Жената Овен - Тема 7

• 22 914
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна

Добрутро, айди на закуската и кайвето. И зодийката за днеска

Дневен хороскоп Овен-Днес ще сте привлекателна компания за близките хора и обкръжението ви

Днес ще сте привлекателна компания за близките хора и обкръжението ви. Повечето представители на зодията, ще съумеят да съхранят позитивното си настроение , въпреки дребните неразбории, които ще объркват предварителните планове.
През втората половина на деня ще усетите че сте търсени за да давате морална подкрепа на приятелите си и да успокоявате притеснени колеги.
В скоро време очаквайте непредвидено развититее на ситуация, свързана с финансови взаимоотношения. Ще се наложи да вземате решение, което касае ваш роднина или близък човек.
Най-добре се доверете на интуитивното си усещане за вярно и грешно и вземете решение , за което сте сигурни че е етично.
В личен аспект, е препоръчително да проявите инициатива по отношение на любимия човек. Имат нужда от вашата грижа и внимание, макар и да не го показват явно.

любов    *****
здраве    ****
пари    ******
секс           ***
работа    ***
Времето се постопли и на мен ми е едно хубавооо, отвори ми се душичката.
Прегръщам ви овнички всички Hug

# 181
  • Варна
Делте мерсаж за пантофите на малкото овне Hug.Ели уцели и моя размер-сега вече няма да истиваме hahaha

Аз по кученца си падам повече, ейго на

# 182
добро и от мен.Маргалче-да ти е жива и здрава сестрата  bouquet-добре,че подсказа-и моята леля,която много обичам е именничка-сега и се обадох да и честитя на патерички Winkхайде до после мили ми овнета,,,лек ден!

# 183
Добро утро и от мен. ))))

Венета, все бях виждала, ама такова чудо с боядисани котки не бях...) Не съм си и представяла, че може да има толкова откачени хора, че да ги боядисват...)))))

# 184
  • София
Аз не мога да отворя котета ooooh! - оправих се.
Това фотошоп ли е? Много интересно са ги направили.

# 185
  • забравих си мисълта...

Не е фотошоп. Като кликнеш на първия линк ще прочетеш за какво става дума Simple Smile.

# 186
  • Varna
Божеййй, изтри ми сЪ постааа rotfImao
Писах ви, писах ви и снимки ви сложих и всичко замин на майната сиии #Cussing out
МАРГАЛЦЕ Hug
Със закъснения Честит Имен Ден на сестричката ти newsm18  Party Time newsm18 Просто вчера изтървах за срамотиите, да я поздравя smile3538
МИРАМЧИК Hug
Браво на детенцето, че не се дърпа за лекарствата. Поне няма да правите панаири. Улеснява те бе, радвай се newsm44
НЕРИ Hug
Аз също обичам повече кученца но откакто имаме един котьо, вече и котенца обичам.
Ей, сега ще ви го покажа без всякакви фотошопове Wink
Първата снимка е от денят когато го купихме от магазина. Много бързахме тогава, то и ми личи, изпотена съм но се притеснявах да не закъснея за тренировки но синът ми ме препираше да ходим и да го вземем него ден, въпреки, че бяхме го капарирали.
http://bg.fotoalbum.eu/images1/200812/74950/195336/00000001.JPG

Втората снимка не си спомням дали не съм ви я показвала по рано. Тука е във хола, където се вижда как се е проснал като съща постелка Joy
http://bg.fotoalbum.eu/images1/200812/74950/195336/00000034.JPG

А последната е правена преди 3 дена. Да го видите как се мръщи- Диването го дразнеше тогава.

http://bg.fotoalbum.eu/images1/200812/74950/195336/00000035.JPG

Те това е нашето хайванче. За съжаление аз съм писала и по рано, не е от котетата които обичат да се гушкат.

Хайде по един кебап момичета и по едно червено вино за отскок smile3503

ВЕНЧЕЕЕЕЕЙ Hug
Голяма зима при вас сестро, голямо нЯщУУУУ. Тука дъждът успя да разтопи ледниците и днеска ще ида на тренировки да видя как ще се държи патравия ми крак. Че направо виждам от стоене и дори не излизане до магазина за хляб как съм се окръглила Joy Голяма мръсотия е навънка но поне не се пързаля. И аз се чувствам щастлива. Защото дори и със превързан крак мога да излизам  когато няма ледове.

