ПЛЕВЕН - 129

• 26 147
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • Плевен
Искам хавайски нож  Hug Hug Hug

# 46
Мерси Дикси и Номадка   bouquet
Подобен нож от къде се купува?

# 47
Джина, не съм ти вменявала нищо подобно. Ако съм го направила е било без умисъл и съжалявам.
Определенията които даде за т.нар. интелигентни и образовани хора и по-точно твоята представа за тях ми беш странна, затова подхванах разговорът.
Не ни се случва за първи път да не се разберем.  Laughing

Ей, с този ден на влюбените как ме зарибихте, значи  Laughing
Току що пуснах поръчката за Валентинският колаж.
От почти 6 години познанство с Емо, това ще е най-сладникавият и розов подарък, който му правя  Mr. Green
Остава и да дойде до неделя.

# 48
О,номадка,отдавна спрях да се сърдя на това,че някой тук не ме разбира какво се опитвам да кажа.   Като не мога да се изразя добре после се обяснявам по сто пъти и пак неразбрана Simple Smile
Дикси,това не са ми представите. Говорех иронично,в кавички,защото за съжаление това е мнението на повечето хора и защото интелигентните хора, умните разговори не са интересни.Защото такива няма да влзят в ББ,защото никой няма да спечели от това. ББ се прави за пари все пак. Не е ли някой да си хвърли учината по стените,да се сбие и да се напсува то какъв ББ ще е.  Ще взема да се зачета да видя как пък решихте,че моето мнение за интелигентните хора е,че са скучни или не знам какви си.
Деси, ако е за градината да ти предложа подарък Simple Smile От дървенийките Simple Smile
И аз съм от неромантичните и хич не си падам по сърчица и розички,но виж една почивка в балкана ,с топъл басейн ще ми дойде супер. Мечтиииииии  Heart Eyes

# 49
  • плевен
Здравейте момичета.Ех,че хубав сняг вали.Сутринта с Марио трудничко се придвижихме до градината.Почти никъде не беше разчистено.
Музе я да те питам за твоя кухненски робот-каква марка е,цена,функции.До вчера много се бях навила на хлебопекарна,до стигнах до заключение че едно роботче ще ми върши повече работа.
Ани,не си ли на работа днес?Нашите линейки днес не пътуват заради лошото време и малко сме му спретнали седянка Grinning

# 50
  • Плевен
Веси, имате ли снимки от Рд? Много ми се иска да видя клубчето в което празнувахте.

Номадка, това с гъбите при мен е професиолно изкривяване.

# 51
  • плевен
Валка,имаме ама да му се не види не знам как да ги кача.Джина ги има ако иска да ги качи тук.Аз съм супер доволна от това клубче.Има двама аниматори ,които много забавляват децата.Единия се беше направил на палячо.

# 52
Много ми харесва да е лошо времето в Плевен Simple Smile Пишете много и докато си пия 4ая ви 4ета и ми е едно мило и приятно Hug

Дикси, да, имаме инфо за БМ, знаем история на болести в семейството й както и това на ББ. Това е много важно, ако един ден детето има здравословни проблеми. Знаем хобита и други подробности от живота им. Нашата е много приказлива и наистина инфото, което ни дава е безценно.
---
Аз не оби4ам големи Холивидски продукции или пове4ето от тях залагат на ефекти и известни актьори. На кино за последните 3 години съм ходила 5 пъти(4 от тях са свързани с Туайлайт, не ме съдете Laughing), другите филми не си заслужават $10 билета, могат да ги 4акам на ДВД. Има и хубави, има хубави инди(независими май се казват) филми, гледаме от скоро много английски на ББС по класи4ески книги. Не съдя филма дали е хубав по това от къде е, а от сюжета. Патриоти4ни филми не гледам от никъде, всеки би представил действието от тяхна гледна то4ка и би завършил като герой.
---
Предавания от типа на ББ наро4но избират такива кандидати, които с простотия и сеир събират зрители. ББ не гледам, но тук има реалтити шоута за фризьори, дизайнери-шива4и, за домакини от богати семейства, има едно,  на което сватовница намира булки за милионери и т.н. тях ги гледам, те са малко по без зрелища.
---
Ние като си харесаме нещо или да ходим някъде си го нари4аме за даден празник. Този уикенд решихме да ходим на концерт на MUSE(през Март) и да ни е подаръка за св. Валентин, щото е най-близкия празник Simple Smile Ина4е специално самият ден няма да празнуваме, цитирам мъжа ми-не ми трябва някой да ми каже кога да ти подаря цвете и да ти кажа, 4е те оби4ам. Романтика нали Laughing?  

# 53
О, аз също не си падам по романтиката....някакви такива жестове веднъж годишно на уречен ден не са ми по вкуса. ) Мъжете се чувстват длъжни, жените пък чакат с нетърпение нещо да се случи.....и после безброй тези в ДиС, "той забрави за празника", или "бельото за любовницата се оказа при мен" и т.н. от сорта...))))

benson10, на мен също са ми интересни подобни риалита, в които се прави нещо. Тоест не са събрани някаква купчина хора, които да се мотаят и да се чудят какви да ги вършат и как да лентяйстват, а да има цел някаква.

Има ли някой в детската градина срещу училище Стоян Заимов? Наблюдения, мнения и т.н.?

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 18:45 от Mirama

# 54
  • София
О, аз също не си падам по романтиката....някакви такива жестове веднъж годишно на уречен ден не са ми по вкуса. ) Мъжете се чувстват длъжни, жените пък чакат с нетърпение нещо да се случи.....и после безброй тези в ДиС, "той забрави за празника", или "бельото за любовницата се оказа при мен" и т.н. от сорта...))))
Е,Мира,не е нужно романтичните жестове да са веднъж годишно и не е задължително после да се пускат теми в ДиС.Но наистина този празник не е по вкуса на всички.На мен не ми пречи,приятно ми е.
ББ не гледам,риалита също,тези танцувалните също не ми харесваха.Харесваше ми едно по Нова,но как се казваше...дето изгря певицата Аксиния?

# 55
Валенце Musiс idol- но май беше по БТВ Thinking

# 56
  • Плевен
Момичета момичета,май си харесах квартира ...не е от най-идеалните ,но пък за толкова пари и на хубаво място трудно.Вярвам ,че ще си я направя по вкуса.Намира се до Илия Бешков.Пеша днес за 15 мин от работа стигнах и то в това време  Rolling Eyes При добър късмет началото на март сме там.Благодаря за палците на който е стискал.  bouquet
Вижте какво виждам от прозореца,сняг сняг сняг...а не просто поредния паркинг  Hug Hug Hug

# 57
  • София
Валенце Musiс idol- но май беше по БТВ Thinking
Нее,сетих се,казваше се Стар академи.Мюзик айдъл само първия сезон ми хареса.
Рая,браво на теб,дано всичко е наред и от март се нанесете!

# 58
  • Плевен
Благодаря  Hug
Аз сякаш повече харесах стар академи отколкото айдъла... ама защо не направиха втори сезон незнам...

# 59
  • Плевен

Нади, на коя игра си се спряла и се чудиш?
Toчно на тази за,която беше попитала. По-евтината в Метро, но още се чудя тази или оригиналната.

Общи условия

Активация на акаунт