Бродирана красота - Гоблени 70

• 102 631
  • 695
  •   1
Отговори
# 630
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ето едно етапче от мен

# 631
Ушито и подарено.Стигнало е благополучно при притежателката си и мога да го покажа вече:

Kordelia, харесва ми.Показвай по-често етапи.

# 632
Корделия много хубав става гоблена  Hug

# 633
  • Плевен
Ето едно етапче от мен

newsm10 smile3501 smile3525 Това си е цяло етапище !Продължавай и показвай по-често!Красиво е !  bouquet  bouquet  bouquet

sissak HugМалко ,  bouquetсладко птиченце! Heart Eyes

LaughingДве влюбени кравички! Peace Joy

# 634
Прасчо  Благодаря  bouquet

# 635
  • София
я

Thinking шие се на Аида 14, бяла; 110 на 161 бода е, не пише, но трябва да е кръстче 2 ката.

дали са размери за Аида 14, 12 и 10  Hug

ти как предпочиташ да го ушиеш?

Честно казано аз досега винаги съм шила комплектовани гоблени с панама  и конци и изобщо нямам представа каква е тази панама Аида .
Да разбирам ли, че този гоблен се шие с кръстат бод ( не ми изглежда  на снимката да е така -аз затова го харесах).защото аз  по принцип не харесвам такива с кръстати бодове бродерии.

Божее, колко съм невежа. Ужас.  ooooh!Извинявайте за невежеството ми.

# 636
 Kordelia , много е красив гоблена , поздравления  bouquet

# 637
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
я

Thinking шие се на Аида 14, бяла; 110 на 161 бода е, не пише, но трябва да е кръстче 2 ката.

дали са размери за Аида 14, 12 и 10  Hug

ти как предпочиташ да го ушиеш?

Честно казано аз досега винаги съм шила комплектовани гоблени с панама  и конци и изобщо нямам представа каква е тази панама Аида .
Да разбирам ли, че този гоблен се шие с кръстат бод ( не ми изглежда  на снимката да е така -аз затова го харесах).защото аз  по принцип не харесвам такива с кръстати бодове бродерии.

Божее, колко съм невежа. Ужас.  ooooh!Извинявайте за невежеството ми.

попитах как предпочиташ, защото от въпросите ти ми се стори, че си шила само 1:1 и 1:4  Hug
аз не виждам проблем да си го ушиеш както си свикнала. 1:1 ще е по-малко и по-нежно, 1:4 сигурно също би станало, размера ще е между този, даден за Аида 10 и Аида 12  Peace

# 638
Най-после успях да свалятози гоблен:

http://www.gobleni.info/index.php?option=com_content&task=vi … 159&Itemid=46

Но сега имам друг проблем  Embarassed Не мога да разбера на каква панама и как се шие (1:1 или 1:4)?Моля  ви да ми помогнете да разшифровам следното:

Fabric:   Aida 14, White
              110w x 161 h Counts
Size(s): 14 Count   7-3/4 w x 11-1/ 2h in
              12 Count  9-1/8w x 13-3/8h in
               10 Count  11w x 16h in

Taня, изтеглих схемата, за да видя картинката с по-добра резолюция. Моето усещане е, че приложената картинка е това, по което е правен гоблена, а не ушития по тази схема гоблен. За да изглежда толкова фин гоблена, трябва да е доста повече бодове- в случая поне 350 на 500 бода newsm78 110х161 бода е всъщност мъничък гоблен. Нека и други да кажат, да не останеш разочарована от резултата Hug

# 639
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Поздравления за невероятните красоти, които видях   bouquet Извинявайте, че не ви споменавам поименно, но се страхувам, че ще пропусна някой без да искам  Blush

Да ви се похваля какво гобленче сътворих за моето майче - все още не е прано и гладено, но нямах търпение да ви го покажа (на живо е доста по-хубаво)  Blush

# 640
  • Plovdiv
  bouquet  Големи красоти  Crazy
Билкова, щастливка е майка ти  и ако можеш да споделиш и схемата newsm78 ще  Hug
 Embarassed

# 641
  • Пловдив
Много ти благодаря и заповядай  Hug

# 642
  • Plovdiv
 newsm20 dancing newsm74 newsm51 smile3525
ами нямам думи
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 643
  • Бургас
Bilkova със този гоблен със сигурност ще я зарадваш Heart Eyes
Kordelia  браво на теб,  smile3501само не се сещам в готов вид как изглежда Embarassed

# 644
O,Билкова!!!Чудесен е!Ще донесе радост и утеха на мама.

Общи условия

Активация на акаунт