ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 413
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Това не е възможно - според мен е измислица. Наистина не е възможно да се родят 10 бебета с тези килограми. Доколкото знам абсолютния рекорд до сега са 8 бебета и те се родиха знааааачително по-малки.

Почти съм убедена, че е така Peace И аз това щях да пиша. А и щеше да се чуе такова чудо.

Анджелинка, честит син щъркел!

Светли, стискам палци.

alexova, непременно да споделиш отзиви като получиш поръчката. Аз поразгледах повечето посредници и май почти им се припокриват таксите с минимални разлики, та въпроса по - скоро е, кои са по коректни и бързи.

Направо не мога да ви опиша какъв теч е от моите гърди ooooh! На моменти се стичат рекички просто и пробива през два ката дрехи. Все едно съм активна кърмачка. На някой друг случва ли му се това вече?

# 571
Това не е възможно - според мен е измислица. Наистина не е възможно да се родят 10 бебета с тези килограми.
И аз мисля така. Peace

# 572
Е, ти не слуша ли видеото? От 3 до 2.5 кг са били всичките.
Шегуваш се, нали Simple Smile Просто физически не е възможно - ако беше крава, да - ама жена, цъ  Wink

Какво има да се шегувам? Пак казвам, гледай видеото и слушай внимателно като дойде 1.00 мин. Друг е въпросът дали е истина това. Като гледам с какви уреди им следят тоновете  Laughing

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 13:50 от jj okocha

# 573
Стига бе, това ми се вижда... направо невъзможно. Това са 30 кг само от бебетата. Да са живи и здрави всичките!
Вие пьк ше ме скасате! Joy hahaha  То при многоплодна бременност,бабетата не стават толкова големи,от 1.5кг  до 2 кг.! Joy

е кво ще те скъсаме, това казват - най-малкото е било 2.5, най-голямото - 3,2.

Опа, коментирали сте го вече това.

Ула, аз бях така първият път. Сега имах една капка коластра, но не и в такива количества.

# 574
  • С-я
Ulla, и аз съм с течове, но не така обилни като при теб. На мен главно вечер и нощем се случва и то предимно от едната гърда. Стават ми петна с диаметър около 5-6 см,примерно. рекордът е за една вечер с едно огромно петно от около 10-тина см.
Спрях контрастните душове на гърдите и май по-нормално е положението, колкото е ненормално да текат, де.
Майка ми питала някаква докторка- специалист по гърди и т.н. и тя казала да нося сутиен, за да не ми се запушат гърдите още от сега (какво помага сютюена- не знам)

# 575

Направо не мога да ви опиша какъв теч е от моите гърди ooooh! На моменти се стичат рекички просто и пробива през два ката дрехи. Все едно съм активна кърмачка. На някой друг случва ли му се това вече?
[/quote]

и при мен е така  - даже се бях замислила "дали този път няма да е безболезнено слизането на тази кърма" че предният път исках пак да раждам ,но не и кърма да ми слиза ужас  ooooh!

# 576
  • София
Майко мила , аз като знам колко съм едра с едно бебе, с 10 Незнам  #Crazy И аз съм слконна да се съмнявам в истинността на тази новина, особено за размерите на  бебетата.

# 577
Аз да попитам тъй като съм невежа в това отношение-на всички бременни ли започва да им тече кърма по-рано.Аз честно казано не виждам промяна в гърдите си с изключение на първите месеци когато ми бяха надути.Притеснявам се дали ще имам кърма защото много бих искала да кърмя

# 578
Светли, спокойно ще дойде, има време

# 579
Ulla, и аз съм с течове, но не така обилни като при теб. На мен главно вечер и нощем се случва и то предимно от едната гърда. Стават ми петна с диаметър около 5-6 см,примерно. рекордът е за една вечер с едно огромно петно от около 10-тина см.
Спрях контрастните душове на гърдите и май по-нормално е положението, колкото е ненормално да текат, де.
Майка ми питала някаква докторка- специалист по гърди и т.н. и тя казала да нося сутиен, за да не ми се запушат гърдите още от сега (какво помага сютюена- не знам)

Успокоихте ме с Калимана и Мартеа, че не съм единствената подранила млекоцентрала Joy И аз не мога да си го обясня това за сутиена newsm78 А пък и се опитвам да ходя без, уж да загрубеят зърната, нали такива са съветите за подготовка на гърдите.  

# 580
Aз не мога без. Даже спя със. Иначе гърдите ми тежат ужасно и ако не са увиснали до сега, след махането му ще го направят. Знам че никой не е победил гравитацията, но аз ще се опитам  Mr. Green

# 581
Ulla ,
дано да остане малко коластра и за хайвана  hahaha

# 582
Aз не мога без. Даже спя със. Иначе гърдите ми тежат ужасно и ако не са увиснали до сега, след махането му ще го направят. Знам че никой не е победил гравитацията, но аз ще се опитам  Mr. Green

хахаха ....стискам палци

# 583
Защото вероятно, когато си без сутиен, каналите са свободни. А нали когато някои майки си спират кърмата, се пристягат. Това е моята логика поне. Иначе коластрата при мен тръгва след душ - разширени от топлото канали, без пристягащи аксесоари. Сега вторият път обаче съм имала само един път. Първият път всяка сутрин и вечер след душ леех направо.

# 584
svetli 25, нищо не ми е текло от гърдите на мен при предната бременност. Когато се роди бебето, тогава. А имам завиден кърмачески стаж...Така, че споко.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт