True Blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"-12 тема

• 16 208
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Я как ще си признаете всички, че следите Д и К hahaha С тия краставични приказки просто не знам как отново ще мога да погледна шопска салата с чиста съвест.

# 91
  • гр.София-Красна поляна
Я как ще си признаете всички, че следите Д и К hahaha С тия краставични приказки просто не знам как отново ще мога да погледна шопска салата с чиста съвест.
hahaha Каква съвест,аз вече всичко виждам в краставичен формат. Mr. Green
Даже шопската мое да е само от краставици,още по добре.
В кръчмето ще викам,,Шъ ви замола за шопска салата ама от забелени краставици,,

# 92
  • Срещу планината:)

Naughty Аз Д и К последно съм гледала преди 10тина години,но съм чувала слухове за подвизите на Брук със зет, със свекър  с девер и т.н

Сменете зеленчука,че ще имаме" Краставиците не са това което бяха "

# 93
Стига краставици, че от сутринта полагам свръхчовешки усилия поне да наподобявам работливо същество. Да не говорим, че снощи съм говорила на странен чужд език на мъжа ми и съм му изпила водата... (водата в бутилката до леглото имам предвид) Имам спомен, че говорех нещо за аналгин, ама що ли. Аналгинът няма да ми помогне!  Mr. Green

Naughty Аз Д и К последно съм гледала преди 10тина години,но съм чувала слухове за подвизите на Брук със зет, със свекър  с девер и т.н

Ми те не са това, което бяха! Ей на, Зис и нов сорт измисли! hahaha

# 94
  • гр.София-Красна поляна
Стига краставици, че от сутринта полагам свръхчовешки усилия поне да наподобявам работливо същество. Да не говорим, че снощи съм говорила на странен чужд език на мъжа ми и съм му изпила водата... (водата в бутилката до леглото имам предвид) Имам спомен, че говорех нещо за аналгин, ама що ли. Аналгинът няма да ми помогне!  Mr. Green

Ми те не са това, което бяха! Ей на, Зис и нов сорт измисли! hahaha
hahaha hahaha Ох,не.
Краставиците вярно не са това което бяха.Сега са това което някога не са били. Mr. Green
Командирш,странния език да не ти го е диктувал Кораба майка. hahaha

# 95
hahaha hahaha Ох,не.
Краставиците вярно не са това което бяха.Сега са това което някога не са били. Mr. Green

Знам ли, като нищо!  Joy

# 96

Joy Joy Joy Верно,че имаше контакт с друга раса.
Шефе знаеш ли че в един сериал извънземните пиеха много вода  Thinking а ти си изпила водата на мъжо  Whistling

# 97

Шефе знаеш ли че в един сериал извънземните пиеха много вода  Thinking а ти си изпила водата на мъжо  Whistling

А мали! Да не се е вселил чужд разум в мен?  Shocked Ми сега? Дали чуждия разум може да лети?  Mr. Green

# 98
Лелее, ами сега Командира как ще го познаем, че е той Thinking
Сега трябва да се пазим от узурпатори на властта Crazy
А дали не пийва и едно гъсто червено питие с физиологичен характер, освен че лети Mr. Green

# 99
  • гр.София-Красна поляна

Шефе знаеш ли че в един сериал извънземните пиеха много вода  Thinking а ти си изпила водата на мъжо  Whistling

А мали! Да не се е вселил чужд разум в мен?  Shocked Ми сега? Дали чуждия разум може да лети?  Mr. Green
Командирш,я за всеки случай погледни дали не си стигнала до някой ъгъл на тавана.

# 100
Ей сега ще звънна на брат Дийн, да ме провери. Ако се наложи, да прави екзорсизъм, че...

Лелее, ами сега Командира как ще го познаем, че е той Thinking
Сега трябва да се пазим от узурпатори на властта Crazy
А дали не пийва и едно гъсто червено питие с физиологичен характер, освен че лети Mr. Green

Това го пийвах аз преди 2 нощи, ама по принуда  Mr. Green

Командирш,ако все още си на стола а не кръстосала нога във въздуха занчи не може.

Пу, язък! на стола съм, на стола. То не че метеорологичните условия са подходящи за трансевропейски полет, де.

# 101
Може да го прави само докато   smile3524 летенето де

# 102
Може да го прави само докато   smile3524 летенето де

Викаш време е да почват да ме връзват за леглото, че не се знае къде ще се събудя, а?

Брат Дийн рече, че съм наред, само обичайните бръмбари, тъй че спокойно, няма узурпация  Mr. Green

# 103
  • гр.София-Красна поляна
Ама,Катка къде се загуби?
Дали след близката среща с борчето не са и останали иглички у дупйето?
Сега сигур ги цъцка с пинсета у банята. Mr. Green
Кате,кажи душа ако не можеш сама да се оправиш отзадзе ние ше помогнем. Mr. Green

# 104
Имам странното чувство,че някой се опитва да ни превземе "отвътре" Thinking.Командире,не им се давай,к'во като е чужд разум.Ние сме ЖЕ-ЛЕЗ-НИ Flutter

Общи условия

Активация на акаунт