ПЛЕВЕН - 129

• 26 425
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Те в Америка са лесни - често ползват само инициалите,не цялото име Simple Smile
Аз пък съм се сетила да питам - едно време помня,че все ни даваха рибено масло,което всички деца мразеха Simple Smile Та сега видях едни Звездички с такова,които обаче са ми скъпи и се чудя дали няма още от това рибено масло на таблетките и дали да им взема? Давате ли нещо подобно?

# 256
Аз нямам спомен за рибено масло.
Но помня как ни водеха в една стая и ни награвяха с ултравиолетова светлина. Миришеше много специфично. И си слагахме едни черни очила.
И ни даваха флуор на таблетки.

# 257
Какъв грижовен малък мъж е Митака. Simple Smile
За протокола да отбележа, че ми дойде поканата за редутската поръчка от 08.01.

# 258
Как бе,Дикси,едни червени топченца Simple Smile Помня,че само че чудехме къде да ги изхвърлим. А тази миризма и аз още я помня,в мозъка ми се е пропила Simple Smile

# 259
Дикси, не e правило, в нашият слу4ай беше изискване.

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 23:40 от benson10

# 260
Но помня как ни водеха в една стая и ни награвяха с ултравиолетова светлина. Миришеше много специфично. И си слагахме едни черни очила.

Ееее, да и аз се сетих. Какво беше това.Даже и миризмата си припомних-на мен много ми харесваше Peace

# 261
  • гр.Плевен

Ееее, да и аз се сетих. Какво беше това.Даже и миризмата си припомних-на мен много ми харесваше Peace

Това бяха нагревки с кварцова лампа. А флуора колко беше гаден...(поне за мен)

Дикси, имах предвид всичко, което се счита за български имена. То и без това повечето думи в езика ни не са български, дори тези, които считаме за такива.

Рибено масло и сега се продава в аптеките, трябва само да попитате. Има няколко вида, според големината на перличките. Има едни много дребнички и лесно се гълтата цели, не успяваш да им усетиш миризмата. Grinning

# 262
Здравейте! Аз пак по нощите,нямам много време за компа, а когато имам играя игри  Grinning
По въпроса за празника на влюбените мисля,че няма нищо лошо,но вече рядко ни се отдава да празнуваме нещо,все няма пари Crossing Arms за рибеното масло и аз го помня и сигурно го има по аптеките,добре са ни го давали,я какви умни сме станали Laughing
а аз да запитам за изгорено,бебока си изгори пръстчето на една свещ,дали да го мажа с нещо да не остане белег и какво newsm78
и браво на милката и аз ги четох,супер са Simple Smile

# 263
  • гр.Плевен
За изгорено ползвахме Пантенол - спрей. Много ефикасно. Сега имаме едно друго, в което има и прополис - АпиПантен. То също е много добро. Дори спира болката до 10-15 мин. след изгарянето (е, зависи и от степента на изгарянето).

# 264
Оби Уан не е чак толкова лошо име Wink Стига да не е дадено на момиче.

В салоните миришеше на озон. Мда. Беше интересно като влезат момичетата. Ние знаехме на кой прозорец каква видимост има Heart Eyes

От парафин на свещ трудно стават изгаряния, защото температурата е относително ниска. Надали е толкова страшно.

# 265
  • София
Джина,ако разгледаш обстойно какво съдържат тези звездички,ще видиш,че в тях има аспартам.Аз лично не бих давала на децата си.Не че аспартам няма и в някои сиропи/тези,на които пише без захар/,но те се дават инцидентно,а зорлем да даваш на детето си аспартам.....аз не бих го направила.Пиша ти това,защото Бубка,заради нейните проблеми,е от децата,за които е препоръчителен приема на Омега мастни киселини,а именно те са ценни в рибеното масло.Доскоро продаваха един много хубав сироп с такива -Ескимо кидс,но за съжаление в момента не го внасят.Довечера/защото сега тръгвам да водя децата/,ще ти пратя на скайпа досат инфо за омегите.Често ги обсъждаме в темата за деца с аутистични проблеми.Ако ти е интересно да прочетеш.
Иначе за вчерашния празник-само майка ми и по-възрастната част от родата го тачат.Ангел даже всяка година го забравя,още повече че се прибра много изморен от  работа,съвсем беше изключил като се прибра. CrazyВикам-ти що не ми честити,бе момко Laughing.Той така се притесни,човека,само вика-що ,кво,нямаме годишнина,чак толкова луд не съм,женихме се на топло. Mr. GreenТа,празнувам си на 14.

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 11:18 от Валенцето

# 266
Спомням си таблетките флуор-даваха ни ги в градината,и рибеното масло помня hahaha
Сиси,Хриси точно на рожденния си ден хвана току що изгасената си свещичка и се изгори с парафина,но веднага я намокрихме с вода-нищо й няма,не съм я мазала Peace
Кати,дай Боже и аз да взема моя,че майчето ми има РД утре,а подаръка е в него.Отделно,че за поръчката ми от 21 още не са ми дръпнати парите Crossing Arms
Номадка,аз още нямам имейл,да не вземем да хартисаме накрая,а newsm78 Whistling
Джина,къде беше тази "Романтика" newsm78
ДИкси,Митаче е пълен с бисери Peace
И кажете моля ви,какво се носи на кръстник освен пиле,пита,вино? newsm78 Ако сколасам,ще направя и едни френски сладкиш,но незнам носи ли се и друго?
meggylo,добре дошла в отбора  bouquet
Забравих-"Добро утро" Laughing Mr. Green

# 267
  • София
Музе,това се носи,да,поне аз така знам.
За тези кварцови лампи-моите деца докато ходеха в Плевен в градината,там също ги облъчваха,по два пъти годишно,в период на две седмици май.Да ви кажа нямах нищо против,то само Мими де,за Бубка е противопоказно.Но мисля,че и това имаше някакво отношение към редките боледувания на Мими тогава,че и сега.Искаха съгласието на родителя,разбира се.Сега не знам дали го правят още.

# 268
  • Плевен
meggylo добре дошла /не че не съм и аз отскоро/  Hug
Валенце мъжът ти ме уби с таз приказка "женихме се на топло " хехе  Joy

# 269
meggylo,добре дошла!
От градината/училището ги помня тези неща-лампата, миризмата, хапчетата Simple Smile
Аз имам също известие за някакъв колет, сега Анатоли отиде да го вземе. Голям застой, а имаше в единия подарък от сестра ми за Буже, за р ден, който не помня от коя дата е, но не е от намалените.Дано дойде,че така пропада изненадата му.

Общи условия

Активация на акаунт