Бродирана красота - Гоблени 70

• 102 628
  • 695
  •   1
Отговори
# 660
Много ви благодаря, така ще направя. Елена714 аз харесах твоя гоблен, когато го показа във форума  и затова реших да го направя. Приятна ве4ер.

# 661
Здравейте на всички! Аз съм все още много начинаеща, но имам желание голямо. Търся си схеми на гоблени - абстракции. Ще ви бъда благодарна, ако ми помогнете

# 662
  • София
Здравейте на всички! Аз съм все още много начинаеща, но имам желание голямо. Търся си схеми на гоблени - абстракции. Ще ви бъда благодарна, ако ми помогнете
Добро утро!
Mariqnka66, прегледай тази тема:
http://club.osinka.ru/topic-59997
И добре дошла при нас!   bouquet

# 663
  • София /Абсурдистан
Едно етапче от мен

Трябва да стане това

# 664
Здравейте.Бихте ли ми препоръчали малък гоблен(около 10/10,може и малко по-голям),да не е с много цветове.За подарък е,пък нямам много време и не съм бърза в шиенето EmbarassedПрегледах бълг. сайтове за гоблени,но нищо токова не открих.Бих предпочела комплектовка,но в краен случай ще я направя сама.
Благодаря.Поздрави

# 665
  • гр.Добрич
glezan4e, защо не погледнеш в сайта на Аксиома. Фирма Орхидея има интересни предложения и не са скъпи.
http://www.axioma.3clab.com/orchidea.html

# 666
на орхидея са повечеъто щампи, та наистина бързо ще станат, а имат и рамчици

# 667
  • В Бургас,край морето!!!
Айнурче,имате моята подкрепа за Ло.С нашата помощ и тази на  PraynigБог,ще си я опазим и този път HugМоля всеки който може,да помогне на Лозинчето,тя изживява сега неистови мъки.Извинявам се,че пиша в тази тема за това,но моля да ме разберете правилно,аз вярвам в добрината на хората,мисля,че тук има много от тях.Пожелавам ви приятен ден.
                                             Поздрави:Ирка  bouquet

# 668
Дъмпер разгледах ти гобленчетата към линка който си си сложила в подписа много са хубави ,а ето това може ли да ми кажеш какво е ,много е готино и интересно ,но не що не можах да разбера  newsm78всъшност какво  е

# 669
Благодаря!!! Като започна да шия, ще показвам

# 670
  • гр.Добрич
Дъмпер разгледах ти гобленчетата към линка който си си сложила в подписа много са хубави ,а ето това може ли да ми кажеш какво е ,много е готино и интересно ,но не що не можах да разбера  newsm78всъшност какво  е
Mисля, че беше за ролки тоалетна хартия, а може и друго да се пъхне вътре.

# 671
Благодаря за предложенията,момичета.Харесаха ми цветята на Аксиома,вероятно ще избера от тях.
Поздрави  bouquet

# 672
  • ту тук, ту там
Здравейте! Преди време се включих във вашата темичка, но оттогава не съм писала, макар че редовно ви чета и се радвам на създадената  красота! Simple Smile Аз в момента съм в творчески застой, чудя се с какво да се захвана. Харесах си две Перминчета, имам схемите, но се оказа, че са нечетливи! Та ако може някоя добра душа да ми помогне, много ще съм благодарна! Може и в РМ да са, ще си изпратя мейла на лични, ако е нужно! Ето за кои става въпрос:

Благодаря и хубав ден на всички!  Heart Eyes

# 673
  • Плевен
Здравейте! Преди време се включих във вашата темичка, но оттогава не съм писала, макар че редовно ви чета и се радвам на създадената  красота! Simple Smile Аз в момента съм в творчески застой, чудя се с какво да се захвана. Харесах си две Перминчета, имам схемите, но се оказа, че са нечетливи! Та ако може някоя добра душа да ми помогне, много ще съм благодарна! Може и в РМ да са, ще си изпратя мейла на лични, ако е нужно! Ето за кои става въпрос:

Благодаря и хубав ден на всички!  Heart Eyes

PeaceЗаповядай! Heart Eyes

Unknown_lady
-  Hug Браво мила!Твоите любими поля! GrinningСтава прекрасно! newsm10 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 674
mariqnka66, спинки вече е отговорила, за тоалетна хартия е, но може и за вестници и списания да се ползва
nякой дали има схема на музикални ноти?

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 15:08 от Дъмпер

Общи условия

Активация на акаунт