Жената Овен - Тема 7

• 22 799
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • забравих си мисълта...
Делте, не ти се сърдя, то както и да го нарече човек бившия, все ще е комплимент за него. То той след като се разведохме още два пъти се жени, но като си е магаре пак е сам.
Делте, то и твоята сватба е била една..., наистина понякога възрастните могат да отровят сватбения ден и живота на младите със щуротиите си. Важно е че съпруга ти те обича и е с теб, пък другите ги забрави просто.

# 76
Бенджи, офф, не знам, кофти е когато двама души не са на еднакво мнение за нещо подобно.
Ама какви "финансови" причини, тя сватба се прави и с 100лв, и със 10 000лв (и повече може де). ) Тоест всеки както усеща нещата и доколкото финансови възможности има. )
Ама вие си знаете де...))))
Това може да му се каже, но има според мен и далеч по-дълбок замисъл.
Не толкова заради финансите по сватбата, а справянето изобщо. Не знам.
Него може би го гризе, че няма жилище тук, знаеш, че не е от Варна.
А двамата смятаме, че е непосилно за нас ипотечен кредит за 30 год.
Аз имам други неща предвид, няма да се спускам в подробности, но той сякаш не е узрял все още за тази идея. Иначе дете няма против да ми направи Mr. Green
Ама кой да му каже, че с жена си може да се разведеш ако нещата не потръгнат, но с детето никога. Тез мъже много глупави еййй, вместо да осъзнаят, че едно дете е много по-отговорно и за цял живот, те се стряскат повече от един брак,  пък деца налитат да правят hahaha

Четох някъде наскоро, че един мъж го е страх повече от брака от колкото от ухапване от акула Joy

# 77
Да мацка,вадиш си и си записват детето в твоя паспорт Peace
Снимате си се двамата с детенце и така,подаваш си документите.
После,когато е готов отивате с баща му при нотариус,става бързо Peace

Мне.. Вади се паспорт на детето..
Специално това разследвахме и разпитвахме миналата седмица..
Декларацията от нотариус е отделно.. Но паспорт трябва да си има  Peace

# 78
  • София
Отворили сте темата сватба - не сме женени,от 8 години сме заедно.Аз не искам да се женим, той би се съгласил ако взема ,че кажа Да,но аз все викам Не  Mr. Green. Добре ми е така,не виждам какво би променило за мен,един подпис. Като дете съм мечтала за булчинската рокля и сватбата,но сега съм толкова щастлива, когато ме погледне с някоя нова дреха или прическа, и да ми каже прекрасна си,че вече изобщо не мечтая за сватба,нито я искам.

# 79
Относно сватбите - ние сме от 4 години и половина заедно,но не сме женени.Сега чакаме и бебче,живот и здраве,но пак няма да се женим....За мен не е толкова важно да има брак,важното е да се разбираме и обичаме....

# 80
  • Varna
Момичета,
Някои хора искат да сключват брак, други не искат. Различни сме и различни ни са подбудите. Както видяхте със това коя от нас кой хол харесва така е и със този въпрос. Няма нищо лошо, че Бенджолинка иска дори и сватба. Аз ви казвах, че аз не исках сватба. Но пък моето момче много държеше на брак. А и ние нямахме време да сме и гаджета. Той направУ си ме грабна да не ме грабне някой друг Joy Сега сигурно си чука главата  Banghead ама е късно.
Но на Бенджолинка момъка не ми харесва това, че иска да прави бебе а за другото го е страх. Че това да създадеш живот и след това нали трябва да му осигуриш бъдеще. Нямал жилище пък искал бебе да прави, как стават тия работи. Пак не говоря, че трябва да подпише, говоря за това, че иска бебе а се извинява със финанси. Ми то това бебе има нужда и от финанси. Няма да кара на фотосинтеза еееееййййййййййййй Laughing  Ох трябва да одЪ и да забъркам един кекс и не мога да мисля като хората. По късно ще дойда и ще разнищя оня Бенджолинковия ако съм на кеф Joy
Гушки момичетаааааааа Hug Hug Hug Hug

# 81
Бенджи, честито и от мен с малко закъснение  bouquet!
И аз да се включа докато сме на тема сватби- ние караме седмата, уж фатална година, за брака. Омъжих се доста млада и всички се чудеха защо се женим щом не съм бременна Crazy.

# 82
Бенджи, вземи му обясни малко, че от едно дете по-голяма отговорност и задължение няма. ))) Той от брак го е страх, пък дете иска....нещо не се връзват нещата...))))

Така си е, в крайна сметка всеки решава за себе си дали да сключи брак, или не. Едно време не е имало какво да се избира. )))

Аз направих една леща със сръбска наденица....отдавна ми се беше прияло такава манджичка. ))) За обяд пък опекох домашен хляб (така де ,хлебопекарната го пече). ))) Утре мисля един сладкиш да метна вътре. ))))

# 83
И аз месих днеска питка Simple Smile със сиренце Simple Smile
Ама ръчна .. във фурната..
Тамън я извадих  Blush и нагъват  Mr. Green
На мен не ми се полага..  Rolling Eyes Дебелу съм  Twisted Evil

Хлебопекарна не искам да взимам, че ще станем по 200 кила.. Мъжо и без туй е бая доста  Crazy

# 84
duhi_puhi, а, не е така със хлебопекарната.....или поне за такива мързелани като мен. )))
Я пусна 1-2хляба в месеца, я не. ) И някой сладкиш и това е. ))) Иначе един хляб го изядаме на едно ядене...))))

# 85
Интересни теми сте нагънали днес, докато ме няма  Wink
Омъжих се на 19 години, а за да го направя, защото татко и майка бяха страхотно против направих голяма щуротия за която още ми се смеят днес приятелите.  Laughing След поредния скандал на баща ми, че не иска да излизам с приятеля си и че е против сватба ( трябва да уча, да раста ) просто предложих на приятеля ми (който ми е съпруг вече 24-а година) да ме забремени  Joy Речено-сторено, след месец като разбрах че съм бременна, отидохме с мъжО, запазихме си ден за сватбата ни и съобщих на баща ми, че на 29 юни е сватбата ми, ще става дядо декември, та ако иска да заповяда. Баща ми и той овен вдигна такава гюрултия, че сигурно са ни чули в южна България  Mr. Green ,но накрая не само се съгласи, а и пое разходите и организацията-бе с една дума той ме ожени. Имам страшно сладка снимка от сватбата, направена от брат'чед, на която той ми размахва пръста и нарежда "Направи го на своя глава, че и дете направи напук, ама сега ще слушаш мъжа си, свекъра си и свекърва си и няма да ми бягаш да ми ревеш на рамото, защото обратно няма да те взема"  Twisted Evil  hahaha Моята усмивка под мустак на снимката показва мноого ясно чувствата ми  hahaha
  Да ви разкажа една смешка от днес. Пред магазина спират два модерни джипа, отварят задната врата на единия, гледам подава се някаква буйна грива и си викам "Каква готина коса има тази мацкааа!" И се подава едно копито, после остра муцунка и от джипа слиза....козел  Shocked Ама красив козел, дет' се вика-пръч един път  Joy Joy Та стиснаха си ръцете двата шофьора и си размениха "домашния любимец"  hahaha Вкараха го в другата кола и всеки по пътя си. Толкова ме беше яд, че нямах фотоапарат под ръкааа  ooooh! Беше невероятно забавно като история с неочакван край  Grinning
Бенджи, каквото и да става-нека бъде най-доброто за теб. Защото знаеш за всеки човек и ситуация това е различно  Hug
Джей, бягай на лекар, че и на мен ми "мирише" на ангина
Делти, всичките ти мъки с роднините на мъжа ти са заплатени богато от ...мъжа ти. В смисъл, че си е заслужавало  Hug Мен пък ме искаха свекито и свекъра, а сега ела ги питай каква кобра съм  Twisted Evil

# 86
Благодаря на всички ви за мненията, съветите и всичко.
Съжалявам, че цял ден разисквате моите терзания BlushОбещавам повече да не ви занимавам с моите глупости.
Елииии, ама много ме разсмя само докато четях историята със "забременяването"
Ама щура глава си.
А пък това с козела беше черешката на тортата  hahaha Joy

Тези пекарни за които говорите никак не ме блазнят, нито аз, нито милото ядем хляб, случва се изключително рядко на месец, два, така че не си заслужава инвестицията при нас.

# 87
  • Varna
Момичета влизам само на бързо за да ви покажа какво направих със новата тендЖУрка и направо не очаквах, че ще стане. После ще дойда, че гледам филм

http://bg.fotoalbum.eu/images1/200812/74950/195336/00000036.JPG
http://bg.fotoalbum.eu/images1/200812/74950/195336/00000037.JPG

http://bg.fotoalbum.eu/images1/200812/74950/195336/00000038.JPG

Много красиво стана и страшно вкусно, не съм очаквала вярвайте ми

# 88
Привет Simple Smile
Изморена съм, ама много. Едвам успявам да си видя детето. И въпреки всичко съм щастлива покрай работата. Ще ме извините, че изчетох отгоре- отгоре написаното в новата тема.
За сватбите -  аз имам брак, омъжих се на 24 по любов, голям купон беше, на 26 родих планирано, а на 29 се разделихме. Та вече 5-та година сме разделени, но неофициално. И ми е все едно за документите. Но не съм убедена, че не бих го направила пак,  ако ме тресне наново сляпата неделя. В любовта съм си непредсказуема и отказваща да мисли разумно. Няма поумняване Joy
Ели, като четох историята ти все едно моята майка слушам. И тя овен и тя на 18 се е омъжила напук на баба ми и дядо ми.
Момичета, много прегръдки на всички Hug

# 89
Ей, че бързо върви темата  Grinning Докато поработя следобеда вие сте изписали няколко страници!
Днес си прибрах и двете дечица, малката от училище, а каката след първия ден от семестъра реши да ме причака в движение с колата, да си спести мотането на този студ. И понеже нещо днес не ми се готви купих готово ядене и седнах с щерките да си бъбрим и гледаме един-два смешни сериала. Снегът и студът предлазполагат кум мързелуване Mr. Green

За сватби и свекърви си говорите...Странно се развиват нещата в живота  често пъти. Като искаме нещо и то се осъществи, не винаги сме толкова доволни, колкото сме очаквали. Twisted Evil
Но май е по-добре да съжаляваш, че си направил нещо, отколкото че не си го направил. Нали?
От моите две сватби нямам особено прекрасни спомени. На първата мъжът ми се държа инфантилно. На втората свекървата гледаше мрачно и неодобрително през цялото време. Въпреки, че не си беше мръднала пръста нещо да помогне и сами си бяхме платили и организирали всичко. Но пък с втория ми мъж се разбираме прекрасно вече 13 години ще стане.
То и с първия като му премина след развода се разбирам прилично, още повече,че не искам нищо от него Mr. Green Мда..абе живота носи изненади, ама като си науми човек нещо, по-добре да намери начин да го осъществи, пък после да се изненадва Laughing Така че, Бенджи, като един овен, щом искаш сватба- действай, намери начин да си подработиш нещата Hug

Също съм фен на машините за хляб, на ръчно месените питки и да ти замирише на прясно изпечено хлебче... Heart Eyes Утре може и да ми дойде вдъхновение за готвене Laughing

Ели, историята с двата джипа и предаването на убавеца така си я описала, че няма нужда от фотоапарат!  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 21:25 от cayenne

Общи условия

Активация на акаунт