ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 451
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Smilianova- за пореден път- благодаря. Това за коша не го знаех, ама тя и на предната не и се обръщаше. Аз характеристиката на тази количка така и не я намерих и затова искам да я видя на живо и да разпитам.

mamita dessita- мерси, предполагам, че говориш за хиполенда- то в мола другаде няма количка май. Утре съм там . А колко и е струвала на приятелката ти Laughing

Ето я тук в зелено- страхотна е:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3432

Привет и  от мен,
от днес вече съм в 6 м и аз.
Току що пуснах една поръчка то Некст,марск и Спенсър и едни якенца по 6 паунда от амазон.ще качвам снимки като ги получа.

сега се връщам да чета

Ако те интересува такава втора употреба бих могла да ти дам координати на мама от софия, която я продава за 600 лв с чантата.
Аз мислих и се отказах, заради летния вариант и спането с вирнати  крачета...

Хубав ден

# 541
Добро утро и от мен!Аз се разболявам гьрлото ,носа:(Малкия само ми мькни болестите от тая градина и ме заразява вече за втори пьт:((
Анжелина честито мьж водят мьжете и това е:))

# 542
FiFi, много благодаря за сайтовете,но са американски и мисля,че не правят доставка до БГ.Иначе за 450 долара веднага взимам smile3508

Има тема за пазаруване и от САЩ, вероятно има фирми посредници и за там, но имайте предвид, че освен доставка ще платите и мито, въведено от тази година.

Вижте какви цени за зимни якета, просто без пари:

http://www.amazon.co.uk/Blue-Zoo-Baby-animal-printed/dp/B0030DQM … =pd_sim_sbs_ap_13

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 09:45 от alexova

# 543
Добро утро и от мен  Hug
Само да кажа за мойто перего  Mr. Green Дъщеря ми е 83см висока и се събира със коша без да се налага да го префасонирам като летен вариянт  Mr. Green Т.е. дооооосто дълго едно детенце би лежало в напълно легнало положение вътре  Mr. Green А и да кажа , много да мислите преди да купите точно тази количка щото е доста голяма  Mr. Green Трябва да си прецените много добре мястото  Hug

# 544
Добро утро мамчета!Отивам да чета рецепти от готварската книга,че вече ми се изчерпаха идеите.

# 545
Добро утро   bouquet

Svetlat, страхотна е темата, благодаря  Hug

# 546
    Благодаря на всички,който са ми честитили розовите гащета!!!!Да си кажа честно и аз много им се радвам!Друго с което мога да се похваля,че от 10-на дни имам вече добре оформено коремче Simple Smile!
 Доки днес е почивен ден,а и аз имам час при нея в понеделник,затова ми се иска да попитам Вас :първо дали е нормално да ми са вие свят,напоследък често се случва даже и като съм си легнала;и второ някой знае ли какво е ехографски софтмаркер-на втората ФМ д-р видя такъв маркер в лява сърдечна камера?Обясниха ми че няма за какво да се притеснявам,че всичко е било нормално,но все пак го спомена и написа в протокола от изследването.
       Засега от мен хубав ден ,като имам време ще се върна назад да Ви изчета!!!!Толкова много пишете ,че обикновенно насмогвам събота и неделя да Ви изчета.

# 547
Добро утро и от мен!
Анджелина честит ти мъж Simple Smile

# 548
Аз нали много обичам да давам акъл при главоболие, че почивка трябва, компрес на челото и спокойствие, та днес ме настигна с пълна сила и мен този кахър. Ще ни карат спалнята след малко (която поръчахме в средата на декември Rolling Eyes) - изненадаха ни - и трябваше бързо-бързо да изтърбушим стаята. Тук стана лудница, а довечера чакаме гости. Как ще се справяме, незнам.
Установих, че и мойто бебе не обича шума от прахосмукачка и минавам на вариант "метла", където е възможно. Трябва да си купя с дълга дръжка, за да си я яхам по-лесно hahaha.
Абе, eliska, къде изчезна с твойте дълги ведри постове? Всичко наред ли е? Драсни някой ред, вчера те хванах, че си на линия. Mr. Green
Etka_koketka, ако си ходила днес на лекцията в ЦУМ, драсти моля те няколко реда какво, що.

# 549
Добро утро!
Добре дошли на новите мами!
Натали, шишета на Томи Типи има и в магазин Рошко - http://www.-spam081-/index.php?option=com_virtuemart&page=sh … =22&Itemid=27
Намира се в подлеза на стадион Варна, бившия Юри Гагарин. Между другото имат доста голямо разнообразие там.

# 550
maretu, тц, днес пропускам лекцията в ЦУМ, имам други задачки да свърша и просто няма как да стане. Надявам се, че някоя от другите мами е отишла и ще сподели опит.  Simple Smile

# 551
Привет,

Алексова, чрез посредник ли поръча и ако да - чрез кой?

Благодаря за отговорите за праховете, значи Сано все още е на линия. Аз харесвах как  изпира, но когато детето получи обрив, за всеки случай го сменихме. Тогава сменихме всичко - прах, козметика, дори я къпахме в минерална вода... въобще през какво ли не минахме.
Мисля, че ще пробвам, живот и здраве, този Sensitive - Surcare. Сега влизам да чета на сайта им повече инфо.

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 11:01 от мартеа

# 552
  • Пловдив
Привет, мамчета!
Честито на всички, които вече са разбрали пола на бебчетата, на мен това ми предстои другата седмица, ако естествено не го досрамее малкото човече.
Аз да ви се оплача отново - освен болките в кръста и киселините, за които вече ви споделих, от 2 дена ми се появи още една екстра- безсъние, т.е. вечер до 22.30 вече съм в леглото, но през нощта се събуждам към 1-2 часа и се започва едно будуване до 4-5 ч. И като заспя уж се старая да съм на една страна, а като се събудя вечно съм по гръб.  newsm78 .Вие спите ли си нормално?

# 553
Добро утро,
Аз също пера със Сано, бях си купила и Sensitive - Surcare праха и омекотителя, но така и не го изхабих целия и пак си купих Сано. Забелязала съм, че ако слагам повече прах от Саното избелва дрехите прекалено и цветовете се изхабяват, така че не трябва да се слага повече от една-две супени лъжици както е по упътване. Мирише много хубаво, дори без да се ползва омекотител, особено ако дрехите са изгладени.

# 554
Вие спите ли си нормално?

от началото на бременността се будя към 4-4:30 и не мога да мигна докъм 6. После спя още 40-50 минути и през деня съм парцал. Вече свикнах Tired

Киди, наистина страхотно мирише, за мен това е миризмата на бебе Heart Eyes много силен ароматен спомен ми е.

Общи условия

Активация на акаунт