ПЛЕВЕН - 129

• 26 424
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
4естит имен ден на Валка и Валенцето! Да сте здрави!

4естито на номадка, муза и май фталл за билбордовете!
фталл, тая снимка  hahaha Доказва, 4е както и да ги гледаме тия бебоци все стават хора Wink

Моето дете е като магнит на копютъра, а и всякаква техника. За това не използвам стационарния комп, а един мини лаптоп, който седи на кухненският плот или се мести по-нависоко в слу4ай на опасност, пиша права между тенджерите, бързо ,ина4е няма време за нет. Моето знае как да си пуска игри на телефона на баща си, аз не знам как да намеря номер в него, какво да се прави друго поколение Laughing
айс, хубаво я оставяш, но и ина4е ще се нау4и Hug

# 226
  • гр.Плевен
Дикси, как го измисли?  Joy
Атракция, според http://imenata.eu/ , Свилко няма имен ден.

Според един от свещениците в църквата "Св.Николай" всички с български имена имат имен ден. Майка ми е питала за Белослава и той казал, че има, ама забравих на кой ден.

# 227
aaa,Dикси, пак мерси  Laughing

Ей,атракция,как откри цитата?
  Whistling

# 228
Бенсън, бебета се гледат от хиляди години Simple Smile Надали майките около 30 са първите, които си гледат децата правилно Simple Smile На фона на едната моята баба, която е отгледала 7 деца или другата отггледала 3 сегашните препоръки, та чак стигащи до сектанство са ми смешни. Нашият момък е същия към техниката. Що е копче требе да бъде натиснато. Като му дам обаче неработещ телефон или пък извадя батериите на дистанционното интереса му моментално ичезва. Пред компютъра единствения начин да го укротя да му покажа някоя интересна снимка или клипче, но днешните деца са любознателни  Laughing

Цитат
Водното легло "King Style" съдържа достатъчно вода, за да запълни дом от 200 кв.м. с езеро 12 см дълбочина.

Гласът на 4 годишен тиквеник може да заглуши 200 нормално беседващи възрастни в препълнен ресторант.

Ако вържете кучешки повод за стаен вентилатор, мотора на последния не е достатъчно мощен да повдигне във въздуха 23 килограмов идиот в костюм на супермен. От друга страна е достатъчно мощен за да разпредели равномерно боята от буркана в ръката на "Супермен" по стените на стая 7Х7м.

Когато вентилатора е включен, не следва към него да се хвърлят бейзболни топки.

Стъклото на прозореца, дори двуслойно, не се явява препятствие за бейзболната топка, ударена от перката на вентилатора.

Ако от банята се чува шума от отваряне на тоалетното шкафче с вашата козметика, след това звън на стъкло и после детско гласче "Оооопс, ама аз....", - то вече е късно.

Спирачна течност смесена с хлоросъдържащ препарат за чистене на санитарен фаянс създават дим. Много дим.

4 годишен МОЖЕ да запали огън ползвайки камъни, колкото и да твърдя, че това става само на кино.

Циментово тесто и микровълнова печка не се понасят.

Суперцимента е суперцимент. Даже и забъркан от 4 годишен, той е завинаги. Даже и да не е на подходящото място.

Колкото и кутии "Джел -оу"(плодово желе) да сипеш в басейна, това не помага да ходиш по водата.

Филтрите на басеина не обичат "Джел-оу".

Стъклените топчета в резервоара издават много неприятен шум по време на каране.

По-добре да не се опитваш да разбереш откъде е този мирис.

Винаги трябва да се поглежда във фурната преди включване. Фурните не са особено добре настроени към пластмасови детски играчки.

На пожарната и трябват 6 минути за да стигне до вкъщи.

Центрофугата на пералнята не докарва световъртеж на дъждовните червеи.

Центрофугата на пералнята докарва световъртеж на котката.

Котката може да повърне почти колкото тежи, когато има световъртеж.

# 229
Привет!
В София верно голям ветрилник беше днес
Велковски каза, че всичко е наред с бебока и че няма нужда от допълнителни прегледи до края на бременността или след раждането, като цяло доктор със страхотно отношение, обяснява, внимателен
Днес пътувах с интересни хора във влака, преживяването го бях позабравила, запознах се и с един мъж, който е роден на моята дата и имаме сходни възгледи за доста неща

Честито на именичките!
Имам приятел, който е отец в Св Неделя, църквата срещу Шератон
И понеже имах много време преди прегледа реших да ида да го видя, не успях да се добера до него, почаках малко и присъствах на литургия, но споменаваха само СвХаралампий, не и жената светец, хм
Освен това разбрах и за интересна практика - даваш на клисарката листче с имената на близките ти, които искаш да се споменат в молитвите по време на литургията и за всяко име плащаш по 50 стотинки, води се дарение  Grinning
Да не е ден на пчеларите или нещо друго? Защото всички баби бяха донесли бурканчета с мед и питки в църквата  newsm78  Или просто си е практика да се носи на този ден
Пред църквата ме посрещна циганка с думите: мъжка рожба чакаш да знайш! казах и че знам  Laughing

# 230
Да, Деси, ден на пчеларите е   Peace

# 231
Днес е ден на пчеларя, но и на много други работи, включая и на Валенцето православния имен ден - http://www.horoskop4e.com/2009/02/10.html
Деси явно си била зажадняла за различна компания щом ти е харесало общуването във влака. Помня тези си преживявания със смесени чувства. Дълго време ми се налагаше всеки ден да се качвам на влак макар и на късо разстояние...Е не свикнах, нито ми хареса...По-важно е че нещата при вас с бебето са наред. Стискаме ти палци до раждането на младежа повече да не те стресират! Peace Heart Eyes
Айс имам усещането за теб, че си много емоционална, но някак писането не ти е силата! Иначе децата са си просто с времето, всяко нещо мигащо и светкащо ги влече неудържимо.  Laughing

# 232
На вън след суграшицата улиците са станали ужасни....много кофти ако някой тръгне да излиза с кола сега, да внимава много. )

Ейййй, изядохте я айс, че сложила 20емотикони в един пост. То ако се погледне колко слага всеки един от вас на ден в постовете си, сигурно и повече ги прави, ама никой не пише за това.
Ами така и дошло на жената, така направила. Все едно кой знае какво станало...

# 233
Ейййй, изядохте я айс, че сложила 20емотикони в един пост. То ако се погледне колко слага всеки един от вас на ден в постовете си, сигурно и повече ги прави, ама никой не пише за това.

Кой я е изял? Настана чуденка какво се е случило, друго не виждам да се е случило.

# 234
fталл, от къде ги намираш тези бисери Joy

Това с пе4ката е ли4но изпробвано, много стрес, много пушек и много за 4истене.

Дещо, супер новина! Сега ве4е спокойно може да се наслаждаваш на бремеността!

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 21:11 от benson10

# 235

Мира, какво точно сме направили, че сме я "изяли". Това, че Валенцето каза,че не е разбала поста й или това ,че с Номадка полюбопитствахме, какво точно е неразбираемото.
Откога любопитството е лошо......
Да публикува само емотикони ако ще, но какво толкова е станало, че да се засягаш така, чак пък ние колко емотикони сме слагали  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Whistling Whistling Whistling Whistling Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

# 236
здравейте.
на 24 съм. регистрирах се за да пиша в темата за ейвън,но после открих и тази за плетачките и си пиша редовно и в двете. е понякога и в други. сама съм нямам деца,но ми иска да имам. но засега няма с кой. от едно село до плевен съм.

# 237
  • София
Мира,не сме я изяли жената,не виждам какво толкова сме направили.Аз наистина не разбрах поста и с толкова емотикони и затова без да лицемернича написах,че рядко я разбирам какво иска да каже ,обаче този път съвсем не я разбрах.А и тя редактира тотално,тъй че нормално е другите да се поинтересуват.
meggylo,добре дошла! Hug
Деси,браво на вас! Hug

# 238
То в любопитството няма нищо лошо, но след нейното обяснение, че е показвала на малката емотиконите последваха още "по-интересни" коментари.
Както и да е, мен лично ме издразни, пък за нея не знам....

Валенце, ами може наистина да са си играли с детето и без да иска да е публикувала. Нормално е после да редактира. Но явно все пак някой е успял да види в тези няколко секунди публикуваното.
То тук и да пръднеш се разбира, та какво остава за един пост....)

ДеЩо, чудесни новини, много се радвам за вас. ))

# 239
  • София
Мира,не мога да те разбера,честно.Какво толкова е станало?!
А това ,че тук и да пръднеш,се разбира,не съм съгласна .Друг е въпроса,че някои хора си казват и майчиното мляко без да са ги питали.Ако не искам да се знае нещо за мен,не бих го написала.
Боже,за какви дреболии се хващаш,Мира!Че правиш и голям проблем.Ти какви други спорове на къде по значими теми си подклаждала и си била в основата им,та сега за едни емотикони се хвана. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт