ПЛЕВЕН - 129

• 26 424
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Ами да, интересни са коментарите. Откога пък не мога да си изкавам мнението Thinking

За мен не е ок толкова малки деца да са пред компютъра, след като постоянно по телевизията коментират колко е вредно както  за физическото им състояние така и за социалният им живот.
И е рано от 1г да седят пред РС и да се "учат" какво да пряват, като така или иначе след някоя и друга година, ще се питаме за съвет как да ги накараме да излязат навън и да оставят компютърните игри

Ако нея с нещо сме я подразнили, нека си каже и аз ще се извиня.

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 21:27 от vesy1

# 241
Валенце, никой не говори за това кой си казва майчиното мляко, или не.
Но само защото някой е написал нещо, а после променил мнението трябва да се разнищва? Ей това не можах да схвана от цялата работа.

vesy1, детето едва ли е стояло цял ден пред компютъра, или ти така си го представяш? И думичката "уча" съм убедена, че е използвана в преносен смисъл. Тя и телевизията е вредна, но във всеки апартамент има поне 1телевизор и детето още от бебе в повечето случаи е изложено на него. Ама то това не се брои?. )))
А ти си изказвай мнението където искаш разбира се.

# 242
  • София
О,Мира,късно ми е за спорове,в които така или иначе все едно споря с радиото.Пак казвам-според мен нищо лошо не сме направили.И спирам дотук.

# 243
О,Мира,късно ми е за спорове,в които така или иначе все едно споря с радиото.Пак казвам-според мен нищо лошо не сме направили.И спирам дотук.

И аз също. От мухата пак стана слон Tired

# 244
Дикси, как го измисли?  Joy
Атракция, според http://imenata.eu/ , Свилко няма имен ден.

Според един от свещениците в църквата "Св.Николай" всички с български имена имат имен ден. Майка ми е питала за Белослава и той казал, че има, ама забравих на кой ден.
Така е, но болшинството от имената, които ние смятаме за български, защото са често срещани у нас, не са такива.
Калин и Димитър не са български имена.
Предполагам и Свилен,макар на едно място да пише, че е българско - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD, а на друго, че идва от турската дума за коприна - http://imenata.eu/%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD/

# 245

И аз също. От мухата пак стана слон Tired

Нали точно ти твърдеше само преди един пост, че може да си изказваш мнението навсякъде?
Ами и аз си изказах моето. ) А това че на някой не му харесва, вече е нещо друго.

# 246
Кхм, днес бяхме особено развеселени в офиса и цял ден си честитим празника, поради следното наименование на празника Mr. Green:
Цитат
В българския народен календар денят се нарича още Хараланбей, Араланбей, Хараламповден, Чуминден. Според народните представи св. Харалампий е господар на болестите, главно на чумата.

Освен това днес колежката ни роди момиченце и сме много щастливи.
Честито на Валенцето, Валя и всички останали с това име!

# 247
Колкото и да се опитваме да предпазваме децата си от телевизия и компютър-просто няма как да стане.И това не означава че детето ми е цял ден на компютъра и че играе игри.Детето ми има своите интереси съобразно нейната възраст и на първо място я интересуват играчките и разходките и игрите навън сред природата.Именно с тези нейни интереси се съобразявам аз.
Честит имен ден на Валенцето.

# 248
meggylo от кое село си.Хубаво е човек да живее на село особено като е близо до града все едно в града живееш.

# 249
Честит празник на именничките! Да ви е живо и здраво името!   bouquet
Честито и на победителите в конкурса на Милка. Много се радвам за вас  Hug

meggylo, добре дошла при нас!

В темата пак станало интересно...

# 250
meggylo, забравих да те приветствам с добре дошла  Hug

# 251
meggylo от кое село си.Хубаво е човек да живее на село особено като е близо до града все едно в града живееш.

колкото и да е добре , все пак съм на село. има и добри,но и лошо страни.
благодаря  на всички, че ме приемате.

# 252

Нали точно ти твърдеше само преди един пост, че може да си изказваш мнението навсякъде?
Ами и аз си изказах моето. ) А това че на някой не му харесва, вече е нещо друго.

Да, естествено,че можеш да си изказваш мнението, но чак пък да се дразниш от такива дребни неща, което даже не се отнасят до теб.

Колкото и да се опитваме да предпазваме децата си от телевизия и компютър-просто няма как да стане.

Да, няма как да стане, когато попораснат, но сега имаме тази власт  Peace

# 253
meggylo,добре дошла  Hug Спокойно,ще намериш човека,който търсиш и всичко ще си дойде на мястото Simple Smile
Да честитя и аз иманния ден на нашите Валентинки,но и да питам - празнувате ли на този ден? Малко ми е странен ,но предполагам,че 14 февруари е празник на Валентин/а по католическия календар,та може и наистина това да е оригиналния празник Simple Smile
Аз да ви похваля отново Романтиката - преди време бях писала,че правят детски кът - е,вече е готов и много готино.Не е голямо,но е идеално да заведеш детето си на торта,да седнеш да пиеш кафе и то да си поиграе ,без да ти лази по главата Simple Smile Днес ги водихме нашите и много им хареса. Ако има други желаещи да се разберем.Пари за клубчето не се дават,само консумацията. Но не се пуши вътре,което за едни е добре,а за други - не Simple Smile
Деска, радвам се,че всичко е ОК и може да се успокоиш .  Peace

# 254
Сега като се заговорихме за имената, по-точно аз сама си говоря на тази тема  Mr. Green, се сетих, че нещо исках да кажа когато Бенсън разказа за отвореното осиновяване.
Бенсън, направи ми впечатление това за първото име на детето, че БМ трябва да го избере, как са го измислили?  Crossing Arms
Вие безусловно ли трябваше да го приемете?
Малко тъпо условие е според мен. Някоя луда фенка на "Междузвездни войни", да речем , може да иска детето да се казва Оби-Уан. Поне някакви разговори не се ли водят по този въпрос с БР?

Ауу, говорим си с Митко тази вечер, че в неделя е рожденник, подаръци...такива работи. И той ми каза, че за моят рожден ден ще ми подари обицички и момичешки лепенки за стена, да си ги сложа над леглото  Flutter

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 23:25 от Дикси

Общи условия

Активация на акаунт