Бродирана красота - Гоблени 70

• 102 633
  • 695
  •   1
Отговори
# 615
Йолинка  Shocked Shocked Shocked скривате ми шапката!  Hug Hug Hug

Веси честит празник на ГОГО   bouquet

Дуданич нямам стени вече............  ooooh! само пълня пликове......  Rolling Eyes Кажи кое искаш!  Crazy

# 616
аз искам Тайната вечеря, ако може  Whistling

# 617
Сисак, много е нежно. Твоя разработка ли е?

Един ден да ме няма........пропуснала съм красоти и един рожденник  newsm38 Да е жив и здрав.
Дуданче, моя разработка е.Благодаря на всички за насърчителните и мили думи.
Утре ще има откриване на изложба за гоблени във Велико Търново.Имам участие с три мои гоблена.Ще направя снимки, които да споделя с вас.Очаквам да видя много красиви неща.

# 618
  • София
Много благодаря, момичета!   Heart Eyes
По едно кафе за събуждане?

# 619
  • Пловдив
Desi Ivanova, аз също шия коне и попитах момичетата тук и ми казаха, че като го изпера панамата ще се свие и няма да е така плешиво  Peace

# 620
Yolinka, Poepie - засрамихте ме Embarassed. Моят GK е най-малък, а най-бавно върви. Ето до тук стигнах. Съжалявам само че снимката ми е лоша и не може да предаде истинската красота на GK. Ушитото  е точно една трета от гоблена.

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 12:16 от elena714

# 621
  • София
donsita, erisii, благодаря ви много! Вчера ги разгледах, наистина по-тъмните цветове са малко по-тънки. Ще видя дали ще се справя с три нишки
sissak, успех на изложбата!

Мда, с трите нишки е несравнимо по-добре!

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 11:22 от desi_ivanova

# 622
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз пак съм с хумористичен поздрав. Wink

Имам и подаръче вече  Wink Отивам да снимам и да се хваля!

# 623
Kordelia, сцепи мрака с този гоблен.Много е забавен  newsm62. Искренно се смях, като го видях.Схема имаш ли?

# 624
 elena 714 , какво направи бе момиче , ти да нямаш 10 ръце . Много бързо шиеш , ти както си започнала за 2 месеца ще го ушиеш.
Поздравления , получава се страхотно.  bouquet

# 625
  • Бургас
elena 714 , какво направи бе момиче , ти да нямаш 10 ръце . Много бързо шиеш , ти както си започнала за 2 месеца ще го ушиеш.
Поздравления , получава се страхотно.  bouquet
Yolinka взе ми думите от устата бре  Simple Smile
elena714  ти ми скри шапката няма и месец от както го почна а вече му се вижда и края.И не мога да не те похваля, шиеш този сложен гоблен отгоре на долу, убий ме не мога ooooh! Комплименти smile3501 omm Да знаеш много ти се радвам Hug
Ще сложиш ли снимката до него за сравнение Praynig

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 11:51 от poepie

# 626
  • Атлантис, Галактика Пегас
Kordelia, сцепи мрака с този гоблен.Много е забавен  newsm62. Искренно се смях, като го видях.Схема имаш ли?
не, но ще шлякам при рускините. Wink

# 627
  • Пловдив
Kordelia, сцепи мрака с този гоблен.Много е забавен  newsm62. Искренно се смях, като го видях.Схема имаш ли?

Не съм Kordelia, но ако ме изчакате до довечера, ще пусна схема, от компа в къщи. Модела е на Барбара Ана.
Намерих го и тук. Теглете бързо, защото Барбара я трият още по -бързо:
http://dump.ru/file/4394364

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 13:12 от did_tag

# 628
Благодаря  newsm51

# 629
  • Плевен
Kordelia, сцепи мрака с този гоблен.Много е забавен  newsm62. Искренно се смях, като го видях.Схема имаш ли?

Не съм Kordelia, но ако ме изчакате до довечера, ще пусна схема, от компа в къщи. Модела е на Барбара Ана.
Намерих го и тук. Теглете бързо, защото Барбара я трият още по -бързо:
http://dump.ru/file/4394364

За лошо или за добро аз съм в къщи  Laughing  Mr. Green Нали съм" на всяка манджа магданоз" Joy ето го  Peace

Сисак -   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Hug Ти си знаеш  Laughing

Айнур -   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт