ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 380
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Дор@,какво предтавлява този вагинален тампон,че мен такова неща не са ми предписвали досега.

# 166
  • по света и у нас
Вагинален тампон го наричам аз,иначе е влагалищен секрет.Влагалищен секрет се взима със стерилен памучен или дакронов тампон от влагалището/ти самата го правиш/ с цел установяването на микроорганизми, причинители на генитални инфекции.

# 167
smilianova,относно радиаторите..много добър избор.Наскоро и ние си купихме още една от този сайт,иначе ползваме такава печка от около 4г и сме много доволни.Икономични са и много добре затоплят,на мен лично с климатик винаги са ми студени краката,а лъчистата така добре ме затопля...идеална е и за детски стаи.

# 168
  • малкия йеросалим
Здравейте момичета.Навън е адски заледено.Сутринта ми трябваха 15 мин да закарам детето до градината,а живеем на 50метра от нея.Тротоарите не са почистени ,а пътя е като ледена пързалка.Направо си е приключение да излизаш.Smilianova направила си добър избор като си пуснала детето на ясла.За мен яслата и градината са неизменна част от израстването на детето.Аз поне лично съм много доволна и от двете институции.Да в яслата се разболяваше на два дни,но стана страшно контактна,оправна и дисциплинирана.А и не мисля,че само яслите са причина за разболяванията на едно дете.Всичко си е индивидуално.Аз да се оплача-снощи се появи поредната "екстра" на бременността-киселините.Никога досега не съм имала и разбрах,че е ужасно.Но за доброто дело ще търпим.Утре съм на ЖК  и нямам търпение да видя бебчо.В последно време е доста активен и раздава доста шутове особено като стоя повече време свита пред компютъра.Но се чудя дали е нормално да го усещам ниско долу  newsm78.При вас как е?Пускам ви две клипчета за отглеждането на бебе.Доста подробно са обяснени нещата.Дано да са ви интересни  Grinning
http://www.vbox7.com/play:28eecdd0
http://www.vbox7.com/play:7fb387c1&al=1&vid=3293620

# 169
И моето си го усещам ниско долу, под пъпа, не се тревожи.Клипчетата са интересни и полезни.Мерси.Етърва ми роди онзи ден и от вчера бебето е вкъщи, сега се суетим около него и аз се уча кое как се прави, а то само мрявка като котенце, много е сладко.

# 170
  • Пловдив
Привет, мамчета! Hug
Аз влизам с една мисъл, че от известно време го мисля, но се чудя много. И да питам и вас.
Какво е мнението ви за съхранението на стволови клетки?
Започнах да чета тук-таме. Големи реклами, голяма работа, всеки хвали себе си (както си е и винаги, де Mr. Green), но дефакто каква е ситуацията... Разбрах, че има доста фирми, които предлагат това, в България май са две банките за съхранение, но могат да се изпратят и в чужбина естествено - дотук срещнах Англия и Белгия. Цените са от порядъка на 3000-4000 лева в зависимост от банката, а клетките се пазят за 18-25 години, пак зависи от банката. Та съм в чуденка. Thinking Не че ги имам тия пари, но се отпускат и кредити за това, може и на разсрочено плащане... Проблемът е, че дочух, че ако (не дай Боже) ти потрябват клетки и се обърнеш към банката си, може отговорът да е следният: "Съжаляваме, но се беше повредила инсталацията и част от контейнерите с клетки не успяхме да запазим" (т.е. вашите са между тях), а всъщност вашите клетки са дадени на някого, който си е платил.  Thinking

Мони, и в Пловдив е така. И аз моя синковец го заведох за двойно по-дълго време. Mr. Green Ти отказа ли се да ходиш на лекцията за кърмене? Аз в тоя студ не мърдам никъде, да не говорим, че може да се изтърся някъде. Не че няма да падна на мекичко де... Mr. Green Имам си какво да си подложа - сланинки в изобилие.
Бебето го чувствам буквално навсякъде. И горе, до пъпа, и долу, и отзад даже имам чувството, че ме рита в опашката... Joy Те сега имат много място да се въртят и са като пумпали (поне моето е Mr. Green). После вече като няма място за мърдане, ще ни ритат я само в ребрата, я в пикочния мехур... ooooh!

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 12:30 от katjushka

# 171
За гаранциите на количките аз специално дьржа да има сьс синьт ми смених 4 колички и само едната от тях беше евтина даже последната на чико предтърпя ремонт накрая и се счупи отдолу едната трьба ли незнам как да го нарека.На едната дрьжката и сменяха и изобщо колкото и да се мьчиш да пазиш по тези разбити тротоари а и по стълби нагоре надолу се разнебитват.Едно време количките сякаш бяха по-здрави както и автомобилите.
За памучния тампон влагалищен секрет при пьрвата бременност ми взе докторката беше някьде в 8 месец и сьщо искаха сама да си занеса и секрет от ануса за иследване.

