ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 457
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
StellaQ, NansyB, благодаря ви за отговорите!
jj, май наистина inglesina-та ще се окаже по-добрият избор. Peace С интерес ще чакам отзивите ти.
Аз пък си търся здрава стабилна количка с големи колелета и с откопчаващ се кош, за да си разнасям с него бебока. Наистина всеки си има различни критерии, най-вече според нуждите му.
martea, аз преди перях само с Ариел, но през последните месеци започна да ме дразни ароматът му и минах на Тео Бебе - просто беше първият бебешки прах, който намерих и съм много доволна от него - има го и в течен вариант и съм се наканила да го пробвам скоро.

# 496
Да, Софи, точно Сано беше. Не знам за този еко прах, ще питам приятелката ми, която го използва. Но ето, че това е втори кофти отзив. Този Фрош хипоалергенен ли е? Нещо ми говори, дали нямаха универсален хипоалергенен препарат за почистване?

# 497
Здравейте майчета Simple Smile
Най-накрая и аз да се включа към юнския Ви отбор.След дъъълго четене (въпреки всичко не можах да изчета до края,на 3 стр от тази тема съм Embarassed)реших да се включа
Ние чакаме нашата втора момичка на 24.06 ,на 34г съм -втора бременност,от Плевен.Вчера разбрахме, че ще си имаме пак цоцка (идвахме при доц.Томова мн съм доволна)аз лично съм мноооого щастлива и мъжа уж Flutter WinkСамо каза "Лелеее как ще се оправям с толкова много жени (+свеки тя все е наоколо и мнооого наблизо)За успокоение на майките които не са усетили бебчетата да ви кажа аз напук на всички (макар и втора бременност )едва тези дни усетих бебка-21 г.с -имам доста кг от предната и съм с предна плацента-не че не се бях ошашкала Wink
Надявам се че ще можем да си бъдем взаимно полезни Hug
На всички пожелавам леко и безпроблемно бременеене и раждане-като му дойде времето Grinning.Поздрави на всички  bouquet

# 498
Момичета внимавайте! Темата за бебешките колички доста пъти е ставала причина за сериозни раздори във форума Laughing Наблюдавала съм го години наред, имах регистрация почти от създаването му покрай дъщеря ми /сега умишлено съм с нова/. Аз съвсем съзнателно от самото начало се въздържам от коментари по въпроса, защото предварително знам колко държащи се за главата и изцъклени емотикони ще предизвикам с мнението си hahaha В крайна сметка, пазара е презадоволен от възможности за избор, не е нужно да се убеждаваме взаимно, кой прави по - адекватна преценка  по случая Hug

# 499
Мами да се оплача Cry
Днес ходих да ми вземат кръв и точно пред поликлиниката се подхлъзнах и паднах.Издумках се настрани.Посрещнах си ръката,но не ръката е проблема,ужасно много се уплаших за бебето.Слава богу нищо и няма на малката,но сега пък умирам от главоболие.Изпих един парацетамол,за който знам че е позволен при болежки при бременни,но вместо да ме отболи главицата,болката се засилва и вече е непоносима newsm45 newsm45 newsm45.
Mоля помагайте Praynig

# 500
...Изпих един парацетамол,за който знам че е позволен при болежки при бременни,но вместо да ме отболи главицата,болката се засилва и вече е непоносима.
Mоля помагайте Praynig
Според мен те боли толкова, защото си се изплашила много. Легни си с компрес на челото, успокой се и ще ти мине. Ще ти подейства парацетамола, спокойно.

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 18:07 от maretu

# 501
patence s, ако не си си ударила главата при падането няма от какво да се притесняваш! Иначе на парацетамола му трябва около половин до един час да подейства. Легни в затъмнена стая или пий един чай и се опитай да се успокоиш.

# 502
и аз съм с такова ужасно главоболие сега  #Crazy май съм вдигнала кръвно не знам... знам че ако си легна ще ми мине ама няма как да стане това  Shocked

# 503
jana_pl добре дошла!  bouquet

# 504
Да, Софи, точно Сано беше. Не знам за този еко прах, ще питам приятелката ми, която го използва. Но ето, че това е втори кофти отзив. Този Фрош хипоалергенен ли е? Нещо ми говори, дали нямаха универсален хипоалергенен препарат за почистване?
био е и без фосфати, но хипоалергенен не знам да е Thinking в сайта им пише, че е нежен към кожата и се прави с минимум консерванти и парфюми...
ето за сапунените ядки - ние като ги поръчвахме още нямаше в бг...

петенце, направи си едно чайче и си почини Hug ...или пък си пийни една чашка винце Wink
...Laughing гледам, че и нанси същото те е посъветвала вече Wink

# 505
  • Обетованата земя
jana_pl, Добре дошла в нашия отбор!  Hug
Момичета аз от сутринта съм с главоболие и не минава, даже докато спях ме болеше главата  Shocked, незнам какво става днес, явно не съм единствена.  Crazy Аз си го търпя, дано утре да не съм така. Мерих си кръвното, съвсем малко по- ниско е.
 Patence s, и аз паднах във вторник, доста жестоко, по гръб, още ме боли всичко, и едва изтърпявам до утре когато съм на ЖК да видя дали всичко е ок. Това което ме крепи е, че бебо ритка. Почивай си сега, утре ще си добре, ще видиш!  Peace

# 506
  • Варна
Днес цял ден скиторим по улиците с татито. Взехме си халките (прекрасни са), а и си имам вече и годежен пръстен.  Heart Eyes
Бях на ЖК, коремчето ми е пораснало доста, акушерката не каза, че са ми много +3 кг., които съм качила за 1 месец.

Във Варна продукти на Tommee Tippee има в Premaman.  Peace

# 507
На мен обикновенно главата не ми минава от един парацетамол и затова пия по два.

# 508
  • С-я
Добър вечер,
Да споделя аз малко за праха за пране. Имам племенница на 4 месеца и майка й (снаха ли ми е, зълва ли?) я переше първо със Сано. Но от известно време е е минала на Тео- бебе- течен препарат. Явно е по-доволна от Тео.

jj, дано днешната новина да е само първата от безкрайна поредица от добри вести.

xlora, мерси за куража, който ми даде. Днес леко се прояви детето и ми е по-спокойно на душата.

Ще питам отново дамите с опит- правили ли сте масаж на перинеума и ползвали ли сте масла за целта? Съответно има ли резултат? И относно помпите за кърма- механична значи ръчна, нали? Електрическата си е електрическа и съответно по-мързелива, нали?

# 509
...Ще питам отново дамите с опит- правили ли сте масаж на перинеума и ползвали ли сте масла за целта? Съответно има ли резултат?...
аз не съм ползвала - бях секцио, а първия път не бях и чувала за това Laughing
до колкото съм чела се прави през последния месец Peace по-рано е безмислено...

Общи условия

Активация на акаунт