Бродирана красота - Гоблени 70

• 102 674
  • 695
  •   1
Отговори
# 420
  • София
desi_ivanova , аз съм шила една котка с цветя на щампа. Там където цветовете се засичат, карах по усмотрение И се получи добре. ПОсле нищо не личи. Ето снимка
http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5280050607791446306

Мерси много! Да, твоят е много хубав. Аз сега като го разгледах, открих къде ми е проблемът. Платът ми е съвсем различен, сигурно затова не мога да се ориентирам. Те са четири по-големи дупчици, а в средата - едно по-малко квадратче. Най-добре е да ходя да си взема с такава панама като твоя гоблен, а не като моята. А този ще го оставя за по-нататък. 

# 421
  • Пловдив
desi_ivanova, на Hudemas щампите са ситни и се шият с 2 ката конец на гобленов бод. Аз лично шия там първо детайлите, за да се откроят добре, а после масовката, но моите са пеизажи и дори и да сбъркам някъде, не си личи .........

# 422
  • София
Благодаря на всички! Мисля, че сега се ориентирах правилно - взех "Конете на водопой" - със ситна панама и без щампа. Дано се справя

# 423
  • sf
На коя фирма?
Аз го ших на МИлена стил. Мисля,че добре стана. http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5245858261946345458
Той е лесен и приятен, ще се справиш.

# 424
  • София
На коя фирма?
Аз го ших на МИлена стил. Мисля,че добре стана. http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5245858261946345458
Той е лесен и приятен, ще се справиш.

"Златен гоблен" - ДМС
Честно казано, този гоблен винаги ми е бил голяма слабост  Simple Smile Дано стане толкова красив, колкото е твоят!

# 425
Здравейте момичета. Включвам се към темата с една молба за съвет. Аз не шия гоблени но майка ми отдавна шие. Много иска да и намеря схемата на Свети Николай с легенда за цветовете. Ако някоя от вас го е шила, много ще се радвам да обмениме информация.
БЛагодаря ви предварително. Аз лично нямам време, но страшно харесвам гоблените.  Heart Eyes

# 426
desi_ivanova  Ще стане , няма къде да иде  Grinning , с желание и търпение всичко става  Peace .  Хайде, заемай се с шиенето  Wink и ще чакаме, като го ушиеш да се похвалиш с един красив гоблен  Hug .

# 427
Здравейте момичета. Включвам се към темата с една молба за съвет. Аз не шия гоблени но майка ми отдавна шие. Много иска да и намеря схемата на Свети Николай с легенда за цветовете. Ако някоя от вас го е шила, много ще се радвам да обмениме информация.
БЛагодаря ви предварително. Аз лично нямам време, но страшно харесвам гоблените.  Heart Eyes

Избери си и дай имейл да ти пратя схема:

# 428
здравейте на всички търся един гоблен подобен на този

бях го видяла някъде но защо не го запаметих незнам и сега незнам къде е
същото рошаво пате само че е гушнал букет с сини или лилави цветя бяха къде и ли не търсих ама
не го намерих само това намерих ще съм много благодарна
ако някой ми го намери мн ми харесва

# 429

Избери си и дай имейл да ти пратя схема:

Този от ляво - който е по- като истински. И двата са хубави, но мисля че за този от ляво става дума. Ето мейла  ми:gangel@mail.bg
Голяма благодарност и признателност!  bouquet

# 430
Деси,еднакъв гоблен ще шием май. PeaceАз ще си го взимам в събота от Пловдив. Hug

# 431
  • София
Деси,еднакъв гоблен ще шием май. PeaceАз ще си го взимам в събота от Пловдив. Hug

Защо чак от Пловдив?

# 432
Защото ще си ходя утре,а и там знам голям и зареден магазин за такива неща,а тук-не. Mr. Green

# 433
  • пак там
Защото ще си ходя утре,а и там знам голям и зареден магазин за такива неща,а тук-не. Mr. Green

Къде е този магазин? Че и ние другата седмица ще си ходим до там, да поразгледам ( в София с малкия звяр на ръце нямам много възможности да обикалям)...

# 434
Здравейте, може ли някой да ми каже как се казват едни кончета ,петнисти са ,през зимата

Общи условия

Активация на акаунт