Flormar

• 29 594
  • 194
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, днес много се ядосах  #Cussing out Обиколих всички козметични магазинчета ( или почти всички ) в квартала и никъде няма нищо на  Flormar, освен лакове. Аз съм в Зона Б-18. Е все пак си взех един лак  http://www.flormar.com/bh/urungoster.asp?urunid=114&bolumid=4&markaid=1 ( този вид е, но цвета, който си взех го няма - № 068 тъмно червен, перлен). Със сигурност въпроса ми се повтаря, извинете ме  Blush !  Къде в София продават козметика  на Flormar?

Благодаря ви   bouquet

# 46
  • София
Аз също съм доволна от техните продукти. newsm10
Ползвала съм пудра, сенки и лакове. Ще ми бъде интересно да прочета отзиви за техните фондьотени.
Аз съм ползвала техния фдт стик. Нормално покривен беше, и доста ми хареса - 2 опаковки изхабих. Но беше преди време, сега не знам как са.

# 47
Аз ползвам тяхната компактна пудра, доволна съм. Досега съм си я купувала от едно магазинче в подлеза на метрото на станция Сердика, точно срещу входа на метрото. Последно като минавах (преди около седмица) магазинчето беше в ремонт, дано го отворят пак, защото и аз не съм виждала тази марка на други места. По принцип там имаше доста богат избор.

# 48
  • София
На мен ми пристигнаха преди малко сенките  Heart Eyes Много наситени и покривни, а черното седи на окото наистина черно, а не тъмно сиво като на повечето сенки

# 49
  • 1st floor
Аз ползвам тяхната компактна пудра, доволна съм. Досега съм си я купувала от едно магазинче в подлеза на метрото на станция Сердика, точно срещу входа на метрото. Последно като минавах (преди около седмица) магазинчето беше в ремонт, дано го отворят пак, защото и аз не съм виждала тази марка на други места. По принцип там имаше доста богат избор.
като гледам не е в ремонт , а направо са се изнесли, защото и кафето до него е затворило..
И още нещо да питам за лаковете  - по добри ли са от Голдън Роуз или същото качество?

# 50
На мен ми пристигнаха преди малко сенките  Heart Eyes Много наситени и покривни, а черното седи на окото наистина черно, а не тъмно сиво като на повечето сенки

Addri, можеш ли да покажеш това черно? От единични сенки ли е или палитра? Има ли блясък или е мат?

# 51
  • София
като гледам не е в ремонт , а направо са се изнесли, защото и кафето до него е затворило..
И още нещо да питам за лаковете  - по добри ли са от Голдън Роуз или същото качество?
Според мен са по - добри. Поне на моите нокти издържат повече от седмица, но пак трябва да го махна, защото се вижда израстналия нокът. Слагам и топ лак отгоре.

# 52
Адри,за черното на тези сенки ли става въпрос http://www.flormar.com/bh/urungoster.asp?urunid=145&bolumid=2&markaid=6  ? Simple Smile

П.С. И днес не се стърпях без покупка и си взех един лак за нокти-номер 377.

Само тази снимка открих в нет-а.Под номер 3 е.

Много хубав цвят. Flutter

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 17:23 от Sassie

# 53
  • София
Саси, да. Това е черното. Взех си го единично, но го има и в едната сива палитричка, която също си взех. За очертаване на окото е чудничко. Седи по-черно от молив   Crazy

# 54
Аз от тези единичните съм се наточила да си взема няколко цвята.Сега като казваш,че е готино черното...ще го включа и него в списъка. Grinning

# 55
  • София
Не само черното, всичките им цветове са хубави и мнооого пигментирани. Ако нанесеш плътно на окото седят с цвета, който е в кутийката  #Crazy Никога не съм имала толкова наситени и покривни сенки. Сега се замислям сериозно за някои от тюркоазените, че си купих една туника в същия цвят  Laughing

# 56
И аз да се включа с отзиви..Днес ми пристигнаха четворните палитрички....Както каза Addri цветовете са супер пигментирани...По-хубав тюркоазен цвят не сам имала Heart Eyes

# 57
 Crazy Crazy Момичета,много ме изкушавате още утре да отида да си накупя сенки... #Crazy

Откога си търся добре пигментирани сенки.Не мога да повярвам,че точно сред евтините марки ще ги открия.Взех да се влюбвам в тази марка... И лаковете им са супер,и от ружа съм страшно доволна... Heart Eyes

# 58
Аз ходих за черни сенки, но имаше единични само с брокат. Вярно черното е катран, но са лъскави. Такива матови нямаше  newsm78.
Пробвах и другите цветове. Наистина са супер наситени цветовете. Продавачката каза, че могат да се слагат с влажен апликатор и ставали още по-ярки.
Обаче си взех черен молив и даже вече го изпробвах. Мек и наситен  Grinning.

# 59
Моя много близка работи в склад, който е представител на тази марка и смело мога да кажа, че съм ползвала всичко тяхно, което се предлага на пазара. Наистина съм доволна и съм запозната с асортимента им,ако имате нужда от инфо за някой продукт,питайте. На разположение съм Hug

Общи условия

Активация на акаунт