ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 367
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Natai_Nat, не знам честно казано колко са гаранциите на другите колички.Аз съм писала и преди, моята е Чико Дуо и беше със 6 мес. гаранция. Peace

milkuz, къде ще ходите на почивка?Може и да си писала, но съм пропуснала.

# 196
  • Оранжевата стая
Смилянова, всеки път ти се кефя на количката страхотно Peace
Моя приятелка има такава и почти не я ползвала, защото не обича много много да се разхожда и сега ще си купува друга по-лека и смятам да я натисна да ми продаде нейната - поне знам, че е почти неизползвана. Все ще изкарам до другото лято с нея.
/Зависи и каква цена ще ми каже де - ако не е под цената на сайта, тогава ще си поръчам и аз от чужбинско/
Пег Перего Уно също изглеждат по подобен начин, но някак си не е същото  Crossing Arms

# 197
Към мамите от Варна,ще ходите ли на лекцията на 11?

# 198

Много ще бъда щастлива ако сме направили добър избор, все пак 450лв са си 450лв, исках да те питам само -Вие постоянно ли я държите включена? И дали ако я изключиш веднага изстива стаята както при обикновените радиатори?
[/quote]

Печката си е с програматор,като си достигне определената температура се самоизключва,като падне пак се включва.Аз лично през деня не я изключвам,но съм по-цял ден в стаята.А вечер е на икономичен режим и по-ниска темп.Като прочетеш инстукциите ще ти стане ясно.
Не бих казала,че веднага изстива стаята.  Peace

# 199
Мария ами моите бяха с по една година ама няма значение това като препатила от колички понеже и това чико не е сигурно дали не е made in Kitai се научих какво да гледам при избора им и кьде са най-уязвими.Отивам на зьболекар аз имам си вече един кариес:(
Морска аз този пьт няма да дойда моя е болничьк и цяла седмица няма да ходи на детска градина.

# 200
Смилянова виждам, че си добре запозната относно лечението със стволови клетки. Мога ли да те помоля да ми дадеш малко повече инфо затова откъде си разбрала, че същото е забранено, тъй като на нас със съпруга ми ни обясниха точно обратното. Че в България има вече достатъчно добри специалисти, които са обучени да трансплантират и лекуват с тях, дори едната от болестите е диабет, тази с която по обикновен начин никой не е в състояние да излекува. И другото е, че допреди година договорите се сключваха с гинеколога, който ще ви вземе столовите клетки и банката за съхранение, тогава бих казала, че е бизнес наистина. Това да те убеди гинекологът ти да ги вземе, защото разбира се че ще си получи комисонната. А сега вече нещата стоят по по различен начин.

Лекуването на диабет със стволови клетки е все още в процес на изследвания. Във всеки сайт за банка на стволови клетки има списък с болестите, за които е доказано, че могат да се излекуват по този начин. Но диабетът за жалост  Sad все още не е сред тях.

Имайте впредвид, че:

"Колко пъти могат да се използват стволовите клетки?

Така описаната процедура дава възможност за еднократна употреба. Разбира се, ние имаме възможност и да ги разделим на порции, но това изисква допълнително финансиране и подписване на допълнение към договора."
- това го копнах от тук http://www.art.bg/temp/vita.bg/statii.php?sn=9

Пишат, че тези стволови клетки могат да се приложат на сестра, брат, майка, баща на бебето.... добре, но ако са за еднократна употреба /то да не се налага на никой, но все пак/ е много кофти.

# 201
Smilianova, благодаря ти Wink аз съм си харесала ето тази, http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7683
ама е доста скъпичка и незнам  smile3506

# 202
Ние се записахме за тази лекция още миналия път, така че на линия сме! Peace

# 203
И на мен АГ-то ми предложи оферта за стволовите клетки за 4000лв, но не бих се възползвала от това. Доста пари са си а и ги нямам. Дано да не се налага де. А пък за количките до сега ползвах на моите приятелки, които вече бяха минали този период.

