Бродирана красота - Гоблени 70

• 102 727
  • 695
  •   1
Отговори
# 330
bi bi to страхотна колекция , браво ! Този който шиеш в момента къде мога да го намеря ?

Ами аз го открих, като картинка в интернет и си го направих на една програма PCStitch,  но за пръв път си правя сама схема, така че не съм напълно сигурна дали ще стане, както когато го правят хора, който се занимават с това  Rolling Eyes . Много се надявам да стане  Grinning .
Можеш да копираш картинката, която съм качила и да пратиш някъде да ти я направят професионалисти  Grinning ,а също така аз мога да ти изпратя схемата по някакъв начин, но не гарантирам, че ще стане 1:1 с това , което е на картинката. Ако искаш мога да кача снимка на гоблена, да видиш до къде съм стигнала и ако ти харесва да ти я изпратя, а ако искаш ме изчакай да го ушия и да видиш крайния резултат  Peace .
А иначе самият гоблен съм си го направила с 65 цвята, но е много по-лесен от останалите правени по картинки, които съм шила досега.

# 331
  • Плевен
 Simple SmileПривет момичета!Търся схема на възглавница с колата "Маккуин" BlushБлагодаря предварително!  bouquet

Открих схема на ето този модел ,но все пак ми се иска да е точно определена за възглавница! newsm78 Whistling

# 332
Simple SmileПривет момичета!Търся схема на възглавница с колата "Маккуин" BlushБлагодаря предварително!  bouquet
Тук има една кола, мисля че е нашата Иваничка http://ivanichka.snimka.bg/tapestries/gobleni.99116.8491516  Hug Ако е тя, трябва да я има схемата  Laughing
А иначе аз имам на едно ферари, ако искаш, давам  Wink

# 333
Бибито , внушителна колекция !  bouquet

И мнооого хубави рамки, къде ти ги правиха ?

# 334
В Айтос са рамкирани гоблените, но мисля, че рамките ги поръчват някъде от София  Peace .

п.п. Благодаря много  Blush .

# 335
  • Плевен
Simple SmileПривет момичета!Търся схема на възглавница с колата "Маккуин" BlushБлагодаря предварително!  bouquet
Тук има една кола, мисля че е нашата Иваничка http://ivanichka.snimka.bg/tapestries/gobleni.99116.8491516  Hug Ако е тя, трябва да я има схемата  Laughing
А иначе аз имам на едно ферари, ако искаш, давам  Wink

Благодаря ти мила - Hug Heart Eyes Знаех че някой я беше шил,но  newsm78!Разгледах албума на Иваничка  Peace,но аз искам да е нещо по -запълнено,като този модел  Whistling,току що го открих в каталога на Вервако  ShockedАко не се намери схема,може би някой може да знае дали може да се закупи готова комплектовка! ThinkingВсе пак искам да го ушия като подарък за един много специален и гоо...лям /3 и1/2 години! за мене човек  Laughing

PeaceИмам си вече схема на възглавничката ,па макар и в РМ !Доволна съм!Важното е човечето да се радва!   Heart Eyes

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 22:39 от pepen

# 336
  • София
Извинявам се, че се бъркам без да разбирам нищо, но мисля, че тук ще можете да погледнете за количката Маккуин. Дано съм посочила това, което трябва.

http://www.xrest.ru/search/?words=%F2%E0%F7%EA%E8

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 16:33 от desi_ivanova

# 337
Пепен, стискам палци някой да я има тази схема която я искаш  Hug

А аз да покажа етапче от моята арабка  Laughing

# 338
  • Варна
Здравейте момичета!Аз съм нова във форума, в смисъл, че шия гоблени отдавна, но не съм писала.В момента шия "Благославящият Христос" на Солария с ДМЦ конци като схемата и ключ с номерата на конците ми даде приятелка на майка ми от друг град.Имам един проблем изгубих 1 от листчетата с номерата на конците.Мога ли да помоля, ако някой ги има, да ми ги прати на apa29@abv.bg.Голям гаф ушила съм почти целия гоблен без малко от книгата и не мога да продължа.

# 339
  • в една мансарда точно под звездите ..........
aynur поздравления! Много хубаво се получава на такъв цвят панама.

pepen дано някой ти помогне със схема. Възглавници на Вервако съм виждала  на сайта на Милена стил. Там има същия модел, но на цена 42,00 лева. http://www.milenastyle.com/catalog/catalog/index.php/cPath/71/sort/2a/page/2

# 340
пепен, тези възглавници са щампарини и се шият с вълнени конци.
голями красоти видях, продължавайте да шиете  Hug

# 341
milena_m75,
тези пеперуди/ на Донсита/ е най-добре да се шият по оригинална комплектовка. Панамата е нарисувана - фона имам предвид.
А иначе има едни много хубави пеперуди- наскоро мама Гери ги показа ушити.
Това е нейна снимка на гоблена, да ме извини:)
На живо са още по-красиви

И този , и онзи на Донсита са на Дименшън.
Същата фирма има и други пеперудени гоблени.
Разгледай тук
http://crossstitchworld.com/theme-animal-bird-insect.php?pageno=1

хипатия,за този сайт трябва ли регистрация за да платя.По принцип пазарувам редовно в ибей ,но тук е по различно,не мога да открия къде да напиша данните на картата.

# 342
няма нужда от регистрация.
Избери това , което искаш да купиш и кликни на жълтия правоъгълник долу- add to cart.
 Ако искаш да продължиш с купуването кликни на continue shopping. Ако си приключила с купуването - на  Checkout
Тук попълваш адреса и т.н. Отметни горе на  Billing Information     International  Yes, ако не живееш в САЩ и ако адреса и данните на този дето плаща  не са еднакви с данните на получателя сложи ометка при Billing and Shipping Information the same?

Ако след тези действия ти пише  YOUR SHOPPING CART IS EMPTY вероятно ползваш Опера и е по-добре да се отвори сайта с друг браузър:)

А когато стигнеш до плащане можеш да го направиш и чрез пейпал

# 343
  • Плевен
Пепен, стискам палци някой да я има тази схема която я искаш  Hug

А аз да покажа етапче от моята арабка  Laughing

Супер става!  bouquet  bouquet  bouquetТова е любимия ми гоблен!Ще чакаме резултат  Peace

пепен, тези възглавници са щампарини и се шият с вълнени конци.
голями красоти видях, продължавайте да шиете  Hug

HugАз затова търся схема  Rolling EyesА и с вълнени конци не ми се шие,но не знаех  WhistlingЗдраве да е ,ще измисля нещо  Heart EyesКоличката,малко фон,облаче и ще стане  Joy Hug

# 344
Момичета, имам нужда от малко помощ.
Имам регистрация в E-BAY и искам да поръчам няколко гоблена, но не става и не става регистрирането в Пейпал. Дори викнах човек, който има такава, да ми погне, но не става нищо. Дали има друг начин на плащане? Знам ли, чрез превод например, или нещо друго?

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 18:38 от toni_nikolova

Общи условия

Активация на акаунт