True Blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"-12 тема

• 16 420
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Аз Салваторе ги нареждам чак след кръвните и след Уинчестъровите свръхестествени и свръхсладки братчета  Heart Eyes

Да,братята са много сладки,но аз ги приемам като братчета и затова не мога да ги сложа в класацията Wink

# 181
  • гр.София-Красна поляна
Да,братчетата са сладки ама нещо не ме грабват. Rolling Eyes
То и филма нещо не мога да го гледам. Tired

# 182
Трепкам аз. От всичко красиво трепкам. Къде ти русоляв дългушко, къде ти зеленоок мургавелко, къде ти от рунтав сладурин  Heart Eyes Туй моето голямо сърце .... smile3544

# 183

Ти още ли си на 4 серия от 1-ви сезон newsm78 Аз поне преполових 2-ри сезон,но вече съм напълно убедена,че няма да успея да изгледам всички сезони до лятото Rolling Eyes

# 184
 Дневници,здрачове ,ООО и сравнение не може да става с ''Истинска кръв''.

# 185
Шегувате се! Аз по 3-4 серии на ден гледах. И сега си гледам на избирателен принцип. Но Трайки верно беше казала, че по принцип не харесва психантерии. Аз се кефя на всеки епизод. Повечето са снимани на места, за които се носи съответната легенда, за която е епизода.

# 186
Тъй, тъй Танче, права си. Никой не смее да ги сравнява, ИК е върхът на вампирската литературата и кинематография Mr. Green
Братчетата са върхът, аз ги обожавам, първия сезон е малко тромав, но после действието става супер динамично и интересно Heart Eyes

# 187
  • гр.София-Красна поляна

Ти още ли си на 4 серия от 1-ви сезон newsm78 Аз поне преполових 2-ри сезон,но вече съм напълно убедена,че няма да успея да изгледам всички сезони до лятото Rolling Eyes
Да,не съм мръднала и сантиметър от там.
Ех,бре,КАТКА МАНГАНИЕЛО-БИГ ХАРТ.

# 188
Шегувате се! Аз по 3-4 серии на ден гледах. И сега си гледам на избирателен принцип. Но Трайки верно беше казала, че по принцип не харесва психантерии. Аз се кефя на всеки епизод. Повечето са снимани на места, за които се носи съответната легенда, за която е епизода.
аз се кефя на актьорите.Сюжета не е кой знае какво
Тъй, тъй Танче, права си. Никой не смее да ги сравнява, ИК е върхът на вампирската литературата и кинематография Mr. Green
Братчетата са върхът, аз ги обожавам, първия сезон е малко тромав, но после действието става супер динамично и интересно Heart Eyes
Peace

# 189
Ooo, дай ми на мен психарии. По колкото може повече епизоди гледам, днес ще почвам 4-ти сезон.

Като, кой е русоляв дългушко?  newsm78

Сега като ме накарахте да се замисля, стигнах до извода, че от чисто, единствено и само вампирска гледна точка, най ми допада Джейми Бауър. Просто има перфектна физиономия за вампир, едно такова невинно, ама зло, зло. Жалко, че не им бяха предвидени зъбки, много щяха да му ходят.

# 190
  • гр.София-Красна поляна
Ма прави ми впечатление,че таз седмица сме много кротки бре.
На какво ли се дължи това?

# 191

Шегуваш ли се? Whistling

# 192

Шегуваш ли се? Whistling

Ерик?! Боооже, прости ми! Някак много нежновато ми се стори определението, не можах да го вържа с Ерик  hahaha

Зис, заради снега и студа, сигурно. Ей сега четох, че краставиците поскъпнали, та кво да му се радваш на живота...

# 193
  • гр.София-Красна поляна
Като, кой е русоляв дългушко?  newsm78

Шегуваш ли се? Whistling
hahaha Шегуча се,шегува.
Тя освен за английския момък, за друг не мисли. hahaha

# 194
 hahaha Който за каквото си мисли. Аз имах предвид Сам Уинчестър  Whistling
То и други има, но не смея да си призная

Общи условия

Активация на акаунт