True Blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"-12 тема

• 16 203
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.София-Красна поляна
Кате-имах впредвид,това за 2метровия върколак,което си си помислила като сте гледали снощи върколашки филм.Ама то беше преди 10на страници,аз за това не се включвам,че докато кажа нещо сте изписали 10 стр.
Дракула се преобрази и на върколак и ан вълк и на кво ли не....
Е,че тоз Алсид чак в 5та книга ли спи с него....ехаа каква е морална Mr. GreenПърво да е Ерик,после Алсид JoyСтава ми мъчно за бил-дано си намери някоя мадама в тоя филм...
Няма страшно! Naughty
Аз в терти сезон ще го играя малката цветарка и той ше ме залюби и одма се оженваме. Mr. Green

# 76
Аааа Ками не забравяй и за Куин - шейпа и с него е гаджосана Mr. Green
Въобще историята на Суки едва сега започва дами, оттук нататък що мъже ще минат в живота и, Бил ще ни се струва отдавна забравен и потънал в прах всред мъжете, които колекционира  на лавицата си Mr. Green

# 77
Кате-имах впредвид,това за 2метровия върколак,което си си помислила като сте гледали снощи върколашки филм.Ама то беше преди 10на страници,аз за това не се включвам,че докато кажа нещо сте изписали 10 стр.
Дракула се преобрази и на върколак и ан вълк и на кво ли не....
Е,че тоз Алсид чак в 5та книга ли спи с него....ехаа каква е морална Mr. GreenПърво да е Ерик,после Алсид JoyСтава ми мъчно за бил-дано си намери някоя мадама в тоя филм...
Няма страшно! Naughty
Аз в терти сезон ще го играя малката цветарка и той ше ме залюби и одма се оженваме. Mr. Green

hahaha Само провери първо какви са вампирските сватбени обичаи!

# 78
Божкееее, е няма таквоз чудо. Ма то феите все ги подозирах в развращеност ама чак пък толкова. Влюбената издирва Бил че азжаба нал` ша са женят с помощта на Алсид, докато се изплющява с Ерик. След това завалийката се сеща, че Алсид, който й помата има кило краставици и аре и той в градинката й. Пък дорде щеше да се жени за Бил взела, че без да знае се оженила за Ерик, като междувпрочем се заиграва с шейпърчето  ooooh!
То Дързост и красота ряпа да иде.  

# 79
  • Срещу планината:)
Бреей, ти да видиш, Каиша Бил бил! Пък аз почти самостоятелно разпознах Дейви Джоунс в ролята на главния вамп в Underworld  Laughing То по гласа, де.

Защо ли наистина толкова хора се страхуват да влязат в темата  Whistling

Дю, че кво му беше на Новолуние, бе.

Спрете сеее, искам да си публикувам отговораааа!

Е кво му беше,че аз го изгледах в снимки и клипчето това му беше,такава грешка със Затъмнение -НИКОГА,оф направо не ми се говори и през цялото време докато го гледах прехвърлях книгата в главата си. ooooh!

# 80
Дю, ами в една от книгите вамп крал и кралица се женят, но това не става по обичания човешки начин под звуците на Менделсон, ами с някаква специална ритуална кама. Не мога да ти кажа точно как протича ритуала, не съм го чела това, но след ритуала те си принадлежат един на друг, точно като мъж и жена. Та Ерик изпълнява ритуала със Суки, без да я информира естествено какво правят и така тя става негова и му принадлежи. Това го прави с цел да я спаси от някакъв много мощен вампирски крал, който иска да я вземе за себе си. Абе Ерик пак е спасител Heart Eyes

# 81
Божкееее, е няма таквоз чудо. Ма то феите все ги подозирах в развращеност ама чак пък толкова. Влюбената издирва Бил че азжаба нал` ша са женят с помощта на Алсид, докато се изплющява с Ерик. След това завалийката се сеща, че Алсид, който й помата има кило краставици и аре и той в градинката й. Пък дорде щеше да се жени за Бил взела, че без да знае се оженила за Ерик, като междувпрочем се заиграва с шейпърчето  ooooh!

Верно, май бетер Д и К ше стане!

Ох, имал бил кило краставици!  Joy

# 82
  • гр.София-Красна поляна
Божкееее, е няма таквоз чудо. Ма то феите все ги подозирах в развращеност ама чак пък толкова. Влюбената издирва Бил че азжаба нал` ша са женят с помощта на Алсид, докато се изплющява с Ерик. След това завалийката се сеща, че Алсид, който й помата има кило краставици и аре и той в градинката й. Пък дорде щеше да се жени за Бил взела, че без да знае се оженила за Ерик, като междувпрочем се заиграва с шейпърчето  ooooh!

Верно, май бетер Д и К ше стане!

Ох, имал бил кило краставици!  Joy
Shocked Ебаси,да не е тарашил нощеска у лехите ми?

# 83
Дю, ами в една от книгите вамп крал и кралица се женят, но това не става по обичания човешки начин под звуците на Менделсон, ами с някаква специална ритуална кама. Не мога да ти кажа точно как протича ритуала, не съм го чела това, но след ритуала те си принадлежат един на друг, точно като мъж и жена. Та Ерик изпълнява ритуала със Суки, без да я информира естествено какво правят и така тя става негова и му принадлежи. Това го прави с цел да я спаси от някакъв много мощен вампирски крал, който иска да я вземе за себе си. Абе Ерик пак е спасител Heart Eyes

Е,как-"Супер Ерик" в действие Mr. Green

# 84

Ех този Ерик изживява се като Супермен....
Мислих си че вампирите имат един крал или кралица,то да не се окаже ,че във всяка страна си имат отделен Крал  newsm78

# 85
Тя Суки верно ще надмине Брук Форестер  ooooh!,или Брук не може никой да я надмине  Thinking ,че не знам докъде е стигнала с подвизите си hahaha

# 86
zisska, кой бе? Алсид ли? От пазара си ги купил  Mr. Green
Ти пък и ти - лехите ти. Айде кат` Сукито. То който го залюбил тоз Бил не може се спре после  Crossing Arms

От твойта градинка един бере само  Wink

# 87
Е стига де, Суки е нормална млада жена и на фона на днесшните жени, направо е светица. Четири гаджета в репертоара на едно момиче са си  нищо, да си го кажем честно:mrgreen:
Ко се прайте на светици, по цял ден за зеленчуци си говорим, ама на Суки не позволяваме да си отгледа лехичка с краставици Mr. Green
Брук никой не може да я надмине, нейната градина е разорана, та изтърбушена, нейните краставици обаче са генно - модифицирани, тя бая се постара за това Mr. Green

# 88
Бебс, то говоренето не е като правенето  Mr. Green Ама я да ми дойде гусин Манганиело....ще размина и Суки и Брук в изтърбушването. Само да не разбере милото  smile3503

# 89
Бебс, то говоренето не е като правенето  Mr. Green Ама я да ми дойде гусин Манганиело....ще размина и Суки и Брук в изтърбушването. Само да не разбере милото  smile3503

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Катка кекс акулата

Общи условия

Активация на акаунт