True Blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"-12 тема

• 16 400
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Тук съм, тук съм!

Лейтенант, с приканване нищо няма да постигнем, разчитай ти на едната добра воля... Mr. Green

Мама му стара, ще ме накарате да изгледам тия Дневници, ей!

# 136
  • гр.София-Красна поляна
Командирш,ма ти още ли не си ги гледала?
Тука сте ама друг път.
То добре,че имам седмо чувсво и усещам ваще липси та заставам на пост.
Ще искам част от заплатите ви,тъй да знаете. Naughty
Коя препила,коя излезнала,коя на Кораба майка се качилааа...

# 137
Командирш,ма ти още ли не си ги гледала?
Тука сте ама друг път.
То добре,че имам седмо чувсво и усещам ваще липси та заставам на пост.
Ще искам част от заплатите ви,тъй да знаете. Naughty
Коя препила,коя излезнала,коя на Кораба майка се качилааа...

Joy Доглеждах браточките, с научна цел, не нещо друго Grinning

Ми не съм, Зис, първо да изкарам Уинчестърите докрай, пък после. Ама ще уведомя филмосваляча. Егати, предадох се, бях си обещала да не се занимавам с тийн-вампири повече Mr. Green

# 138
Зисе-чак сега ли ги изгледа бе душа Дневнците???

Аз отсега кроя планове как ще ги дърпам в хотела и ще ги гледам между ските,сауната,бсасейна и кекса на романтичния ни уикенд тази седмица???
Малее 4 дни без вампири....и без дете Mr. Green
То сега ми се е паднало,че моя мъж прекарва половината си година из Скандинавието.

# 139
  • гр.София-Красна поляна
Сега изгледах 13 серия. Wink
Нищо бре Ками,че няма да има вампири.
Ще има кекс и ...краставицааа.. Mr. Green

Ооо,СВЕТЛЕ,пак четеш контрабандно и не пишеш.

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 18:17 от zisska

# 140
Камиии, твойто мъжо у Скандиенавието бил,а? И ти да не кажеш, да не се окаже сега, че се знаете с Алекс, хм. Ще ми създадеш допълнително работа, ей, виждам някаква завера и нещо тайно Crazy Тамън крачетата ми се поотпуснаха, ама нейсе дълга зове, скачам в униформата и хуквам със шейната на обход. Тамън ще утъпча пътеката да ви е по - удобно, да не взмете да се треснете у некой знак Mr. Green
Инак гледах един филм, много як, казва се Мъртви като мен, става въпрос за едно момиче, което умира и става Жътвар-ка.
Инак УтрИзнях, ама сега се обади една приятелка да ме кани на чалга в събота, мъжото сега като го сюрпризирам, вече може и да ме изгони Thinking  Whistling

# 141
Таз Жътварка не ме кефи мен нещо...
Моя мъж е в Норвегия-ход..идва си,дано се установи тук най-сетне,че ми писна #Crazy

# 142
Камиии, твойто мъжо у Скандиенавието бил,а? И ти да не кажеш, да не се окаже сега, че се знаете с Алекс, хм. Ще ми създадеш допълнително работа, ей, виждам някаква завера и нещо тайно Crazy Тамън крачетата ми се поотпуснаха, ама нейсе дълга зове, скачам в униформата и хуквам със шейната на обход. Тамън ще утъпча пътеката да ви е по - удобно, да не взмете да се треснете у некой знак Mr. Green
Инак гледах един филм, много як, казва се Мъртви като мен, става въпрос за едно момиче, което умира и става Жътвар-ка.
Инак УтрИзнях, ама сега се обади една приятелка да ме кани на чалга в събота, мъжото сега като го сюрпризирам, вече може и да ме изгони Thinking  Whistling

Псст, недей, бе! Нарини преспите насред пътеките, че да се губят тия от опашките  Mr. Green Да си спестим малко работа

Чалга в събота, а? Само леко с движенията в кръста, че мозъка ти е много ценен, майоре!

# 143

Ооо,СВЕТЛЕ,пак четеш контрабандно и не пишеш.
Аммм,че тъй правя май  Blush

# 144
Тук съм, тук съм!

Лейтенант, с приканване нищо няма да постигнем, разчитай ти на едната добра воля... Mr. Green

Мама му стара, ще ме накарате да изгледам тия Дневници, ей!
Здравейте Grinning
Честно казано нищо особенно,но актьорите са мнооого готини и играят добре Peace
Бре то голямо чудо било да ходиш на работа.Утрепах се ...не,че имше много работа.Но като върнах у нас,бомба паднала Sickготви,чисти.
На всичко отгоре,шефовете се върнаха ненадейно на обяд,не мога да  сваря да затварям стр. Embarassed
Знам,че няма да кажат нищо,но за всеки случай
браво Зис както винаги на пост Peace

# 145
  • Срещу планината:)
натанцувах се и се прибрах почти благополучно,ауууууууууу как щях да се метна в една преспа  ooooh! отдолу лед отгоре кишав сняг.А а нов болничен да вадя.

# 146
натанцувах се и се прибрах почти благополучно,ауууууууууу как щях да се метна в една преспа  ooooh! отдолу лед отгоре кишав сняг.А а нов болничен да вадя.
Много рано мила?Ние едно време поне по  малките часове се връщахме ThinkingСнощи  аз направо нацелих една преспа Laughing

# 147
  • Срещу планината:)
Много рано мила?Ние едно време поне по  малките часове се връщахме ThinkingСнощи  аз направо нацелих една преспа Laughing

Танче аз ходя на уроци по танци,разтоварвам се приятно ми е и така Joy Joy Joy то в 6 няма дискотеки

# 148

Танче аз ходя на уроци по танци,разтоварвам се приятно ми е и така Joy Joy Joy то в 6 няма дискотеки
аха.То какво катоняма дискотеки,като му е гот на човек може да танцува и на пътя Wink

# 149
Лейтенанте, внимавай с преспите, моля! Нямам с кого да те сменя  Sunglasses Танцувай само на предназначените за това места!

Танче, за мен от доста време определението "мнооого готини актьори" просто не съществува Laughing Laughing Laughing Има актьори, добри актьори, симпатични актьори и толкоз. Джентълменът е отделна категория  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт