ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 385
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, като споменавате запушвания, само да ви спомена информативно, че при запушвания много помага хранителната добавка Лецитин, зелеви листа в сутиена и най вече БЕБЕТО. Няма помпа, която да цеди така, както може собственото ви бебе Simple Smile Това е само за информация и подготовка Wink

# 586
На мен пък са ми малки гърдите (според мъжа ми и приятели - според мен са си екстра Naughty) и проблеми с гравитацията нямам, дори и сега не са ми се увеличили кой знае колко, пак само според мен. Laughing И капчица не ми е изтекла до сега, нямам си идея кое е нормално и кое - не, но пък е факт, че изобщо не се притеснявам - вярвам, че природата си знае работата.

# 587
Това не е възможно - според мен е измислица. Наистина не е възможно да се родят 10 бебета с тези килограми. Доколкото знам абсолютния рекорд до сега са 8 бебета и те се родиха знааааачително по-малки.

alexova, непременно да споделиш отзиви като получиш поръчката. Аз поразгледах повечето посредници и май почти им се припокриват таксите с минимални разлики, та въпроса по - скоро е, кои са по коректни и бързи.

Ооо, задължително, доколкото рабирам се бавят , но аз и не бързам.
Пък и като гледам как пазарувате вече, аз трябва да наваксам.
Днес качих моите първи покупки, само дано полът на бебето е верен, че ни знааам #Cussing out

# 588
  • София
Моите гърди са големи, сега още повече , но не ми текат и никога не са  и текли преди да родя , а съм ги кърмила по много и двете . Явно при всеки е различно , така че не се шашкайте.  Hug

# 589
 #Crazy Направо ми звучи невероятно историята с тези десет бебочета и то не за друго, а заради кг им! newsm78
Преди малко ходих да си взема изследванията кръв и урина, но този път ги правих в друга лаборатория и сега ще се ориентирам от старите кое какво е, само успях да разчета хемоглобина - 116 е. Паднал е от последния път, ама не мисля че е страшно, особено като имам предвид при някои от вас колко е нисък.
И аз взех две нещица за бебока, едното е малко по-голямо отколкото трябва да е, но пък ще върши работа за по-дълго, а и го взех за някоя по-хладна вечер като сме навън, че обикновено не се свъртаме много у нас. Ще кача по-късно снимчици.
Ама забравих да напиша - аз също досега нямам теч.
Момичета много са хубави покупките ви!

# 590
мойте гърди са огромни сега  Laughing (междо другото някой да не се обиди де, но направо не знам как си ги носят жените с големи гърди по рождение  Rolling Eyes на мен ми пречат  Mr. Green и ме боли гърба от тях, естествено моя мъж много им се кефи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)за разлика от преди това  Mr. Green Ама и със каката така бях така че... с нея имах по няколко капки коластра чак след 7-ми месец, сега вече ми тръгна по малко ама не е болка за умиране и това поне според мен няма нищо общо с това дали ще кърмиш и колко дълго  Peace

# 591
  • Пловдив
И моите за радост на мъжа ми са пораснали доста. Преди трябваше да ходя в ателие за обличане на копчета. Mr. Green
Предния път имах коластра, но не помня в кой месец тръгна. Сега нямам все още, след като се изкъпя има малки топченца, като засъхнало, значи има някаква секреция.

Да ви дам малко повод за смях: http://www.bebeshkoime.info/ (Копирах сайта от една тема от форумите тук, така че някой може да се е сблъсквал вече с него). Ако някой още не си е избрал име на детето, може да се пробва. Няма да казвам как трябва да кръстя малката... Joy Joy hahaha hahaha

# 592
Да ви дам малко повод за смях: http://www.bebeshkoime.info/ (Копирах сайта от една тема от форумите тук, така че някой може да се е сблъсквал вече с него). Ако някой още не си е избрал име на детето, може да се пробва. Няма да казвам как трябва да кръстя малката... Joy Joy hahaha hahaha
Joy Мойто ще е Кантонер Илиев или Орфелия Илиева Joy Joy Joy

# 593
Матрьона Смилянова
 newsm62 newsm62 rotfImbo

# 594
  • С-я
катюшка, мойто ще се казва Пейчо. Случило е на име  Joy
Относно гърдите- моите са станали мн големи. като дойна крава съм, страшно грозна работа. Преди бях доста тлъста (колкото съм и сега на кила,де) и пак бяха големи циците. Ама сега са просто отврат. Ако сте гледали едно клипче за една мацка, дето троши дини с цици (ама силиконови), та и аз мога да се пробвам. Дано поне да има кърма за добитъка, че инак за какво са ми тия бомби.

Момичета, и вашите деца ще имат горди имена   bouquet

# 595
Ааааа и моето е много яко-Друзила Иванова или Лало Иванов  Laughing
Аууууу, Матрьона Смилянова, направо кърти...

# 596
  • Бургас
Нашия втори син трябва да се казва Йоно. Joy

# 597
Харбингър и Ягодинка ми се паднаха на мене

# 598
Морска мерси аз тези сьм ги виждала само че искам нещо трио вариант и май все повече клоня кьм hauck днес ги гледах е БеБчО ако се закупи трио варианта е сьс 7% отстъпка не само за количката ами и за всичко останало,което се закупи от там има ги и шишетата на Томи Типи.В този смиськ Алексова ти как намери посредника аз да те питам за всеки случай макар,че не намирам кой знае каква разлика между аполо и малибу ама сигурно има.Ние сме сополиви но температура нямаме слава богу обиколих някой магазини и полека-лека ще почвам да пазаря ама няма избор на детски дрешки летни тепьрва ще получават.Ох заболя ме таза,сводовете на краката тая тежест от 80 кила хич не е за моите кекави стави а в 9 месец сигурно пак няма да мога да вьрвя както и сьс синьт ми ама изгря сльнце днеска а не бяхме го виждали отдавна та малко на разходка:)
Сьщо искам да кажа,че в Бебчо ако се закупи,количката,кошата и всичко от там правят 10 % отстъпка,което не е малко само че на мен кошара не ми трябва и цените са приемливи не са надути като едно време там беше най-скьпо.
Гьрдите ми са огромни както и всичко останало но нищо не ми тече още слава богу.

# 599
Здравейте и от мен  Simple Smile
Нашето момиченце трябва да е Пейолина Стоянова  Joy, а ако доки е объркала, че нали още малко се криеме трябва да е Маню Стоянов  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт