяло да има за тях повече  Joy.

# 126
Четох ви по-горе,та ще върна малко лентата  Wink
Еличка,хубави холчета си показала,аз си заплюх белинкото...много обичам този цвят,а у дома само таваните и вратите са бели  Joy няма да изреждам всичкото цигания у нас,само за хола ще спомена,че сме с резида и тъмна циклама  Mr. Green стените по-точно,диванището ни е резида с кафяво,килимът тоже  Laughing
Делте  Hug ,поста ти за сватбата  #Crazy Joy
Ние сме бракувани,не мой' са оплача! Wink Peace
Джей,честита ви квартирка!  Hug

Добре дошла и от мен на Кайен!   bouquet

И благодаря за поздравите за ходещите крачета на малкото ми слънце!  Hug

Много пишете,бе мацки...бравос!  bouquet

# 127
мимина, честити ти ходещи крачета и от мен.

Мира
, дано повече да не вдига температура малката сладурка и бързичко да се оправя. 

Маргало
, полях ти дръвчето.
Ето го моето: http://treeofmoney.ru/133510

# 128
  • забравих си мисълта...
Mимина и аз да те поздравя, че сте проходили.

Да ти е живо и здраво детенцето, да тича, да ходи и да се радва много.

# 129
Мерси ви! Hug
Мирама,дано скоро да ти добре детенцето! Praynig
Бенджолинка и Заяк,щом сте мераклийки за булки...ха дано! Hug
Дидка,много неприятно това с роднините ви...ама здраве да е! Hug
Айде,благоврения ми се прибра...лека вечер,сладки овнета!  Hug

# 130
Здрасти, мацорани  Grinning
Мимина, честито!  Hug Сега ще има тупур-тупур  Laughing
Дидко, не го изживявай..знам, че е лесно да се каже, ама с някои роднини на мъжа ми съм първа приятелка, а с някои не се дишам..Хора различни
Мирамче, дано всичко е наред с детето. Ето на-пръст божи-що не трябвало да заминаваш с мъжа си..
Взимам си и от пилето и от линзера и от кафето и от милинките..леле, каква съм лакомия  Laughing
Маргалче, кликнах ти. Имах такова дърво, преди да го унищожи сина ми-използвал го за футболна врата  hahaha

# 131
Пак съм аз, като няма какво да правя....))))

Калина взе че заспа преди малко, това е голямо събитие, при обичаен час за сън при нея около 23.30ч. Но предполагам, че ще се събуди по някое време. Вероятно Тта я е поизтощила, макар че от 17ч да нямаше такава.

Elica676, той мъжа ми ще заминава чак края на март месец. ))) Ама го измислихме де, ще отида с него за 1-2нощувки и после ще се прибера. ) За толкова мога да я оставя малката на бабите, макар че до сега сме я оставяли веднъж само през нощта и то я приспахме и се прибрахме сутринта преди да се събуди. )

И голям майтап, мъжа ми прелива от 1туба от минерална вода 10л, ракия в шишета от 1л. Идва преди малко да ме извика - и какво да видя, напълнил е 9шишета като последното дори не е пълно до горе. )))) А кажете ми сега, как туба от 10л, не може да напълни 10шишета от по 1л, а пълни 8шишета и половина. ))))) Все бях виждала, ама да те цакат с минерална вода.....)))))

# 132
  • Varna
МИРАМКА Hug
Има някакъв вирус. Днеска две познати ми се оплакаха за техните дечица. А техните са и повръщли. Дано твоето мацуранче да го преодолее леко и да му е минало newsm10
МАРГАЛЦЕ- Hug
Кликнах ти на дръвчето!!!

# 133
  • забравих си мисълта...
Mirama, а водата наистина ли е минерална  Joy?

Маргало и аз ти полях дръвчето.

# 134
Mirama, а водата наистина ли е минерална  Joy?

Хаха, така пише на тубата....ама знаеш ли какво ти сипват и продават...)))))

Делте, мерси мила, надявам се да се оправи бързо...)

Общи условия

Активация на акаунт