ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 470
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
# 466
NancyB HAUCK колички ниско качество ли са?Нали казват,че уж здрави били?Казвай докато не сьм купила:)))))Понеже аз имам приятелка,която живее в Германия и тя ми каза,че в Германия дори и семейството да има пари няма да купи нова количка а втора употреба незнам дали е така.

Natai_Nat, Hauck в Германия ги водят ниско или средно качество - това е според консултантите в магазините и приятели и колеги немци. И забележете, това не е защото много се чупят, ами защото са примерно от по-некачествена материя. Бяха направили анализ даже на боите, материите и лепилата на количките и само тези над 500-600 евро преминаваха всички еко и не знам си какви още стандарти.

Иначе за количка тук поне хората които аз пряко познавам дават доста пари. Добрите колички съответно са от 500 евро нагоре, някои над 1000 стигат. Аз само веднъж споменах в началото пред колеги че не искам да давам 800 евро за количка и си мисля дали да не вземем 2ра ръка, при което да не ви казвам на какво ме направиха...

Но количката тук я ползват и като белег на статус - т.е. турските семейства и по-бедните германци може и да си купят Hauck и да им върши същата работа и за същото време както и Teutonia ili Emmaljunga за 1000 евро, но ако го направи някой мой колега сигурно ще го скъсат от коментари...

# 467
Нанси благодаря тя моята приятелка живее в едно селце при тях може и да е така незнам какьв им е статуса а иначе за немците сьм чувала уж,че там никой не гледа коли,колички и т.н това било само тук в БГ а ето,че според теб е обратното:))Ние обаче повечко дьржим на здравината понеже тук знаеш за какви пьтища и тротоари става вьпрос.При вас обаче както забелязах имате перфектни пьтища,алеи за колелета и тротоари.
Смилянова благодаря за инфото ще гледам да я намеря в някой магазин да я огледам и побутам и ще си запиша сайта в случай,че реша мьжьт ми ще я порьча,че хич не се оправям с тези чуждестранни сайтове.

# 468
Natai_Nat имай предвид, че тази количка е 15 кг и наистина е теееежка, видях я на живо и е много трудно вдигането й дори и празна.

# 469
Natai_Nat имай предвид, че тази количка е 15 кг и наистина е теееежка, видях я на живо и е много трудно вдигането й дори и празна.

Ох така ли?CryАми вече незнам:(Iначе този хаук пьк е лек 8.5 кг нещо такова искам аз.Ами явно още много дьлго ще се чудя:)

# 470
Благодаря за info - то относо пътуването със самолет.
 Hug

# 471
Natai_Nat, поне моите колеги и познати са големи сноби...може и да не е така с другите германци.

# 472
Natai_Nat най-добре отиди в някой магазин, където имат по-богат избор на колички и имат и тази, огледай ги хубаво, бутай, вдигай, въобще каквото решиш, ако трябва на листче си запиши точно какви са твоите критерии и ще направиш избора си. Споко, все пак имаме време.  Grinning
Относно това кой как ще коментира избора ми на количка честно казано въобще не ми пука, важното е да отговаря на моите изисквания, а и в крайна сметка не мисля, че цената в повечето случаи определя качеството. При един производствен дефект иди че се оправяй.

# 473
Аз пък ще добавя че хукът който си харесала лятния му вариянт гледа само наред т.е. това е страшен минус! Повярвай ми ще отцениш думите ми като почнеш да го ползваш  Naughty

# 474
Но количката тук я ползват и като белег на статус - т.е. турските семейства и по-бедните германци може и да си купят Hauck и да им върши същата работа и за същото време както и Teutonia ili Emmaljunga за 1000 евро, но ако го направи някой мой колега сигурно ще го скъсат от коментари...

Laughing защо ли ми е познато Joy
Добре, че съм алергична за идеята за разходка с бебе в "Мола", че какво щях да правя с моя Круизър, не знам  Mr. Green
Но тук като цяло всъщност идеята за стандарт е малко размита, криворазбрана цивилизация един вид - винаги ми е било интересно как има хора, които карат поръчкови автомобили за 6 цифрени суми, които паркират пред панелката newsm78

# 475
Направи ми впечатление,че в Германия карат много чисто нови коли в останалата част на Европа сякаш не е така.Ама имат вьзможност карат то от хубавото никой не бяга:))Виж за детски колички не се сетих да се загледам:))

# 476
Аз пък ще добавя че хукът който си харесала лятния му вариянт гледа само наред т.е. това е страшен минус! Повярвай ми ще отцениш думите ми като почнеш да го ползваш  Naughty

Сьс синьт ми смених 3 летни колички и трите гледаха само напред.
antoniqbg вчера пак бутах тоя хаук в мола значи ако сьм сигурна,че няма да се чупи и разнебити бьрзо веднага я взимам много отговаря даже на моите критерии.

# 477
да ама не забравяй че точно когато ще буташ бебенцето си в този вариянт то няма да е на 1,6 както е бил синат ти а едва на 5-6 месеца  Peace

# 478
да ама не забравяй че точно когато ще буташ бебенцето си в този вариянт то няма да е на 1,6 както е бил синат ти а едва на 5-6 месеца  Peace

Ама не забравям защото пьрвата лятна количка си я купих точно когато синьт ми беше на толкова:) Peace

# 479
хехе еми ти си знаеш, за мен нищо друго не беше важно!!!  Mr. Green Ако ще куче да пишеше на количката важно като я купувах да се върти коша  Hug

Общи условия

Активация на акаунт