ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 374
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • С-я
О, наш Пейчо с мн арно име, на фона на Чорба и другите (нищо лично) имена.

Диди24, почивай си повече и позитивно мислене, и ще се оправиш бързо, бързо. Не се ядосвай с разни лелки, каквито и да са те.

Към софийските моми- няма ли и други желаещи за лекциите на клиника Щерев?- аз съм записана за 21.02. и 28.02.- неделни дни са, няма да има липси от работа и т.н.

# 616
на мен защо не ми излиза нищо  Crossing Arms

и без това се чудя как да кръщавам

# 617
Диди, съжалявам за този лош ден, почивай и дано всичко е наред!

# 618
 newsm62 Йохан  или Фанка   smile3521

# 619
  • Пловдив
Аз ще си кажа де...
Пролетарка
Еееех, ако беше по Бай Тошово време... Щеше да е заслужил(а) член(ка) на Партията. Tired

# 620
................................................

Към софийските моми- няма ли и други желаещи за лекциите на клиника Щерев?- аз съм записана за 21.02. и 28.02.- неделни дни са, няма да има липси от работа и т.н.

Аз се записах за 28.02 - живот и здраве, всичко да е наред.  Simple Smile

# 621
Didi надявам се всичко да е наред стискам палци!!  Hug Praynig

А нашите именца са - Фъстък Стоилов и Кана Стоилова  Joy hahaha

# 622
  • Пловдив
Аз също си плащам всеки месец по 15 лева за видеозон. Полагат ни се два по здравна каса - в началото и в шести или седми месец. Началото на март като ходя на ЖК ще ми е вторият безплатен. Peace

# 623
Натали нат,има хубави с И,Ина,Ива,Ивая,Ивет,Ивелина,Илияна... Grinning В крайна сметка вие сте родителите на това дете и вие и само Вие решавате как ще се казва то Hug

# 624
  • Бургас
Диди, почивай колкото можеш и си пий хапченцата.Ще се залепи плацентата.
А за ехо и аз си плащам за всяко гледане по 25 лв.По 15 лв. ми взимаха първата бременност преди 4 год. почти.

Natai_Nat, много е гадно така да те притискат за нещо толкова важно. Crossing Arms Сина ми е кръстен на свекъра, но нямаше натиск от никъде върху мен.А свекър ми остана толкова изненадан, не му беше хрумвало дори, че може да кръстим детето на него.Ама така да те задължават... Confused
Морска ти е дала добри предложения.На мен Ива много ми харесва.

Роня ми се губи тези дни.  Thinking Дано всичко да е наред с нея.

# 625
  • Обетованата земя
Благодаря ви момичета за подкрепата  Hug! Аз знам, че ни се полагат само два и не се ядосвам за парите, колкото за тона и отношението на сестрата, всеки път ме вбесява, все едно с нещо съм и длъжна.  Аз днес там нищо не платих, защото се води че имам проблем. На другото място, където ходих видеозона е 30 лева. Дано всичко се оправи и да се залепи наистина, че незнам. Забравих да ви кажа, че проверих за паричките от болничните днес и съм ги получила явно тази седмица, а болничният е подаден на 02.02., така че от НОИ явно са по-бързи отколкото очаквах. Сега лягам, после ще разровя от къде ги теглите тези имена Simple Smile.

# 626
и аз да се включа в днешната забава - Еким   Laughing , а за имена за момиче с И, имам една позната италиянка се казва Илана, много ми харесва (на някакъв си език значело горда жена)

# 627
Там е работата,че каквото и да си говорим хората от по-старото поколение са традиционалисти и особено тези,които живеят на село.Иди им обяснявай те си знаят тяхната и на мен ми е тьпо защото поначало бяхме решили ако е момиченце да е Станимира.И понеже като се родил Никито свекьра му се били присмивали колегите на работа,че не било на него ами на моя баща голяма тъпотия:(И всички взеха да ми опяват да бьдело на него а Станимира щеше да бьде крьстено на свекьрва ми не че ми пука ами по случайност тя е сьс С.След малко ще изтрия този пост оплаках се само че мьжьт ми като е нощна смяна влиза и чете тука и много ще ми се разсьрди,че така коментирам:))))))

# 628
Не съм влизала тук от 3 месеца по разбираеми причини. Минавам само да ви кажа (на тези, които ме помнят Simple Smile), че съм добре, преживях го и сега обмисляме кога пак да започнем с опитите Simple Smile Пожелавам на всички ви лека бременност, сигурно вече сте с големи тумбаци Simple Smile Всичките ми приятелки в момента са бременни, а трябваше аз да съм първа! Нищо, поне ще ходя по отъпкан път Simple Smile

# 629
natalej-  Hug. Чакаме скоро да се похвалиш  Heart Eyes

На мен за мъжко име ми излезе: Иваница Бадалов, а за женско: Маньонка Бадалова  Laughing. Със сина ми прения път почти сме уцелили. А такова женско име не бях чувала....

Да се оплача- днес пак не видяхме пола Sad. Записах се на часно, ама чак за 22.02.

Общи условия

Активация на акаунт