True Blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"-12 тема

• 16 191
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Дано  се затрупа под някоя пряспа Зиса.

hahahaтака го прочетох аз......
нищо лично ,Зисс

# 31
  • Срещу планината:)
Капитане нещо Челсито ви наби снощи   bouquet

# 32
Дано  се затрупа под някоя пряспа Зиса.

hahahaтака го прочетох аз......
нищо лично ,Зисс

И аз така го прочетох в началото,ама си трая Whistling

# 33
Капитане нещо Челсито ви наби снощи   bouquet

Знам, недей слага сол в раната. Sad Те и вас ще набият, мамка им проклета. Ей, толкова да го мразя тоя отбор! няма да ви се разсърдя, ако им понабиете канчетата.

Сори за оф-а.

Недейте инсинуира около пожеланието ми за Зиска, ей!  Mr. Green

# 34
 Цоооооооооооооп и аз в новата темичка. Ох, момичета докато си купя нова клавиатура, изписахте цяла тема, а аз гледах безучастно  Crossing Arms Относно анкетата гласувах с "не мога да преценя". Ще ги чакам новите персонажи да ги видя в действие Mr. Green

# 35
sunnnyHug как си душко? Кво сънуваш из тези дни  Mr. Green
Че ние вече вси новаци ги знаем  Wink Готини неготини, нали са в кюпа, харчим си ги. Аз поне де  Laughing

# 36
Цоооооооооооооп и аз в новата темичка. Ох, момичета докато си купя нова клавиатура, изписахте цяла тема, а аз гледах безучастно  Crossing Arms Относно анкетата гласувах с "не мога да преценя". Ще ги чакам новите персонажи да ги видя в действие Mr. Green

Абе Съни и аз те гледам тук,пък не пишеш и бях започнала да се тревожа....... Thinking Какво ще кажеш за татко Стелан във 3-ти сезон?

# 37
Ох, как бих се зарадвала да видя свекър ти в 3ти сезон. Аз съм му голяма почитателка, той само в качествени филми участва, дано и Алекс да поеме по този път Praynig

# 38
И аз тук...
В тоя Дракул не разбрах-как така вампира стана на върколак и вълк Mr. Green Mr. Green
Изкривиха се легендите вече.

Кате-товва за върколака на мъжа си ли го каза Mr. Green Mr. Green

# 39

Кое, Ками?
А за кой Дракула говориш? С Гари Олдмън ли? Не се сещам кога става върколак, но знам, че вълците са му подчинени. Но по принцип той може да се преобразява на вълк, прилеп, човек или птица.

# 40
И аз тук...
В тоя Дракул не разбрах-как така вампира стана на върколак и вълк Mr. Green Mr. Green
Изкривиха се легендите вече.

Mай в някои вампирски версии могат,защото и в дневниците има подобно нещо,е не точно във вълк и върколак  Peace

Нортман
,Свекър ти май ще го дават тези дни във филм по про бг-Стъклената къща,голям е психар  

ПП Излиза,че татко Скаргард съм го гледала в доста филми  Thinking

# 41
Нортман[/b],Свекър ти май ще го дават тези дни във филм по про бг-Стъклената къща,голям е психар 

Кой бе-свекър ми или филма newsm78

# 42
Ох, "Стъклената къща" ми е един от любимите филми. Наистина го играе голяма гад там Naughty

# 43
Нортман[/b],Свекър ти май ще го дават тези дни във филм по про бг-Стъклената къща,голям е психар 

hahaha

# 44

Специално в този филм  психото е той свекито ,не мож да не си го гледала  Thinking Филма е от преди няколко години

Общи условия

Активация на акаунт