Добрутро, айди на закуската и кайвето. И зодийката за днеска
Дневен хороскоп Овен-Днес ще сте привлекателна компания за близките хора и обкръжението ви
Днес ще сте привлекателна компания за близките хора и обкръжението ви. Повечето представители на зодията, ще съумеят да съхранят позитивното си настроение , въпреки дребните неразбории, които ще объркват предварителните планове.
През втората половина на деня ще усетите че сте търсени за да давате морална подкрепа на приятелите си и да успокоявате притеснени колеги.
В скоро време очаквайте непредвидено развититее на ситуация, свързана с финансови взаимоотношения. Ще се наложи да вземате решение, което касае ваш роднина или близък човек.
Най-добре се доверете на интуитивното си усещане за вярно и грешно и вземете решение , за което сте сигурни че е етично.
В личен аспект, е препоръчително да проявите инициатива по отношение на любимия човек. Имат нужда от вашата грижа и внимание, макар и да не го показват явно.
любов *****
здраве ****
пари ******
секс ***
работа ***
Времето се постопли и на мен ми е едно хубавооо, отвори ми се душичката.
Прегръщам ви овнички всички

-добре,че подсказа-и моята леля,която много обичам е именничка-сега и се обадох да и честитя на патерички
хайде до после мили ми овнета,,,лек ден!
- оправих се.
.

котки и не си направих труда да чета останалото 
Божеее, как се затъжих за рисуване, идея си нямате. Ще затъпея вече в този магазин, малко неща ме радват напоследък.