ПЛЕВЕН - 129

• 26 151
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Аз пък вярвам, че на света още не се е родила тази жена, която не си пада по романтиката, поне малко.
И тези, които го твърдят или им липсва и това е някакъв вид защитна реакция, или са мъже.

Нади, коя е оригиналната?
Румикуб и Скрабъл са две резлични игри.

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 19:49 от Дикси

# 61
  • Плевен
Дикси, да ти кажа,че не съм се вглеждала основно. Видях в Метро 2 игри с думи. Едната Скрабъл към 50лв и една българска за около 35 лв. Та по този повод реших,че Скрабъла е оригинална,а другата е побългарен вариант ,за да е по евтина.

# 62
Не, Нади, две съвсем различни са. Прочети горе линковете, които дадох с правилата на играта и на двете и си избери.
Скрабъл-а все пак е по-добрата игра.

# 63
  • Плевен
Не, Нади, две съвсем различни са. Прочети горе линковете, които дадох с правилата на играта и на двете и си избери.
Скрабъл-а все пак е по-добрата игра.

Добре,че ме светна ,това ще да е за благодарност, че ви уча като отидем на боулинг  Joy .
Ще ги видя,но повече клоня към скрабъла, май.

# 64
Валенце,от известно време голяма рамантика те е налегнала  Hug Ама не трябва ли мъжът ти да подарява на теб подаръци за именния ден?Ние, понеже държим на традициите празнуваме Зарезан  Wine Glass Drunk
 Номадка,това упражнение с риненето на сняг го правих и аз днес. Утре не знам дали ще мога да отида на работа,половината път до Плевен изобщо не е почистен.
 havaiskoto_dupe,честито за новата квартира  Simple Smile
 Биг Брадър изобщо не ми харесва като формат,много воайорско  ми изглежда и според мен само отнема телевизионно време в най-гледаните часове.А най-ме е яд,че в осем вечерта по БТВ и Нова дават турски сериали,а от обяд половината програми на Булсатком не работят.

# 65
  • София
е да де,Ди,то подаръка за именния ден въобще не го коментирам,то е ясно Flutter,въпроса е,че това са си два отделни празника-ден на влюбените и именния ми ден.
Оф,аз как говоря,да видим да не си остана без подаръци. LaughingБелким поне едно шоколадово сърчице получа.
Иначе романтиката ме е ударила яко,да. Heart Eyes
И  аз не вярвам,че има жена,която да не оценява подобни жестове към нея,било то на 14 или в друг ден.Говоря за наистина дребни жестове.Например аз много съм се радвала на картички,които съм намирала вкъщи или в пощата от Ангел,ей така,без повод.

# 66
Валенце, хубава традиция  Simple Smile Аз ако намеря Валентинска картичка от моя мъж, вариантите биха били два: Първо: Габи е предложил на баща си да ми напишат и са я направили двамата. Второ: Мъжът ми е сгафил яко  и се опитва да се подмаже Mr. Green Просто моят мъж не е от типа, който пише картички и любовни послания и ще знам, че прописал ли е стихчета, значи се е случило нещо крайно неприятно и ще трябва да гадая какво   Twisted Evil

# 67
Tess и у нас ситуацията е сходна  Mr. Green ама все пак може и да ми се материализира романтиката ... имам шанс за подарък, но за излияние - никакъв  Joy Joy Joy

# 68
Тесс ти ме подсети за един виц, в който се казваше: "Ако се прибереш и жена ти е сготвила повече от две ястия значи ти е изневерила" и варианта за мъже: "Ако мъжът ти се прибере в къщи с букет без повод то пиши го гузен, че е пипал чуждо!". Laughing Grinning Laughing
Валенце не съм съгласна, че мъжете овни са неромантични. Даже ти малко по малко почваш да се опровергаваш сама. Crazy

Аз пък вярвам, че на света още не се е родила тази жена, която не си пада по романтиката, поне малко.
И тези, които го твърдят или им липсва и това е някакъв вид защитна реакция, или са мъже.
Що бе Дикси има и жени "дървета". Mr. Green

# 69
  • София
Номадке,неромантичен го взех моя Овен,обаче го култивирах...като кайлъшка печурка . Mr. Green

# 70
  • Плевен
Аз и аз на свети Валентин май не празнувам много...по -скоро Зарезан ,щото на нашите пейки идеално си правят скара и бира,а момчетата го обожават това....слава богу тогаз ми свършва и захранването...защото незнам как щях да издържа да ми мирише на прясно изпечено месце.... cook

# 71
  • Плевен
Номадке,неромантичен го взех моя Овен,обаче го култивирах...като кайлъшка печурка . Mr. Green
A, моля, моля, не закачай кайлъшките печурки. Те са си култивирани и повече от това няма накъде. Че и на тъмно растат, да им е за урок, че са се култивирали. Ангел не е заслужил това, моля те.

Купих подарък, много романтичен - куфарче с видии, накрайници и др. подобни щуротии, естествено с марка "Бош". Ще му хареса. Mr. Green Вики  ми е избрал  подарък - сито за брашно, но не обикновено,  а от онези, които приличат на канче с дръжка и само пресява. Crazy
Тесс, у дома романтиката е на почит колкото у вас.

Рая, какво прави човекът зад теб (на аватара)? newsm78

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 22:20 от valка

# 72
Дикси,ти не познаваш ли голямата ми сестра?Преди години за един св.Валентин бше предложила на батко ми да направят застровка на колата по случая hahaha
Валенце,сподели моля те,може и на ЛС как аджиба де се култивира романтиката Peace
Веси,роборта е Филипс HR 7445,взехме го за 19о лв. от Метро,иначе в Технополис преди празниците беше 230 с кафеварка PeaceМного съм доволна,не го прибирам,а даже и в него меся Peace
Айде,лека ви нощ!@

# 73
Абе аз съм от дърветата ,със сигурност Simple Smile Не ме влекат никакви словоизлиания, подаръци във форма на сърце,разни играчки казващи Ай лов ю и т.н. Сватбите и цялата церемония,за която всички жени примират, са ми кошмар,направо съм си мъж Simple Smile Може би ми е от зодията ,земна отвсякъде Simple Smile
Но наистина една почивчица някъде би ме изненадала приятно. Не знам за запалени свещи и прочие романтики,може и да ми харесат Simple Smile Но едва ли ще ми се случат.
Имала съм и връзка с романтичен мъж -ами направо ми беше тягостно  Embarassed Къв човек съм не знам Simple Smile
Веси,аз не ги публикувах,защото не бях сигурна дали си съгласна. Иначе са страхотни и клубчето го препоръчвам с две ръце.Много ми хареса и този път всичко.
Днес сме ви засрамили линейките Simple Smile Нашият разнос работеше  Laughing Но все пак шефката се смили над нас и ни пусна в 9.30.
Утре ще кача снимките и ще ги покажа,обещавам Simple Smile

# 74
Джина не знам за теб, но за мен романтиката е далеч от детските играчки и плюшени мечета като образ и всъщност освен тинейджърките, кои други намират споменатото за подобен идеал. ПРиятно е обаче да се почувства жената поглезена и харесвана дори от мъжа си. Да се почувства жена. Романтично е дори да помни нещо много интимно за теб, дребните жестове, които просто показват чувствата му. Няма нужда някой да ти казва, че те обича. Тези неща се усещат.

Общи условия

Активация на акаунт