ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 457
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Старата ни количка също гледаше само напред, но за лятото това не е проблем, виж после за есента и зимата е съвсем друго като задуха някой по-студен вятър, въпреки че синът ми го изведох на месец и нещо, беше началото на февруари, но самото чувалче имаше отгоре задигнато и сенника беше достатъчен, та като си пъхнех ръката не мога да кажа, че са се вихрели ветрове вътре, но сега за мое успокоение и да не проверявам по първобитния начин  едно от изискванията ми е да се обръща дръжката, но в никакъв случай коша. Изобщо не мога да си представя, че насред тротоар, улица аз ще започна да вдигам кош, да го въртя и т.н., колкото и лесно да е това. Не дай си Боже да го изпуса не ми се мисли. Та затуй, ако трябва ще си купя и количка на Чиполино. Mr. Green
Ако ще куче да пишеше на количката важно като я купувах да се върти коша  Hug
Mr. Green аз пък точно туй не ща

# 481
За мен като че ли наи-важно е да е лека и да не се троши HugИначе това за коша хич не сьм се сетила да го гледам сьщо и за материята като немците:))

# 482
Може още да нямам идея за количката ми, но пък веднага се влюбих в джаджа която е адски весела Simple Smile

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.05.(de-mt.to … 03.01.01)/1840273

# 483
Какво мислите за този комплект за кърмене! Някой да има отзиви за тази помпа? Вижда ми се приличен като цена или бъркам?

# 484
Здравейте!  Mr. Green Притесних се да не би да ви липсвам и надникнах малко, докато малката и таткото дремват. Прекарваме чудесно, хотелчето е страхотно, има много сняг! Само на Ивайла й е малко трудна адаптацията, та се наслаждаваме на истерични кризи  Mr. Green До утре се надявам да мине.

Моите колички е двете гледат само напред по посока на движение и това никога не ми е било проблем  Thinking А да не ви казвам по морето какви ветрове са.... За зимата нали си има чувалче, а и нищо няма да му стане на бебока от малко вятър, ако е облечен подходящо.  Peace Аз лично шал и ръкавички сложих за първи път тази зима при -15градуса.
Но ако ми беше приоритет детето да гледа към мен, аз също бих избрала обръщаща се дръжка, а не кош  Peace

# 485
Какво мислите за този комплект за кърмене! Някой да има отзиви за тази помпа? Вижда ми се приличен като цена или бъркам?
И на мен точно този ми се видя доста приличен като цена, но за съжаление и аз ровя за отзиви.

# 486
  • Бургас
За мен като че ли наи-важно е да е лека и да не се троши HugИначе това за коша хич не сьм се сетила да го гледам сьщо и за материята като немците:))

И за мен. Grinning
То всеки си има различни изисквания и колички бол, така че.. Wink
Старата ми количка гледа само напред, новата също, но това никога не ме е притеснявало.А при нас на морето си подухва. Wink Аз го давам малко по-хард с детето (за ужас на бабите му) и в къщи ни задържа само ако вали дъжд (и пак не е сигурно).  Mr. Green

Мартеа в На пазар има една тема за продуктите на Томи Типи и там няколко момичета са споделили, че са доволни от помпата.За шишета четох, че скалата им била безцветна и много трудно се виждала, но на моите е черна и нищо не мога да кажа.Огледай ги ако ще ги купуваш.

milkuz, да си изкарате много приятно ти пожелавам.  Hug И за пореден път мнението ти съвпада с моето. Wink

# 487
хехехе ами ако някой си направи труда да види точно на тази количка как се върти коша ще разбере че ще е по тудно да застопориш дръжката от колкото да направиш 3движения и да завъртиш коша  Hug

# 488

И за мен. Grinning
То всеки си има различни изисквания и колички бол, така че.. Wink
Старата ми количка гледа само напред, новата също, но това никога не ме е притеснявало.А при нас на морето си подухва. Wink Аз го давам малко по-хард с детето (за ужас на бабите му) и в къщи ни задържа само ако вали дъжд (и пак не е сигурно).  Mr. Green

Мартеа в На пазар има една тема за продуктите на Томи Типи и там няколко момичета са споделили, че са доволни от помпата.За шишета четох, че скалата им била безцветна и много трудно се виждала, но на моите е черна и нищо не мога да кажа.Огледай ги ако ще ги купуваш.

milkuz, да си изкарате много приятно ти пожелавам.  Hug И за пореден път мнението ти съвпада с моето. Wink

И аз сьм така никак не ме свьрта в кьщи освен в силен проливен дьжд и обичам много да вьрвя затова здравината и лекотата са ми най-важни:)Сьс стария мак енгланд се прибирах от центъра оплезила език и той си е бая танк:))

# 489
И още нещо, днес явно ми е ден за питане. С какъв прах/препарат мислите да перете? Има ли нещо ново противоалргично, че отпреди 4 години са моите неволи. Тогава първо перях с някакъв израелски, забаравих му името, много модерен беше, после минах на Персил Сензитив и досега пера с такъв за цялото семейство. Сега дочух за някакъв еко прах, който няма миризма, оцветители и т.н., но пък като видях как изпира, не е моят тип. Някаква идея?

За разходките и аз съм така.

# 490
# 491
Смилянче, току-що изгледах клипчето за количката за пореден път и точно това откачане на коша от рамата на количката и въртене хич не ми се нрави, а една дръжка не я застопоряваш дълго, натискаш, копчето превърташ и готово. Но пък в крайна сметка затова има толкова много модели колички, с различни екстри и функции, защото на всеки му харесват и търси различни неща.   bouquet

Мартеа за прането и аз се чудех, мноооооого отдавна не съм прала такива дрешки и на мен ще ми е интересно мамите с по-скорошен опит да споделят. Миналата година, като бях кръстница си изпрах аз дрешките, с които облякохме бебето и тогава взех първото, което имаше, а то за съжаление беше Тео Бебе - ужас, няма по-гадно нещо като миризма, която до такава степен ти се набива в носа, че ти става супер гадно. За изпирането не мога да кажа нищо, защото прах чисто нови дрешки.

# 492
дзааак Flutter

...чета ви, но си имам и разни ангажименти, и тъкмо да се включа и Shocked вие сте сменили темата Laughing newsm78

...С какъв прах/препарат мислите да перете? Има ли нещо ново противоалргично, че отпреди 4 години са моите неволи. Тогава първо перях с някакъв израелски, забаравих му името, много модерен беше, после минах на Персил Сензитив и досега пера с такъв за цялото семейство. Сега дочух за някакъв еко прах, който няма миризма, оцветители и т.н., но пък като видях как изпира, не е моят тип. Някаква идея?...
да не би да имаш в предвид сапунените ядки? аз си бях взела от тях с една приятелка, даже от ибея ги беше поръчала, ама нещо не останахме доволни и двете... иначе имат доста почитатели Peace
малкия го перях със сано(израелския, който явно ти и маш в предвид), а сега с течния на фрош - него си го харесвам Wink

# 493
от снощи искам да честитя прибирането в къщи на марчела Hug
мила, пожелавам ти само положителни емоции от тук на татък Hug

и на jj за резултата Hug и аз ти пожелавам всичко да се оправи до раждането fingerscrossed

# 494
Сьс синьт ми перях с някакьв течен препарат бебешки а сега си нямам хабер с какво перат хората.

Общи условия

Активация на акаунт