ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 382
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Калю, Муню и Шушо ми се паднаха за имената  #Crazy страх ме е да кликам повече просто...  Laughing

# 601
Лилита и Муравей ми генерира съветника! hahaha Joy hahaha

# 602
Абе Матрьона няма да има втора  Joy Joy Joy Joy Joy Така се разсмях че чак сълзи ми потекоха  Joy Joy Joy

# 603
Гоца, Нушка и Православа hahaha Чудесни.

# 604
Момичета, имайте предвид, че специaлно в Щатите, а мисля и в някои държави от западна Европа изтеглиха много колички на Макларън от пазара. Моделите са - Volo, Triumph, Quest Sport, Quest Mod, Techno XT, Techno XLR, Twin Triumph, Twin Techno, Easy Traveller. Това са сгъваеми колички, на английски им казват тип Umbrella.

Причината да ги изтеглят от пазара е, че при сгъването и разгъването им е имало случаи на прищипани пръстчета на деца, като някои дори са били с откъснати пръстчета. Фирмата предлага безплатни части, с които се обезопасява този сгъваем механизъм.

Ето повече инфо - http://recall.maclaren.us/
http://abcnews.go.com/GMA/ConsumerNews/maclaren-stroller-recall- … /story?id=9032862

Ако все пак купите подобен модел без да е обезопасен, много внимавайте детето да не се навърта около вас докато я сгъвате и разгъвате, а внимавайте и вие, защото и вашите пръстчета са ценни!

Joy егати простотията,те количките и децата не са виновни,ами куците им майки #Crazy

аз имам куест спорт,и нямам никакви проблеми,детето ми никога не е било прищипвано Peace

NancyB ,нищо лично  bouquet

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 15:59 от Морска

# 605
И аз се посмях на вашите имена , обаче на мене ви се падна ВЕСО МИХОВ а ние съвсем сериозно мислим да го кръстим на баща ми който е Веселин. А какво ще кажете ?! не е ли предначертано. Като го прочетох облещих ей такива очи Shocked

# 606
Ох, голам смях с тези имена- за момиче Вула Йосифова, за момче по приемливо Владиян.

Относно доставчика мила, писах на всички, които видях в темата за посредници и един от тях даде най-добра цена, него избрах  28 лири.
Един искаше 70 #Crazy .

# 607
На мен ми се падна Станимира Петрова Rolling Eyes

# 608

На мен това ми е любимото име Станимира но не мога да изляза на глава сьс свекьра и свекьрвата:(((

# 609

На мен това ми е любимото име Станимира но не мога да изляза на глава сьс свекьра и свекьрвата:(((

те пък к'во искат,те ли го носят бебето под сърцето си,да млъкват най добре Twisted Evil

ох толкова ми е зле.....

# 610
  • Обетованата земя
 Здравейте и от мен! Ще се върна да ви изчета, но първо да се оплача. Днес ми е много лош ден- бях на ЖК, казаха ми че вече трябва да си плащам ехографа ако искам такъв преглед-15 лв, безплатните свършили  Rolling Eyes. Имала съм един подарък в 34та седмица. Както и да е, отношението на сестрата никога не ме е кефило особено, ама днес много ме изнерви. Мери ми кръвното, тегли ме и това. Искаш ли ехограф, казах че искам, защото паднах на леда във вторник. И на ехографа се оказа че има малък участък, в който ми се е отлепила плацентата  Cry. Сега трябва да лежа няколко дни и да пия Но Шпа. Някой има ли информация дали може да се разшири отлепянето после или ще се закрепи от само себе си? Ходих и на частен преглед и там ми потвърдиха, но ме успокояваха, че не е страшно, даже не ми казаха да лежа или да пия нещо. Ама сега ми е едно притеснено. Нямам болки или кървене, ама...да не кърви вътрешно, без да разбера...Иначе бебо е добре, но нито ми казват размери, нито грамове, въобще не съм доволна. Питам за размерите-бил си отговарял точно на седмиците. После хабих нерви и на комисията за болничния с един малоумник. Днес просто нямам думи!

# 611
didi24 въобще не ти е бил приятен деня, но пък сега мисля, че най-напред трябва да се успокоиш, предполагам че ако имаше нещо тревожно, ако не от едното място, то от другото все щяха да кажат, лягай да почиваш, пусни си някоя комедийка или си пусни музика, която харесваш и се опитай да го удариш на релакс малко.  Hug
А, забравих - Natai по принцип ти си знаеш най-добре какво е положението, ама свекъра и свекървата какво общо имат с даването на име на детето?

# 612
  • София
Диди, при отлепяне на плацентата, доколкото аз знам, няма риск да кърви вътрешно. Най-много след ден-два да имаш леко зацапване, което ще отмине. Залепя си се плацентата, почивай си и си пий хапчетата, за да няма контракции. Ако има контракции, има риск от увеличаването на отлепването. Почивка и за няколко дни ще се оправи всичко - наистина. В болницата имаше много такива случаи.

# 613
На мен ми се падна Чобра Чобанова  #2gunfire hahaha

# 614
На мен ми се падна Чобра Чобанова  #2gunfire hahaha

Joy

Общи условия

Активация на акаунт