True Blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"-12 тема

• 16 395
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Имам странното чувство,че някой се опитва да ни превземе "отвътре" Thinking.Командире,не им се давай,к'во като е чужд разум.Ние сме ЖЕ-ЛЕЗ-НИ Flutter

НЕВЪР, Нортман, невър! Аз съм от чугунь!  Sunglasses

# 106
  • Срещу планината:)

Пу, язък! на стола съм, на стола. То не че метеорологичните условия са подходящи за трансевропейски полет, де.

Ако ще правиш такъв полет   Naughty взимаш ме с теб,мятам ти се на гърба и не те пущам,знам къде искаш да идеш.... и не мисли че те пускам сама

# 107
Тук съм, Зис, тук съм. гледам Дневниците, че дойде време за новата серия, а все отлагах. Ама ви хвърлям по един белтък.
Командире, докато не почнеш да получаваш факсове страшно няма.

# 108
Ааа не, няма кой да ни превзема отвътре, нали имаме и Контраразузнаване, няма такъв шанс Mr. Green То сега, ако лейтенанта и командира яхнат метлата и се ометат в неизвестна посока, трябва сама да се оправям  ooooh! Съвсем ще се оцъкля от взиране, то в градината на Зис ли да гледам, в колибката на Кати ли, покрай ковчега на Трай ли да се навъртам, тюююю Crazy

# 109
Тук съм, Зис, тук съм. гледам Дневниците, че дойде време за новата серия, а все отлагах. Ама ви хвърлям по един белтък.

О Кате прати поздрави на Дамян от мен  lovekiss

# 110
  • гр.София-Красна поляна
hahaha Белтък начи. hahaha
Командирша,отдавна е факсуван вече. hahaha
Току виж чогня се размекнал някой ден.

# 111
И аз се оттеглям на койката си да гледам някое филмче, че ме заболяха краката от обикаляне, а и кубинките малко ме стягат Flutter

# 112
И аз се оттеглям на койката си да гледам някое филмче Flutter

Ехххх, туй майчинството...сладка работа  Wink Бебс, ще те наградя аз тебе за обиколките около колибката  Grinning Ще махна една-две мини да ти увеличим шанса  Wink После да се похвалиш какво си гледала.
Дю, ей сега ще поздравя Дамянчо, че и ще го цмокнем даже по брадясалата бузка  Wink

# 113
  • гр.София-Красна поляна
Брех,Манганиело Минката,много великодушна днес.

# 114
Ако ще правиш такъв полет   Naughty взимаш ме с теб,мятам ти се на гърба и не те пущам,знам къде искаш да идеш.... и не мисли че те пускам сама

Що? Притесняваш се дали ще стигна безаварийно?  WhistlingЩе те изпортя на Дамян, тъй да знаеш!  Twisted Evil

# 115
Пух, да се отърся от емоциите от Дневникарския епизод. То станало 100 часа. Сега нито да нанкам, нито да гледам нещо друго... Thinking

# 116
Пух, да се отърся от емоциите от Дневникарския епизод. То станало 100 часа. Сега нито да нанкам, нито да гледам нещо друго... Thinking

Що, кво ти пречи?

# 117

Що? Притесняваш се дали ще стигна безаварийно?  WhistlingЩе те изпортя на Дамян, тъй да знаеш!  Twisted Evil

Той Дамян е ангел,ще му кажа че помагам на приятел в благородно начинание.Имаме си доверие с него  Sunglasses

# 118

Той Дамян е ангел,ще му кажа че помагам на приятел в благородно начинание.Имаме си доверие с него  Sunglasses

Ангел, а? Други неща дочувам аз, ама ти си знаеш  Mr. Green Ау, ама мръсница, ще лъже благоверния така ужасно! "Благородно начинание"  hahaha Още малко спасителна акция ще стане...

# 119

Що, кво ти пречи?

Дневния режим на децата. Ще се събуждат по скоро, а така ми тежат клепките

Общи условия

Активация на акаунт