ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 352
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
такааа стволови клетки е забранено вече да се ползват в Бг от около 9-10 месеца  Naughty Дискутираха го на дълго и на широко по телевизията, не знам как не сте чуили Simple Smile Даже дадоха филм за една дете на 14 години, което се лекувало до момента и това е било единствения начин да ходи Sad Сега вече не може и няма да довършат лечението и съответно ще остане с голям процент инвалидност  Sad
ketishans  тази която си харесала е супер ама летния вариянт гледа само по посокан на движението! За мен това автоматично я изключва  Rolling Eyes как задуха един вятър и край, да не говорим че нашите деца ще стоят точно в този вариянт посред зима

Ами ако това е вярно тогава явно няма никакьв смисьл от тези стволови клетки.

# 211
  • София
Есма, понеже се оказа, че за днес няма да стане чрез акушерката от ЖК записването ми там, обадих се там и си записах час по нормалния ред за утре, благодаря ти за координатите! - а би ли ми казала кой точно е кабинетът, дали е същият, който ми обяви акушерката от ЖК?

Кабинетът, доколкото помня е 59 (не съм съвсем сигурна). Това е втората врата в ляво след регистратурата. Пише си, че преглежда д-р Майя Паллова и с по-големи букви пише "Детска кардиология". Радвам се, че съм била полезна Simple Smile Пожелавам добри новини!

# 212
Може би не гледаме достатъчно телевизия. По коя програма го даваха този филм, за да си го намеря да го гледаме. Все пак се отнася до най-важното нещо в живоа ни.

# 213
Ако процедурата със стволовите клетки е забранена, не виждам смисъла да ни държат цяла лекция на предната лекция на сп. "9 месеца" относно извличането и замразяването на стволовите клетки в България от CryoSave! newsm78

# 214
Аз ли нищо не намирам, ама от няколко часа се опитвам да намеря инфо за забраната на лечението със стволови клетки. Смилянова моляте подскажи нещо.

# 215
такааа стволови клетки е забранено вече да се ползват в Бг от около 9-10 месеца  Naughty Дискутираха го на дълго и на широко по телевизията, не знам как не сте чуили Simple Smile Даже дадоха филм за една дете на 14 години, което се лекувало до момента и това е било единствения начин да ходи Sad Сега вече не може и няма да довършат лечението и съответно ще остане с голям процент инвалидност  Sad
ketishans  тази която си харесала е супер ама летния вариянт гледа само по посокан на движението! За мен това автоматично я изключва  Rolling Eyes как задуха един вятър и край, да не говорим че нашите деца ще стоят точно в този вариянт посред зима

Ами ако това е вярно тогава явно няма никакьв смисьл от тези стволови клетки.
тази количка е с обръщаща се седалка и към майката и обратно,просто е показана само така

# 216
Мария, на Велинград ще ходим! Вчера си мерих банските от лятото, долнището - добре, ама горнището ... hahaha Направо се губи на фона!

Морска, с печка с дърва се отопляваме, но въздухът не е сух, понеже и прането си суша вътре. Но не може да е от това, ние цяла зима се отопляваме така. Най-вероятно е настинала.

# 217
Здравейте, аз също съм мислила за стволови клетки. Скъпо ми се вижда. Няма да съхраняваме...
Алексова, колки ще ти излезе доставката на количката до България?

Посредника има 7% комисион върху цената+ 28 лири за доставка. Кашона е 22 кила и затова е толкова.
Писах на повечето, но това бе най- евтината услуга. Другите бяха по 3 лири на кг, или едните ме зашиха направо с цена 70 лири...

# 218

Дор@, оправих се вече, но дишам едва от два дена и то след една седмица третиране с Виброцил. При мен никой от бабините лекове не помогна за съжаление.

Смилянова, вчера оглеждах и бутах твоята количка в един магазин и моето мнение е много положително. Който се колебае за нея, мисля че няма да сгреши.

Ула,защо си слагаш Виброцил?Доктор ли ти го изписа?Тези капки са доста силни и сьдьржат антибиотик!! Shocked Shocked ShockedАз на твое място бих ги спряла веднага!

Предписа ми ги личната лекарка, която е педиатър. Аз също не исках да ги използвам, но нищо друго не ми подейства и наистина бях адски задръстена, та нямаше как. Четох, че и други лекари ги изписват при бременност и се надявам да не съм навредила на бебка.

# 219
Аз сега се заврьщам от зьболекар намери ми 2 нови кариеса и един в зародиш:((

# 220
Натали, а сега ще ги лекувате ли тези кариеси, понеже и аз май имам един зъб, който ме боли от два дена и си мисля че може да е кариес, но незнам дали докато съм бременна ще става за лечение.

# 221
Smilianova, благодаря ти Wink аз съм си харесала ето тази, http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7683
ама е доста скъпичка и незнам  smile3506

Една мама продава същата мисля, виж я  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=470250.0

# 222
привет, мацки Hug

вчера бяхме при Балев - всичко е наред с наш'та мома Heart Eyes

за стволовите клетки - освен, че нямам излишни пари, има и много други неизвестни във връзка с използването им...

пускам линк към обявата в продавалника, която пуснах за количката на малкия, ако някой има интерес, да свирка Wink

# 223
Софи,защо ще я продаваш?

# 224
Натали, а сега ще ги лекувате ли тези кариеси, понеже и аз май имам един зъб, който ме боли от два дена и си мисля че може да е кариес, но незнам дали докато съм бременна ще става за лечение.

Разбира се:)даже ми сложи на единия лекарство и утре сьм за пломба.Аз и миналата бременност по това време ме почнаха кариесите няма проблем да се лекуват зьби по време на бременност Peace

Общи условия

Активация на акаунт