ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 351
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Аз от пьрвото последната лятна количка си я пазя изпрана и прибрана а тази,която ще купя металната конструкция ще седи в багажника а само коша нагоре иначе се внасят в коридора и кал и боклуци от калните гуми.

# 181
Да ви кажа и аз се бях замислила за стволовите клетки и ще ми е интересно да ви чуя мнението. 5000 лв и на мен са ми множко, пък няма и гаранция. Ако не е бизнес, не мога да си го обесня защо тогава е толкоз скъпо

# 182
Здравейте  Hug
Киди   bouquet , нямам време да чета назад дано детенцето ти е добре  Peace
За стволовите клетки , края на мин година се бях зачела доста , естествено мн противоречиви мнения има , аз лично се отказах , а и после като се замислиш пазят се 18 год. , а колко деца до 18 годишна възраст боледуват от болести , които евентуално могат да се излекуват с помощта на стволовите клетки  newsm78
За скъпите и евтини колички - ако имах повече пари щях направо да си я поръчам отвън /за мен си е гаранция за качество/ , но тъй като няма да стане ще си купя среден клас количка , защото тук вс си е въпрос на късмет  Laughing Най-важното е да имаме здрави бебоци , вс друго е маловажно
Моят "бяс " не се спира , вече дори само като си гледам корема го виждам на къде отива , мн ми е хубаво да го усещам , каката само му говори и го пита кога ще излезе да си играят  Grinning

# 183
Аз да се включа за стволовите клетки.
Ние запазихме на каката, преди 4 години сумата мисля беше под 3 000 лв. - разделят ги в две банки - една в Белгия, една в Холандия, за по-сигурно, като в тези пари влизаше "извличането" или там каквото правят и запазването им в продължение на 18 г., а след това детето трябва да каже какво ще прави с тях, като ако иска да ги запази - се плаща такса всяка година.
Аз също се надявам никога да не потрябват, освен ако не им измислят някое приложение за подмладяване и разкрасяване Simple Smile
Чудех се и за близнаците дали да запазваме, ама сумата е 6 000 лв. и сама си се разубедих...

# 184
Здравейте, аз също съм мислила за стволови клетки. Скъпо ми се вижда. Няма да съхраняваме...
Алексова, колки ще ти излезе доставката на количката до България?

# 185
И аз да се изкажа за стволовите клетки  Mr. Green Като родих дъщеря си ме питаха, ама тогава посмъртно не можех да си помисля за толкова пари Sad СЕга мога, но пак няма да запазя, най малкото защото в БГ забраниха този метод за лечение!! НЕ знам дали ви е извесно че е незаконно присаждането на стволови клетки пък било то и лично твои  Rolling Eyes

# 186
smilianova,относно радиаторите..много добър избор.Наскоро и ние си купихме още една от този сайт,иначе ползваме такава печка от около 4г и сме много доволни.Икономични са и много добре затоплят,на мен лично с климатик винаги са ми студени краката,а лъчистата така добре ме затопля...идеална е и за детски стаи.

Много ще бъда щастлива ако сме направили добър избор, все пак 450лв са си 450лв, исках да те питам само -Вие постоянно ли я държите включена? И дали ако я изключиш веднага изстива стаята както при обикновените радиатори?

# 187
Здравейте и от мен!
Smilianova,искам да те попитам кой точно е модела на количката, която сте купили  и ако може да  ми кажеш колко струва и от къде сте я взели. Simple Smile

# 188
  • София

Таня, а как го откриха? Не е нещо притеснително, нали?
Откриха ми го с влагалищен ехограф, аз имах и други оплаквания като често уриниране и болка при полов акт. Ами не е притеснително аз си го влачих доста време. Пих едни перли ( роватинекс , мисля) и се заех да поотслабна и да си стегна корема за да не ми "виси" и положението се оправи.

# 189
  • Бургас
Стволови клетки няма да съхраняваме.За нас също са много пари, а и цялата процедура ми се струва още нова и несигурна.

Гаранцията на количката за мен също не е важна.На първата ми количка й беше 6 месеца, от там нататък се оправяй.Другото, по-съществено - не се покрива ако щетите са от неправилна експлоатация.И това как се доказва, особено тук на нашите търговци. Whistling Дано не ми се налага да мисля по въпроса.

Смилянова мисля си, че сега дъщеря ти ще свикне по-бързо отколкото есента.Все пак тогава цяло лято е била с теб по разходки, играла е на вън и изведнъж тази промяна.А сега колкото и да излизате през по-голямата част от деня е затворена с теб в къщи и сигурно й е скучно.В яслата ще има деца с които да играе и да се забавлява.Наблягай и ти на този момент.
Аз на Велизар само това му повтарях "Какво ще правиш в къщи самичък?Там имаш толкова приятелчета с които да играеш и да се забавляваш."
Сега дори му се ходи.Вече втора седмица си е в къщи и вчера ме пита кога ще ходи на градина, че другия Велизар го чакал да си играят. Laughing

# 190
Мария♥  Определено си права и и е много скучно в къщи  Rolling Eyes Има дни в които не излизаме изобщо и като излезем е като отвъзано кученце  Laughing Благодаря за подкрепата на всички Ви  Hug
ketishans  http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.04/1732231 ей това ми е количката, доставиха ми е до вратата, по принцип доставката е 16 еврно но като нов потребител ти дават един промоционален код с който ти намаляват 10евро. Т.е. всичко на всичко количката с доставката ми излезе 712лв  Wink
Ето темата в която ще ти обяснят всичко как става ако си навита http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=469000.0   
  bouquet

# 191
Аз досега количка с под 1 год гаранция не сьм имала а тази на чиполино която сьм си харесала е с 2 години Peace

# 192
Смилянова, дано свикне бързо детенцето!  Hug Определено като е по-голяма, повече разбира, драми пак ще има, но ако ходи редовно, ще се адаптира. Много зависи и от персонала в градината, дано намерят път към нея.
Аз отивам да стягам багажи, че утре керванът потегля  ooooh! А малката от няколко дни се опитва да се разсополиви, ама само хърка нощно време, но там мисля, че ще потече нослето, дано да се разминем само с това  Praynig Хем ми се ходи на почивка, хем като си помисля колко път ни чака направо не ми се тръгва. Да можехме да се телепортираме.... Joy

# 193
Смилянова виждам, че си добре запозната относно лечението със стволови клетки. Мога ли да те помоля да ми дадеш малко повече инфо затова откъде си разбрала, че същото е забранено, тъй като на нас със съпруга ми ни обясниха точно обратното. Че в България има вече достатъчно добри специалисти, които са обучени да трансплантират и лекуват с тях, дори едната от болестите е диабет, тази с която по обикновен начин никой не е в състояние да излекува. И другото е, че допреди година договорите се сключваха с гинеколога, който ще ви вземе столовите клетки и банката за съхранение, тогава бих казала, че е бизнес наистина. Това да те убеди гинекологът ти да ги вземе, защото разбира се че ще си получи комисонната. А сега вече нещата стоят по по различен начин.

# 194
milkuz ,може да и хърка нослето от сухия въздух,с какво се отоплявате?

Общи условия

Активация на акаунт