True Blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"-12 тема

• 16 430
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Като, кой е русоляв дългушко?  newsm78

Шегуваш ли се? Whistling
hahaha Шегуча се,шегува.
Тя освен за английския момък, за друг не мисли. hahaha

Ми... Blush Особено след снощи.

hahaha Който за каквото си мисли. Аз имах предвид Сам Уинчестър  Whistling
То и други има, но не смея да си призная

Ахахаха! Ама той не е рус, бе!

# 196
Кате,не се опитвай и ти да ни пускаш по пързалката-Сам нито е рус,нито е дълъг Mr. Green

# 197
  • гр.София-Красна поляна
Кате,не се опитвай и ти да ни пускаш по пързалката-Сам нито е рус,нито е дълъг Mr. Green
hahaha
Катка след тия сънища с найлони,сега иска и нас да хлъзга.
Като,мър,стегни се,мър.

Като, мори Катооо,ихууууу.

# 198

A, недей така, дългичък си е младежа.

# 199
  • гр.София-Красна поляна
Катка,от мятане на белтъци снасам,натам не е преценила правилно младежот. Mr. Green

# 200

A, недей така, дългичък си е младежа.

Абе във 2-ри сезон не е дълъг,освен по-нататък да е пораснал на височина newsm78 Ама то в сравнение с Алекс,кой ли мога да нарека "дълъг" Whistling

# 201

Абе във 2-ри сезон не е дълъг,освен по-нататък да е пораснал на височина newsm78 Ама то в сравнение с Алекс,кой ли мога да нарека "дълъг" Whistling

Слави Трифонов?  hahaha Оня дето играеше Феликс в Новолуние? Тоя е наистина огромен.  Mr. Green

# 202
Този Сам Уинчестър от супернатуралните ли е ?Не съм го гледала сериала/самометнах едно око на 2с/,много ми се видя страшен
за Слави  PeaceИ мъжо е доста дълъг Peace

# 203

Слави Трифонов?  hahaha

hahaha И аз за Слави се сетих,и за онзи баскетболист,дето беше в ЦСКА Mr. Green

# 204
Как да не е висок, бре - 194см
Не е шведско рус, но му е светла козинката  Heart Eyes

Сори за спамчето  Laughing

# 205

Shocked Верно ли бе?Боже,изобщо не съм забелязала ooooh!

# 206
Аз понеже съм дългуч и съм се комплексирала щото трудно си харесвах гадже и познавам и на рисунка размера  Wink Така прилично бих му прилегнала на Самито, но и Алсидчо не лъжи, тъй че си оставам верна  Heart Eyes

# 207

Shocked Верно ли бе?Боже,изобщо не съм забелязала ooooh!

Хехе, той точно колкото Алекс, май, а?  Mr. Green Ти си отказвала да го забележиш, ще знаеш.

Кате, не е толкоз светла, бря, по-тъмна е от на джентълмена, сиреч направо си е кестеняв  Mr. Green

# 208
  • Срещу планината:)
Минавам да кажа само едно Здрасти   Tired и продължавам по задачки

Видях,че сте обсъдили всички възможни братя  Peace

Кате добре,че Дамян в образа си на Гарван не те е клъцнал по дупето  Wink Иначе го сънувай но не го пипай  Naughty

А брат Сам,си го спомням от Момичетата Гилмор,но по едно време го разкараха и се появи този глваният герой от "Герой"
А другият Дийн,играеше в "Смолвил Супермен" в началото.

# 209
Ир, щото ми блести като слънце в очите и така го виждам русоляв  Mr. Green
Така му е и биографийката - коса светло кестенява. Но контраста м/у него и Дийн е голям и затова така ги делкам на тъмно и русо  Mr. Green

Снощи на поредната серия на Туин Пийкс /малко ретро, но екстра/ се изумих от появата на Дейвид Духовни. Бях забравила, че участва тук, или по-скоро в детските ми години не съм знаела въобще кой е той. Само че какъв беше шока ми като се появи като...транссексуален.  #Crazy Агент Мълдър в рокля  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт