ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 453
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,
И аз ползвах Тео Бебе като Ивчо беше по- малък  и бях доволна. Сега знам, че има и течен вече.
И аз съм с главоболие- от ниското кръвно. Винаги си нося черен шоколад, пийвам повечко вода и ми минава.
Радвайте се , че нямате високо кръвно, защото е сто пъти по- гадно. Предната бременност направо се побърках ..... #Crazy

Стискайте палци за утре- дано да го видим дребосъка най-накрая, че сме много срамежливи newsm30. Днес един дядо ме спря с бастуна и вика: Мъжко ще е , ще видиш ... (Дано да греши... Heart Eyes)

Последен въпрос: Някой виждал ли е на живо количките на Mutsy, и главно Mutsy Transporter. В Бургас ги няма по магазините или поне аз не мога да ги намеря. Скоро ще ходя до Пловдив, ако някой я е виждал там, моля да ми каже в кой магазин, че искам да я видя на живо.

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 20:03 от FiFi:)

# 511
Какво мислите за този комплект за кърмене! Някой да има отзиви за тази помпа? Вижда ми се приличен като цена или бъркам?

Мисля, че точно това бих си взела и аз. Обаче, доколкото разбирам колегите ще ми купуват електрическа Медела, така че няма да бързам. Иначе, това е моят избор.

Благодаря, девойки, за  пожеланията Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 20:18 от jj okocha

# 512
Поликдот, аз масаж не съм правила, даже за първи път чувам Rolling Eyes Но правех упражненията на Кегел - първоначално в курса гимнастика за бременни, после след като спрях заради контракциите - сама вкъщи. Правих ги до последно, всеки ден, но за съжаление нямаше никакъв ефект. И до ден днешен като кихна, разсмея се, рипна едно хорце и т.н. аха-аха да се напишкам Laughing

Да, май и аз към този комплект ще се ориентирам. На мен лично първият път ръчната помпа ми беше по-ефективна от електрическата - вярно, и по-уморителна, но с електрическата нищо не можех да изцедя, може би просто моделът й беше такъв. Та съм свикнала с ръчна.

# 513
Тази мутци танспортер аз съм я виждала в Пловдив в магазин Касида, на главната (до Маг Доналдс) На мен лично страшно ми харесва  Peace Peace Ако не беше това с поската на движение, на нея се бях спряла много одавна  bouquet

# 514
FiFi ,Mutsy Transporter в Бургас съм виждала в мол Плаза,става въпрос за този мол,в който се намира Карфур.Моя приятелка си купи от там Mutsy-то.Наистина много хубава количка.Малко по-скъпа е от Пег Перегото ,на което съм се спряла.
Искам да попитам мамите,които търсят колички из сайтовете-виждали ли сте пег перего скейт в зелен цвят. Naughty
Много искам да е в зелено,но в e-bay i mytoys я няма в този цвят Sad

# 515
# 516
Smilianova- за пореден път- благодаря. Това за коша не го знаех, ама тя и на предната не и се обръщаше. Аз характеристиката на тази количка така и не я намерих и затова искам да я видя на живо и да разпитам.

mamita dessita- мерси, предполагам, че говориш за хиполенда- то в мола другаде няма количка май. Утре съм там . А колко и е струвала на приятелката ти Laughing

Ето я тук в зелено- страхотна е:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3432

# 517
  • Варна
Момичета, тъкмо си галя коремчето и му прикавам на бебчо, да вземе вече да ме ритка, че и татко му да усети и какво си мислите, че стана...такива ритничета ми играе, голям кеф. Това са му първите ритничета, толкова е вълнуващо, сълзите ми потекоха.  Heart Eyes

Във Варна Mutsy имаше в един магазин на Владислав (бившата Мания).  Peace

# 518
Не е в Хиполенда,мисля,че се казва Mothercare- специализиран е за детски дрехи има в него и колички. Намира се на етажа под Макдоналд.В Хиполен до колкото знам,няма такива марки колички,но може и да бъркам newsm78

# 519
mamita desita:
http://209.85.129.132/search?q=cache:8tDeh-ppJMwJ:www.amazon.com … ct=clnk&gl=bg

http://209.85.129.132/search?q=cache:TyNNESryuC4J:www.shopping.c … ct=clnk&gl=bg

http://209.85.129.132/search?q=cache:3lEjBtlLjRcJ:www.albeebaby. … ct=clnk&gl=bg

Възможно ли е да е 420 долара (виж втория и третия сайт). Тука е 1300 лв. Ако е така и аз си я поръчвам Hug

Сетих се за магазина на Mothercare  bouquet

# 520
Момичета, тъкмо си галя коремчето и му прикавам на бебчо, да вземе вече да ме ритка, че и татко му да усети и какво си мислите, че стана...такива ритничета ми играе, голям кеф. Това са му първите ритничета, толкова е вълнуващо, сълзите ми потекоха.  :love

Честити ритничета, Пепси! Това наистина е едно от най-вълнуващите чувства на света!  newsm51

# 521
FiFi, много благодаря за сайтовете,но са американски и мисля,че не правят доставка до БГ.Иначе за 450 долара веднага взимам smile3508

# 522
Еми на- и аз не мога да разбера дали доставят до БГ. Ама Амазона май доставят? Там е 555 долара newsm78

# 523
  • С-я
Софи, тези статии и разни други повдигнаха въпроса за ефективността/смисъла на масажа. Принципно добре звучи, ама дали има резултат. Затова реших да ви запитам.
Опитавам се да прочета повече и за ествествено, минимално асистирано раждане (не говоря да си родя вкъщи и да си сложа плацентата в тенджерата със сол).  напоследък ми е толкова уморено вечер, че нямам сили за такива теми. Дано да успея да наваксвам понататък. не знам просто. тъй както се глася и сигурно ще се наложи секцио Simple Smile

# 524
Пепси, честити ритничета! Прекрасно е чувството, всеки път ме кара да се усмихвам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт