Бродирана красота - Гоблени 70

• 102 726
  • 695
  •   1
Отговори
# 345
а смени ли браузъра? А може и картите ти да не се приемат от системата

# 346
а смени ли браузъра? А може и картите ти да не се приемат от системата

Да, смених го и пак нищо. Може би наистина е от картите. А сега какво да правя? Има ли друг начин за плащане?

# 347
повечето продавачи искат да им се плаща чрез пейпал.А и единственото сигурно за теб е също плащане чрез тази система.
 Най-добре е да си направиш карта, която ще се приема.
Виж тук -има доста информация. Попитай там кои карти се приемат
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=474693.0

# 348
като знам бг банките какво такси искат за превод  Sick не бих го правила, а и наистина е по-сигурно през пейпал. аз лично си направих виза електрон в бг и досега нямам проблеми с нея, навсякъде в нета я приемат.
пепен, не е страшно шиенето в вълнени конци, просто е по-различно  Peace

# 349
Маро , пратих ти схема на благославящия Исус , на имейла , който си посочила  Simple Smile Дано е същата като твоята  Praynig Ключа е с ДМС

# 350
момичета може ли да ви попитам какво представлява златната панама newsm78

# 351
не знам коя е златна според теб  newsm78 тази със златната нишка ли? има с ламета, има с крейник панами
ГУДИИИИИИИИИ, да ти е живо и здраво детенцето  Hug

# 352
Дъмпер идея си нямам , онзи ден отидох да си взема конци и в магазина една жена попита за златна панама .Понеже нали още съм чирак с  гоблените  Joy  и затова реших да ви попитам
а то се оказва че има няколко вида златни паними Whistling

Гуди   Честит празник ,да ти е живо и здраво детенце и много радост да ви носи   bouquet

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 19:55 от Христии

# 353
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush макар и късничко ще почерпя за малкото таралежче  Hug

Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 354
Христии, предполагам е тази със златното ламе, тя мисля е 14ска.
Goody , развали ми диетата с тази торта. засрами се малко  Naughty

# 355
  • Варна
Благодаря много, много!Схемата на "Благославящият Христос"е същата и знаците са същите.Целувки!!!

# 356
хипатия ,много ти благодаря аз имам регистрация там и  карти с които да плащам.

# 357
Последно получената ми пратка от и-бей нямаше мито.
С пей пала след всичко изчетео е най -сигурно. Аз лично като се регистрирвах го правих за 2 дни, защото след първия просто нямах нерви......то паролата не искаше , то картатата нам какво си. Оказа се ,че не искаше да приеме карта в която в момента нямаше достатъчна сума, след като написахме другата ни прие. И двете карти бяха виза електрон.

# 358
Sunrice, ибей не е един и има значение откоя държава пазаруваш, а не от кой сайт  Peace от ЕС няма мито, но от американския ибей примерно трябва да внимава, че ако се надхвърли 15 долара подлежи на обмитяване

# 359
Момичета, аз имам нужда от малко помощ - не мога да си инсталирам PM. От първа страничка си изтеглям самата програма, после и крака, който е даден. Но самият крак е повреден, не ми се разархивира и не мога да продължа изобщо нататък. Миналата година по същото време пак я инсталирах тази програма (но на стария лаптоп тогава) и Хипатия ми беше написала много хубаво обяснение, стъпка по стъпка. Намерих си в старата тема, където сме го обсъждали, но пък линка там вече е нещо повреден, а тогава стана веднага. И сега не знам какво да правя. Само от този сайт, който е даден на първа страничка, ли се теглят програмата и крака или може и от другаде? Който може, ще се радвам много да ми помогне.

Общи условия

Активация на акаунт