ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 462
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Pepsilight - мерси за бързия отговор. И честити ти първи ритничета. Радвай им се, че юни ще ти липсват Heart Eyes

# 526
  • Варна
Благодаря ви, момичета!   bouquet
От САЩ може да се поръчва с посредническа фирма, стоката се оскъпява с 30% + 6$ на килограм.  Peace

# 527
Софи, тези статии и разни други повдигнаха въпроса за ефективността/смисъла на масажа. Принципно добре звучи, ама дали има резултат. Затова реших да ви запитам...
ефективноста при всеки ще е различна, според мен Peace при всички случаи не би могло да навреди дори и да не помогне Wink
иначе, както казах, не съм го правила и не мога да говоря от личен опит...

Пепси, честито!

# 528
Ох, а как се казваха онези упражнения, дето си тренираш всички влагалищни мускули? Най-редовно си ги правих под път и над път и един ден в рейса се самоощастливих  Laughing , ама не беше това целта на занятието де.

# 529
Ех,колко много сте изписали,не мога да ви изчета.Днес мажо ми купи телефон ,който много исках за 14.02 Simple Smile.Много ли се превъзбудих незнам,но това зверче в мен като взе да рита и няма спиране Simple SmileИмам усещането че постоянно ми прави салта.По едно време корема така ме заболя чак се притесних,пих но-шпа поотмина.Гледам малко да се залежа ама и с малкия звяр на 2 годинки не става работата Simple Smile
На новата мама добре дошла!

# 530
  • Пловдив
Добър вечер и от мен! Да се разпиша за бързо по някои от обсъжданите теми:
за пулса на бебето и пола - от гинеколожката знам, че при момчетата и по-бърз ритъма на сърцето и от там като го чуят се ориентират за пола. Тя за това ми каза, че е категорично момче, защото освен че видя  атрибутите, чу че и сърцето е по-бързо.
за праха за пране - аз още от сега ще сменям моя с Персил сенситив например, иначе вече преминах на такъв  омекотител, от онези които са обикновено  бели с снимка на бебе отпред  Simple Smile Всяка марка и прах за пране и омекотител има бебешки вариант, така че мисля, че няма да е трудно да се ориентираме при това предлагане. Друг въпрос е дали трябва да използвам и омекотител за бебешките дрехи? Но така или иначе тогава ще съм при майка ми и разчитам на големия и опит  Simple Smile
относно количките които толкова често обсъждате- имам само обща представа какво търся, като тръгна да купувам тогава ще изпадам в подробности.
Хубаво е, че вече всички се радваме на ритничета, аз даже през нощта получавам в повечко и често се будя. И без това не мога да спя- преместих се на разтегателния диван вчера и спах сравнително по- спокойно, иначе много се въртя в леглото с мъжа, понякога искам да си свия краката на страни, пък голям мъж- няма място  Simple Smile Така че май честичко ще съм на дивана
На Марчела пожелавам повече никакви болници до раждането!

# 531
Кой иска да чете за активно естествено раждане, чели ли сте тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=42488.0
Маймунската тема - аз я открих наскоро и още съм в началото, мисля, че ще ви е интересна  Simple Smile

# 532
  • Пловдив
Кой иска да чете за активно естествено раждане, чели ли сте тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=42488.0
Маймунската тема - аз я открих наскоро и още съм в началото, мисля, че ще ви е интересна  Simple Smile

Страхотно! Отиваме в Африка да раждаме!

# 533
  • в белята
Прах за пране ползвам и до сега Сано Сенситив + техните омекотители и съм си доволна.Единственото нещо ,което установих ,че неможе да изпере ,ама и другите препарати като Ариел и т.н. немогат са петна от пюрета  Crazy Crazy Crazy

# 534
Добре дошла jana pl  bouquet Виждам че и твойта първа бременност не е била много отдавна. Моята кака е на 1г и 5м . Трудничко е че иска да я гушкам а вече ми тежи. Научили сме я да я приспиваме на ръце и това вече е все по-трудно предвид порасналото ми коремче, но ще се справяме.
По темата за праха аз си ползвам ТЕО бебе и съм доволна , може би ще го сменя с течен.
А за масажите нямам опит раждането ми беше секцио, това със сигурност ще е пак така.
Моето момиче го заченах доста късно , бях на 37 и то инвитро след 4,5 опита, а сега сина ни го донесе "Щъркела" Joy Безкрайно съм щастлива.
Пожелавам на всички ви никакви болежки , лека бреметтост и раждане. Heart Eyes

# 535
Добро утро, момичета!!!!
Хайде на кафето  Hug

Аз вчера не се стърпях и купих първата рокличка за малката кипра от Zara(снимки в албумчето ни), страшно сладурска е  Crazy Grinning
Ама какво да направя newsm78 #Crazy В Зара нямаха нищо за мен  Joy hahaha

За Сано и аз съм чувала много добри отзиви, макар че все още не съм се заглеждала по магазините специално за него. Иначе преди време гледах, че Ариел бяха пуснали бебешки гел за пране и миришеше прекрасно, смятам да го пробвам тия дни Simple Smile

Hug

# 536
добро утро и от мен

# 537
Добро утро! Искам да помоля за синьо щъркелче newsm53, незнам защо бях сигурна , че ще е момиче, но както и да е, доволна съм , че всичко е наред. Запомних само , че е 393 гр, в 21 г.с., другите размери са вкъщи ,а аз съм на работа, друг път ще ги напиша. Лек и усмихнат ден на всички, днес ще е слънчево, уж  слетобед  Thinking , така, че хайде на разходки  newsm08 newsm44

# 538
  • Бургас
Добро утро!

jana pl, добре дошла при нас!   bouquet

svetlat, благодаря, че ме подсети за маймунската тема!   bouquet Бях почнала да я чета по едно време, но я забравих.

FiFi:), имай предвид, че ако поръчваш от Щатите или някъде извън ЕС ще имаш мито за суми на 300 лв. Не знам как се плаща и как го изчисляват, но се поинтересувай ако ще поръчваш от такива сайтове.

Pepsilight, честити ритничета! Heart Eyes

Мартеа, аз ползвах Сано максима с Велизар и бях доволна.Сега, като се обринах ми препоръчаха този - Surcare Sensitive.В момента си пера дрехите с него.Няма никаква миризма наистина.До колко изпира не знам, защото до сега упорити петна не ми се е налагало да пера с него, ползвам го от 1 седмица някъде.

polkidot, аз такива упражнения не съм правила първия път.

Etka_koketka, мерси за кафенцето!А рокличката е много сладка.  Heart Eyes

ANDJELINA, честит син щъркел!  bouquet

# 539
Добро утро на всички!Нали скоро говорихте за стволовите кледки,ето линк В предаването "Денят е прекрасен"говорят с пионерите в тази област!Интересно е :http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=209&video_id=26533 Peace

Общи условия

Активация на акаунт