Flormar

• 29 593
  • 194
  •   1
Отговори
Понеже в доста теми четох за мами,които са доволни от тези продукти ,а аз освен техни лакове за нокти не съм  виждала техни гримове,въпросът ми е къде в софия има и повечето от гримовете?   bouquet извинявам се предварително,че пускам отделна тема,но не исках да разводнявам другите с въпроси Peace Ако искате тук може да споделите от кои продукти сте доволни  Simple Smile

# 1
  • София
Хоп! Аз се цопвам тук като фен на Флормар Simple Smile
Аз пък не знаех, че имат лакове, но пък съм фен на сенките им. Много плътни и покривни и имат и матова серия, което е чудесно защото е доста трудно да се намерят хубави матови сенки с такава покривност. Последната палитричка, която имах тяхна стана на сол преди известно време, но си поръчах няколко нови и ги чакам да пристигнат в сряда. Тогава ще дам отзиви.
Това им е официалният сайт където могат да се разгледат продуктите - http://www.flormar.com/bh/makeup.asp?bolumid=2&bolumadibh=ОЧИ
Малко е смешен БГ превода на сайта, но така или иначе по-важни са картинките  Laughing

Иначе техни неща се намират основно в малките квартални парфюмерийки, в бутките за козметика по спирките и други подобни забутани местенца. Лъскавите парфюмерии явно смятат, че е под достойнството им да предлагат толкова евтина марка, макар и превъзхождаща в някои отношения други много по-скъпи

# 2
Много ми харесват техните продукти, не са скъпи и не са боклуци поне по мое мнение. Много съм доволна от пудрата и коректорите им, гланцовете им за устни също са разнообразни и приятни почти само тях ползвам. Днес си взех бял молив за очи, но още не съм го пробвала Wink Във Варна ги има на много места, но за София не мога да ти помогна с информация  newsm78

# 3
Хоп...и аз тук. Mr. Green

И да си прехвърля питането в тази темичка.Става въпрос за този руж Дали е добър?

# 4

И да си прехвърля питането в тази темичка.Става въпрос за този руж Дали е добър?
    Здарвейте и от мен!!   bouquet аз също използвам техни продукти-имам лакове.сенки руж,крем пудри.От всички съм доволна.А по въпроса за този руж имам същия, номер 81(телесен цвят)и ми харесва

# 5

Аз го имам този руж,само че по-розов цвят...Дълготраен е и се наснася гладко..По едно време го ползвах всеки ден thumbsup

# 6
Благодаря ви за отговорите,момичета!  bouquet
Утре ще го потърся,защото моят руж е на привършване и реших да пробвам нещо на Флормар,толкова я хвалите тази марка... Flutter
А и ми хареса как изглежда и има приятни цветове...

# 7
  • София
Щендери на Флормар съм виждала в Горубляне в парфюмерията до черквата и на ул 20-ти април в борсата /от Руски паметник към МЗХ втората пряка надясно/

# 8
Единичните сенки от матовата серия къде може да се намерят в Пловдив. Иначе продукти на Флормар има в някои квартални магазинчета, но нямаха от тези матовите тоест нямаха единични сенки за мое очудване.

# 9
А какви са отзивите ви за техните фондьотени?Тях все още не съм ги пробвала,крем-пудрите им са добри и с хубаво покритие

# 10
Записвам се да следя, защото съм хвърлила око на ружовете им мозайка, а и една форумка много ги похвали  Grinning На външен вид много атрактивни ми се виждат и сенките им и още много други неща. Наистина ще е добре да споделяме къде могат да се открият  Simple Smile

# 11
  • 1st floor
А лаковете ползвал ли е някой и дали е доволен? А цената?

# 12
А лаковете ползвал ли е някой и дали е доволен? А цената?
Аз съм голям фен на лаковете за нокти на тази марка.Много ги харесвам и са на приемлива цена - 1.50лв.Издържливи са също Peace

# 13
  • София
Лаковете са със задоволително качество, особено тези от серията True color. Препоръчвам заздравителите! Max growth е много добър.

# 14
Аз също съм доволна от лаковете, имам и пудра. Peace

Общи условия

Активация на акаунт