# 172
Кате, етърва ми си поръчаха стволови клетки и аз успях да се запозная отблизо с цялата документация и прочее около въпроса.Струва им 5 000 лв. цялото чудо, гаранция-франция, че ще послужат според предназначение и, че ще са годни.18 години ги пазят в тъканната банка.Първо плащаш 1600 лв първоначално, базова такса за съхранение 300 лв, и след това за целия 18 годишен период плащаш 3700.40 и няколо болести лекува, но пак сигурност няма, че ще са годни за употреба.

# 173
  • Пловдив
Кате, етърва ми си поръчаха стволови клетки и аз успях да се запозная отблизо с цялата документация и прочее около въпроса.Струва им 5 000 лв. цялото чудо, гаранция-франция, че ще послужат според предназначение и, че ще са годни.18 години ги пазят в тъканната банка.Първо плащаш 1600 лв първоначално, базова такса за съхранение 300 лв, и след това за целия 18 годишен период плащаш 3700.40 и няколо болести лекува, но пак сигурност няма, че ще са годни за употреба.
Именно! Thinking Май най-добрият начин е при проблем да си родиш още едно детенце. Grinning

# 174
Привет, мамчета! Hug
Аз влизам с една мисъл, че от известно време го мисля, но се чудя много. И да питам и вас.
Започнах да чета тук-таме. Големи реклами, голяма работа, всеки хвали себе си (както си е и винаги, де Mr. Green), но дефакто каква е ситуацията... Разбрах, че има доста фирми, които предлагат това, в България май са две банките за съхранение, но могат да се изпратят и в чужбина естествено - дотук срещнах Англия и Белгия. Цените са от порядъка на 3000-4000 лева в зависимост от банката, а клетките се пазят за 18-25 години, пак зависи от банката. Та съм в чуденка. Thinking Не че ги имам тия пари, но се отпускат и кредити за това, може и на разсрочено плащане... Проблемът е, че дочух, че ако (не дай Боже) ти потрябват клетки и се обърнеш към банката си, може отговорът да е следният: "Съжаляваме, но се беше повредила инсталацията и част от контейнерите с клетки не успяхме да запазим" (т.е. вашите са между тях), а всъщност вашите клетки са дадени на някого, който си е платил.  Thinking
.............................................

katjushka, точно този въпрос повдигна вчера майка ми като ни беше на гости....

И аз много се чудя, но още преди да забременея, "известно име в лекарския бранш " ми каза, че това е просто бизнес на този етап... да не си даваме парите излишно  Confused
Живот и здраве, да мине някой и друг месец и пак ще попитам дали има смисъл и всичко е легално. Много ми се иска да е така.

Ще ми е интересно и мнението и на другите момичета.  Simple Smile

# 175
Е айде сега 5000 лв и за стволови клетки:(

# 176
  • Пловдив
Последно като ходих на ЖК, АГ-то ми каза, че е хубаво,ако решиш, то да е до края на 8-мия месец, т.е. да има един месец гратис, а не в последния момент.

# 177
Ох каква количка харесах за 1600 лв на Муци, направо очите ми останаха и маневрена, и стабилна.Ама някак си малко множко ми звучат.

# 178
И аз си мисля, че всичко е бизнес на този етап, но ако можех да си го позволя, щях. Да тръгнеш да теглиш заеми обаче и да стискаш зъби в лишения само, защото нещо някога може да стане и то без гаранция дали проблемът ще бъде решен, ми се струва безумно. Но всеки си преценява, в крайна сметка.

# 179
Ох каква количка харесах за 1600 лв на Муци, направо очите ми останаха и маневрена, и стабилна.Ама някак си малко множко ми звучат.

Ох , и аз така бях, но толкоз пари за количка -абсурд.
Сигурна съм, че след 1 година ще искам лека, лятна, лесно да се сгъва, тип чадър и да не ни заема  място, тази не ще искам да я видя, като натежи детето.

Отделно, че още не сме измислили къде ще я държим количката, в коридора няма място, по стаите кофти, засега варянта е в багажника на колата, ама ме е страах да не я откраднат, пък и колата да разбият...

Отностно стволовите клетки- не бих го направила, нямам доверие на тези неща, надявам се да не се налага...

Общи условия

Активация на акаунт