# 204
Здравейте, пак доказвате машинопистките си способности Crazy

Днес извънредно ме гледаха на видеозон, не че е имало нужда, просто отидох да си взема изследванията и АГ - то ми предложи на добра воля, та да се похваля, че моето човече е 780 гр. и всичко си му е на ред. Другите размери не ги разбрах, защото не ми дадоха снимка.

Някой питаше колко струва ФМ при Марков, цената е 100 лв. със запис на диск, без диск, мисля че беше 80.

Дор@, оправих се вече, но дишам едва от два дена и то след една седмица третиране с Виброцил. При мен никой от бабините лекове не помогна за съжаление.

Смилянова, вчера оглеждах и бутах твоята количка в един магазин и моето мнение е много положително. Който се колебае за нея, мисля че няма да сгреши.

# 205
Мерси за отговора, но медицината се развива доста бързо и диабета е въпрос на време да бъд включен в списъците. Иначе знам, че в Италия вече се прилага. Пожелавам искрено дано на никой не се налага да прибегне до този вариант, но факт е че има редица положителни ефекти. И ако все пак се наложи на някой мисля, че ако трябва и на край света ще отиде с идеята и надеждата да спаси свой близък, а да не говорим за детето му. Така, че нека не се изтъква само лошата страна, че е само бизнес. Нека се кажат и ползите, нали затова се разисква въпроса.

# 206
Аз много обстойно проучвах въпроса със стволовите клетки и се отказах по 3 причини -

1. Досега само около 0,002% съхранени стволови клетки са използвани за лечение - статистиката е за САЩ, където медицината в това отношение е една от най-напредналите.
2. Стоволови клетки в голяма част от раковите заболявания (които са наистина страшните) не могат да се използват, защото самите клетки се смятат за дефектни.
3. Не знам в БГ как стои въпросът, но специално за Германия в повечето банки за съхранение тези клетки са само за автотрансплантация - т.е. не могат да се използват за роднини на детето, а само за самото дете.

Аз лично реших да даря стволовите клетки на банка. Тогава не се плаща нищо и ако все пак потрябват може още да са в тази банка, т.е. ако не се е намерил друг, който се нуждае от тях. Но тази опция с дарението не знам в БГ дали я има.

# 207
  • в белята
Първо да благодаря на Esma   за телефона в Трета градска    bouquet  bouquet  bouquet.Записах си час за 15.02 за фетална ехокардиография.
За стволовите клетки - запазих ме на дъщеря ми преди три години ,но трябва да погледна документите за да видя колко ни е струвало.Сега живот и здраве мисля пак да запазим,защото няма да е честно на едното дете да сме ,а на другото не.Моля се никога да не им се налага да ги ползват,ама така като гледам как съм ги обременила с мойте болести ,а те всички се предават по генетичен път ,май май си е някаква искрица надежда.
Някой имали представа как стават поръчките от пъмпик пач?

# 208
такааа стволови клетки е забранено вече да се ползват в Бг от около 9-10 месеца  Naughty Дискутираха го на дълго и на широко по телевизията, не знам как не сте чуили Simple Smile Даже дадоха филм за една дете на 14 години, което се лекувало до момента и това е било единствения начин да ходи Sad Сега вече не може и няма да довършат лечението и съответно ще остане с голям процент инвалидност  Sad
ketishans  тази която си харесала е супер ама летния вариянт гледа само по посокан на движението! За мен това автоматично я изключва  Rolling Eyes как задуха един вятър и край, да не говорим че нашите деца ще стоят точно в този вариянт посред зима

# 209

Дор@, оправих се вече, но дишам едва от два дена и то след една седмица третиране с Виброцил. При мен никой от бабините лекове не помогна за съжаление.

Смилянова, вчера оглеждах и бутах твоята количка в един магазин и моето мнение е много положително. Който се колебае за нея, мисля че няма да сгреши.

Ула,защо си слагаш Виброцил?Доктор ли ти го изписа?Тези капки са доста силни и сьдьржат антибиотик!! Shocked Shocked ShockedАз на твое място бих ги спряла веднага!

Общи условия

Активация на акаунт