# 187
Здравейте и от мен Hug
Благодаря ви за поздравите Hug
Делте,благородно ти завиждам  за позитивизма,винаги си била на ниво Peace

# 188
  • София

Не е фотошоп. Като кликнеш на първия линк ще прочетеш за какво става дума Simple Smile.

То пишело боядисани котки,а аз първия път прочетох бонзайски  Crazy котки и не си направих труда да чета останалото Whistling

Delte- страхотен е котарака ти,да знаеш че има тема за любители на котки в раздел Хоби.

# 189
Не ми остава време да ви погледна,но виждам че и вие сте заети днес Hug
Аз предимно чета.
Нижа мъниста.
Оправям документи.
Стоката сменям.
Подготвям пролетта,искам аз да я изненадам с новите си начинания и проекти,не тя мен Joy
Знаете ли от няколко дена се занимавам с медитация,страхотно е,определено усещам в себе си огромна промяна.
Преди време една професионална астроложка ми беше казала,че 35-тата и 6-тата година в моя живот ще е преломен и оттам ще започне новото и хубавото начало за мен,дотогава съм щяла да се уча и наистина взех да го вярвам,защото се случва.
Благодарна съм на Вселената за всичко което ми се случи,уроците ми са безценни и не си ги давам за нищо на света.
Аз съм една щастливка и знам че не съм дошла напразно на този свят.
Всички сме единствени и значими Peace
Пожелавам го и на вас,почувствайте го Hug
Прегръщам ви! Hug

# 190
Здравейте момичета и от мен....днес като излязохме в 11ч с моя мъж и се прибрахме преди малко...голямо обикаляне по работа, голямо чудо...)

Нямам с какво да се похваля иначе....освен че си взех няколко пакетчета от пощата. ) Костюмче за Калина от Некст и 2парфюма за мен...)

# 191
Аз май тази вечер трябва да пия нещо малцово да се успокоя, че на работа ми вдигнаха нервичките до небето.
Мира, блазе ти за парфюмите, аз сега съм в летаргия.
Какво си взе ако не е тайна? Blush

# 192
Аз май тази вечер трябва да пия нещо малцово да се успокоя, че на работа ми вдигнаха нервичките до небето.
Мира, блазе ти за парфюмите, аз сега съм в летаргия.
Какво си взе ако не е тайна? Blush

Взех Stylessence (с теб го душкахме миналата година) и Хипноуз на Ланком, отдавна му се каня. )))

# 193
Честито, да си ги ползваш със здраве. И двата са много хубави наистина.
И аз малко след това не му издържах на Stylessence, и "набарах" много изгодна промоция на тестер в Мегашопа, че даже и капачка си има Heart Eyes

# 194
DKNY BE DELICIOUS
Ей този си поръчах аз, макар че временно си взех имитация-нали знаете, че овните мразим да чакаме  Laughing
Иначе приключвам Wish на Shopard, но вече ми писна.
Нарисувах нещо ново, харесвам си го, но ми се прецака фотоапарата и ще го снима получателката му-моя приятелка от София, която е рожденичка.
И да се похваля-дъщеря ми е взела поръчка за две плата, които днес най-сетне купих и от утре ги мятам  Grinning Божеее, как се затъжих за рисуване, идея си нямате. Ще затъпея вече в този магазин, малко неща ме радват напоследък.
Момчето ми се оправя лека-полека и това е другата хубава новина Simple Smile
На мен ми бяха предрекли, че на 44 ще имам голям катаклизъм, който ако прескоча и оживея ме чакат само хубави времена  Grinning Та, чакам си де...то не остана  Joy
Делти, дали не мога да те примамя вече в хубавото време да минеш покрай мен?  Wink Котарака ти е превъзходен  Heart Eyes
М/у другото ми стана малко гадно като видях снимките на боядисаните котани..аз много обичам котки и изобщо всякакви животни и това ми изглежда гавра на полудели собственици..

Общи условия

Активация на акаунт