Жената Овен - Тема 7

• 22 900
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Добър ден,Убавици!  Hug
Mirama,дано да ти е жизнерадостно днес детенцето и никакви Т повече! Party

Честито на всички,които имат повод днес!   bouquet

# 151
 Изтървах ви дирите  Embarassed Много ми се събра напоследък, но ще гледам да ви изчета вече  Hug

# 152
Излизах за половин час и направо главата ми пламна от студ Tired
На мен през ушите ми влиза и сега такива болки ме цепи,духам ги със сешоара ooooh!

# 153
Мирамка,разбира се че видях линковете с мънистата Peace
Мисля че ти благодарих,страхотни са Hug

Е, радвам се и мерси. )))
На мен ми останаха очите и от всичко искам....но реално не са чак толкова евтини, а и все пак трябва да имаш идея какво да правиш....иначе искам от всичко по малко да си купя. ))))

Направих си сладкиша, Калина го одобри, изяде половин голямо парче. )))) Малко килнат ми се получи, че от едната страна се наду повече (странно) но е вкусен. ))))

# 154
Изобщо не са евтини,питах на едро,над 100 лева правят само 10%,което е много малко.

# 155
Изобщо не са евтини,питах на едро,над 100 лева правят само 10%,което е много малко.

Аз не съм правила запитване, но като гледах цените, определено на по-хубавите и интересни маниста, топченца и др. подобни си бяха доста сериозни. )

# 156
  • забравих си мисълта...
ВЕНИ, аз честно казано не съм обърнала внимание, че пише майонезата да е безсолна Embarassed и тази, която използвах, също нямам представа дали съдържа или не сол Embarassed
Ти си специалист и най-вероятно думите ми ти звучат като малоумие, но по отношение на готвенето наистина съм пълен профан - пише майонеза, купувам майонеза и нито чета съдържанието, нито се задълбочавам много, много ... ooooh! Embarassed
Ето откъде заимствах рецептата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464514.0

Десинка, аз видях рецептата ето тук, публикувана е  пак от Сладка хапка и тук пише, да гледаме майонезата да е безсолна, затова те попитах. Интересно, че в рецептата в бг-мамма, не го пише, но както и да е. Аз ще потърся тук безсолна и ще видим какво ще излезе от цялата работа.

# 157
  • Варна
Здравейте момичета. Не съм писала отдавнано ви чета постоянно. Дъщеря ми беше с много висока температура-над 40 десетина дена. Избиха и два зъба и сега вече е добре.
Делте, Ели пропуснахте пантофи да ни дадете - два чифта общо за мен и за озъбилото се овне - изстиват ни копитата в студа  smile3521
Варненското стадо най-голямо май стана smile3533 Ако се сберем всички ще е цирк, ще е чудо.
Голямо глобално затопляне брей newsm12 толкова сняг не се е задържал във Варна... и аз не знам откога. Двата дзвера са неудържими вече в домашни условия.
Маргало да ти е честита рожденничката. Наздраве

Овнета прегръщам ви всички Hug

# 158
Имен ден,ама реших да не ви прекъсвам hahaha
Аз се хванах да чета и през това време сготвих един зрял боб Joy

# 159
Ох, че сте бъбривиии Simple Smile не сварвам да ви изчета и изкоментирам Simple Smile
Аз ходих на вилата при мама, прибрах се в 2 и се метнах да чистя и да готвя. Че любимата ми приятелка ми идва на гости на ...леща  Joy Нейните дзерове не я обичат, а й се е прияла, та тъй  Grinning
Мама ме спаси с правенето на сладкиш, като опече кекс и ми го даде цял-шоколадооооов  Heart Eyes
Нери, ще ти изнамерим спец пантофки за теб, сакън да не ти настинат крачетата  Hug

Надявам се, че хващаш на майтап  Grinning
Честити рожденици, именици и т.н.
Аз бягам до магазина, че забравих нещо  ooooh!

# 160
Аз цял ден си кисна тук, мъжа ми ми обърка плановете....уж каза, че ще се върне към обяд от работа....е преди малко се е прибрал. Много мразя така като се заплесне..((((
Моят шоколадов кекс стана страхотен, Калина преди малко пак яде от него, а това си е голям комплимент. ))))

# 161
  • Варна
Маргало имен ден, рожден ден нали все е повод за празнуване и за честитене hahaha
 Еличудни пантофки и съвсем в тон със сукалчето вкъщи rotfImao Направо си целнала десетката

# 162
Маргало имен ден, рожден ден нали все е повод за празнуване и за честитене hahaha
 Еличудни пантофки и съвсем в тон със сукалчето вкъщи rotfImao Направо си целнала десетката

Абсолютно Peace
Положителни емоции да има Hug
Аз затова приемам всякакви пожелания Wink

# 163
Маргало, честит имен ден на сестра ти  smile3525
Полях всички дървета ...

# 164
Хайде и мен в новата ни темичка newsm08
Приятна вечер  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт