ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 427
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Привет,

Алексова, чрез посредник ли поръча и ако да - чрез кой?

да, чрез Уин къмпъни.

# 556
На мен ми се приспива много рано и към 21:30 си лягам, все съм изморена, после се събуждам и се въртя цяла нощ, след това заспивам към 6 сутринта и в 7 едвам ставам за работа

# 557
Натали нат и аз съм болна,от вчера с сополи и червено гърло Tired а малкия докато съм била на лекцията вдигнал Т вчера цял ден и вечер се борихме с висока Т,да видим днес как ще е Outta Joint

Натали нат,аз бих ти препоръчала количка на макларън,леки, маневрени, здрави Peace сега ще пусна линк да видиш за какво говоря Flutter
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/9346

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 12:01 от Морска

# 558
Момичета, имайте предвид, че специaлно в Щатите, а мисля и в някои държави от западна Европа изтеглиха много колички на Макларън от пазара. Моделите са - Volo, Triumph, Quest Sport, Quest Mod, Techno XT, Techno XLR, Twin Triumph, Twin Techno, Easy Traveller. Това са сгъваеми колички, на английски им казват тип Umbrella.

Причината да ги изтеглят от пазара е, че при сгъването и разгъването им е имало случаи на прищипани пръстчета на деца, като някои дори са били с откъснати пръстчета. Фирмата предлага безплатни части, с които се обезопасява този сгъваем механизъм.

Ето повече инфо - http://recall.maclaren.us/
http://abcnews.go.com/GMA/ConsumerNews/maclaren-stroller-recall- … /story?id=9032862

Ако все пак купите подобен модел без да е обезопасен, много внимавайте детето да не се навърта около вас докато я сгъвате и разгъвате, а внимавайте и вие, защото и вашите пръстчета са ценни!

# 559
Здравейте момичета, аз приключих работната седмица  Joy
Вижте какво намерих без да искам  Shocked Shocked Shocked
http://www.vbox7.com/play:e8889ad3 направо  baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral 10 броя !!!!

# 560
Стига бе, това ми се вижда... направо невъзможно. Това са 30 кг само от бебетата. Да са живи и здрави всичките!

# 561
  • Бургас
 Shocked Shocked Shocked

Какво е това чудо?!Направо не ми се вярва.Тя трябва да е качила поне 50 кг. с толкова бебета, плаценти и води!И как ги е износила.. Crazy

# 562
Taзи рускиня ме респектира   Mr. Green

Историята за Макларъните е типично американска. Ама да не изпадам в обяснения, че няма да са ласкави за обитателите на Северна Америка Laughing Какъвто и модел количка да трябва да сгъваш, ако разрешиш на палавите детски пръсти да пипат, може да има наранявания. То, това е като надписите на шампоаните им, че не са за ядене и пиене и пр.

# 563
Здравейте и от мен.Снощи не съм спала изобщо незнам какво ми стана.Сигурно е от нерви защото се притесних че вчера цял ден не усетих бебо.И днес още не съм го усетила и се притеснявам доста.Добре че след малко отивам на ФМ и ще го видя.Дано всичко да ни е наред да стискате палци а аз после ще се отчета.

# 564
евалата на тая майка, направо #Crazy

Ама как ще се справи не знам. Едното като ревне и другире след него в чудо ще е.

Не мога да си я представя как е изглеждала като бремена, щом са си доносени, че и в прилични кг

# 565
  • Бургас
Не мога да си я представя как е изглеждала като бремена, щом са си доносени, че и в прилични кг

Като се сетя, че Велизар се роди 2.600 кг. и как само ми тежеше към края.  Laughing Не мога да си представя как тежат 10 бебета.

# 566
  • София
Това не е възможно - според мен е измислица. Наистина не е възможно да се родят 10 бебета с тези килограми. Доколкото знам абсолютния рекорд до сега са 8 бебета и те се родиха знааааачително по-малки.

# 567
Стига бе, това ми се вижда... направо невъзможно. Това са 30 кг само от бебетата. Да са живи и здрави всичките!
Вие пьк ше ме скасате! Joy hahaha  То при многоплодна бременност,бабетата не стават толкова големи,от 1.5кг  до 2 кг.! Joy

# 568
Е, ти не слуша ли видеото? От 3 до 2.5 кг са били всичките.

# 569
  • София
Е, ти не слуша ли видеото? От 3 до 2.5 кг са били всичките.
Шегуваш се, нали Simple Smile Просто физически не е възможно - ако беше крава, да - ама жена, цъ  Wink

Общи условия

Активация на акаунт