Бродирана красота - Гоблени 70

• 102 745
  • 695
  •   1
Отговори
# 480
      Dъмпер,завидях на изпращачката!Ще й остане време за боцкане. Laughing
      PraynigМного те моля да споделиш тези твои теменужки с мен.

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 20:04 от Sherlok

# 481
теменужките са оригинал на пермин, утре ще ти ги снимам  Hug

# 482
  • София
limonadka  Виж в този сайт : http://www.gobleni.info/index.php?option=com_content&task=vi … 672&Itemid=48  от Rapidshare не става, но от Depositfiles ще успееш да изтелиш схемата. Дано да е с добро качество и успех!!!  Peace

Извинявай, но би ли ми обяснила как се сваля схема от посочения сайт ( depositfiles). На мен ми се отваря началната страница, но оттам нататък не знам какво трябва да направя -нещо не мога да се ориентирам. Ще съм ти много благодарна, ако можеш да ми помогнеш, защото съм си харесала ето този гоблен:

http://www.gobleni.info/index.php?option=com_content&task=vi … 159&Itemid=46

и много ми се иска да го ушия.

# 483

Здравейте на всички творци на красота  Hug
Да се похваля с готовите от няколко дена котки,все още непрани и негладени

http://jojod.snimka.bg/hobby/moite-gobleni.312006.17598258

Приятна вечер!

# 484
до картинката пише Download Rapidshare, кликаш там и се отаря нова страница. там даваш на фрее и сваляш

# 485
Aлана, честита придобивка! Vova, страхотно напредваш! Момичета, много, ама много се радвам, че ще си правим компания с бистрото Hug
Дъмпер, тоя първия гоблен страшно ме кефи! Асоциация с оня луд и прекрасен филм "Аризонска мечта." yesyes

# 486
Да се похваля,че днес си взех Коне на водопой и го започнах,но съвсем малко. Peace

# 487
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми даде сравнителна таблица Anchor /mez/  към Ariadna? Прегледах първата страница и не намерих работеща такава.
Благодаря предварително   bouquet

# 488
# 489
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Дъмпер страхотни гобленчета!  Hug

joana-d котките са невероятни. Да ги покажеш и в рамка!

Stardust* успех с конете. И да показваш етапчета.

На всички, които съм пропуснала естествено не умишлено   bouquet

# 490
Имам следното питане - на каква панама е най-подходящо да шия този гоблен (това е малкия гоблен):

Имам Аида 14 бежова, не знам дали е Ivory, но дали няма да е едра за този гоблен  newsm78  Посъветвайте ме, моля ви, ако трябва ще си купя панама с друг вид каунт и цвят.

И имате ли представа долу-горе колко струва в БГ? Видях, че Аксиома го продават, но в каталога има само големия гоблен, малкия го няма.

# 491
Имам следното питане - на каква панама е най-подходящо да шия този гоблен (това е малкия гоблен):

аз го ших в оригинал, подарък ми от пепен    bouquet, та мисля най-подходяща е 27 каунт, защото лицето се шие във всяка нишка, другото през нишка, а на Аида 14 няма как да стане това
струва 22.90, ето виж под номер 35004 http://www.axioma.3clab.com/listi/cl-lanarte.html

то именно заради панамата трябва да е оригинал Peace

# 492
  • София
Здравейте! Започнах първия гоблен в живота си - "Коне на водопой", страшно ми харесва, вече направих две квадратчета, нямах време за повече. Обаче да ви питам две неща: в упътването пише: "Преди да започнете да бродирате, обримчете панамата". Как се прави това? И вторият въпрос е чисто технически: не ми е много удобно да държа панамата, доста е голяма, постоянно ми пречи и се разгъва. Подозирам, че има и по-лесен начин, но не знам какъв е. Засега съм я захванала с две игли, за да не виси много и бродирам в горния ляв ъгъл.

# 493
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте.   bouquet
desi_ivanova, аз ползвам гергеф.  Peace а за обримчване на панама може да ползваш хартиено тиксо, или да я минеш на оверлог на машината, или просто с игла и конец да я поръбиш.  Peace

# 494
  • Пловдив

Благодаря! Програмата ли трябва да инсталирам?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт