ПЛЕВЕН - 129

• 26 152
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.Плевен
Ей, пак много сте изписали!
Валенце, радвам се, че Бубка е добре, наистина може да е от емоциите.

Св.Валентин и ние не празнуваме, ама виж Трифон Зарезан ще си отбележим. Пък и кво да празнувам Св.Валентин като 4 дни по-късно трябва да ознаменувам РД на мъжо... Rolling Eyes

Хавайче, честита ти квартира, дано да е наистина добра и добре да се чувстваш в нея!

Не можах да ви изчета подробно и затова няма да вземам отношение по други въпроси. Но успях да видя, че някои са си изкарали добре на срещата. Дано успея да се включа за някоя от следващите.

Хайде лека нощ, че малката нещо е много неспокойна тези дни и нощи - май ще й избиват няколко зъба наведнъж...

Hug Heart Eyes

# 76
  • Плевен
Музе ето го филма http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=138812&hit=1

В събота на срещата се разтоварих доволно, посмях се наволя с онзи "гюлетласкач", чак му се чудех на крехката физика как мяташе таз топка.

Аз не съм измислила изненада за Валери по случай Св. Валентин. Ще го измисля тези дни, но харесваме и двамата изненадите. Цветя ми носи по-скоро без повод, не харесва дни като 14.02. и 08.03. , в които почти всеки мъж носи китка на любимата си жена.

Вчера не ви бях чела и се пързаляхме тук из Сторгозия с Траяна и Валери. Ако знаех за мини форумската среща в Скобелевия парк, с удоволствие щяхме да дойдем.

Относно Биг Брадър, аз следях всяко излъчване на 1 и 2 сезон, после не чак толкова редовно ги гледах, но на мен формата ми харесва от психологична гледна точка. В повечето случаи избират много добре различните психологични профили. А относно простащината, на която ставаме свидетели гледайки, то според мен Биг Брадър си е точно огледален образ на българската действителност.

# 77
Смогнах да се запиша на 6-та страница...
Здравейте!

Валенце, радостни новини си донесла за Бубка, много се зарадвах и аз като останалите! Hug
Рая, честита квартира! Да си много щастлива в нея!

Ние днес бяхме на пързалка. Опитахме да се качим до Панорамата, но беше невъзможно и се преместихме на Скобелев, до кафе Дружба. Голямо пързаляне и въргаляне му ударихме, кеф. Голям сняг, голямо чудо. Сега видях някакви мини снегорини, че са се разшетали. Сетиха се..., ама пак добре, че са излязли, бях загубила надежда, че ще изчистят Плевен.

14-ти февруари не празнуваме специално, но мъжът ми понякога ме изненадва с нещичко. В нашата къщо обичаме да се поглезваме един друг без специални поводи и го правим често.

Бънсънчо, много ти благодаря за обясненията, беше ми интересно да прочета! Hug
Предаванията, които коментирате, не ги гледам. В малкото ми свободно време предпочитам да заседна пред някой готин филм или с книжка. Гледам новини, интересности разни по Дискавъри /Хистори, Експлорър/ и май е това.
От мен лека нощ, каталясала съм! Hug

# 78
  • Плевен
Момичета , позволете да ви откъсна частично от Св.Валентин  Party В момента има много хубава разпродажба на боти и ботуши в синият комплекс "М" на вторият етаж - не знам как се казва магазинът.Офертата е е два чифта на цената на един.Аз обаче искам само един.Ако някоя от вас случайно иска любимият или сама да си направи такъв подарък може да се организираме и да посетим м-нът.
Моля ви , не ми се смейте за необичайната молба.
Друго място където има разпродажба е в Ситито на първият етаж в лява - всичко е на -50% .Същият м-зин е и малко по-нагоре , до закусвалнята. Но там нещо не ме впечатлиха Sad

# 79
Ние тази сутрин сме много ранобудни.
http://www.vbox7.com/play:3b5ac981 ето едно клипче.Много ми хареса.Гледайте го и вие.На всички ви желая един хубав ден!

# 80
Айс добрютро,
Бенсън - лека нощ! Laughing Grinning
Прочела съм те още одеве момиче, но мисля че чак сега е момента, който ще споделя - наспала съм се, взела душ и тъкмо ще отпивам първа глътка кафе! Просто, но великолепно усещане! Heart Eyes
Кирил тая нощ бе много мил, събуди се чак в 5 и макар че легнахме след 12, заради Аватар и едно пране, абсолютно ми стигна почивката. Сега разбрах защо тоя филм е така касов - Деси ти го отхвърли, но хората са се постарали. Grinning Почвам да си възстановявам баланса нужно изгледани филми. Laughing Grinning
Валенце сега ми хрумна - направи му една шоколадова торта на Ангел. На 14 февруари е новолуние, можеш да си хапнеш и ти сладко на воля. А между другото черен шоколад много добре се връзва с някое по-леко червено вино или розе - тамън 2 в 1! Heart Eyes
Мишката - какви са цените и има ли мъжки боти?

# 81
В момента има много хубава разпродажба на боти и ботуши в синият комплекс "М" на вторият етаж - не знам как се казва магазинът.Офертата е е два чифта на цената на един
Аз така си купих 2 чифта, пак от там, преди 3 години. Не са мръднали, удобни много  Peace

Добро ви утро  Grinning
Дали са поразчистили улиците? Свилката днес трябва да е на консултация с ваксина и се чудя дали да го водя  Thinking Вчера реших,че отлагам, но като спря да вали пак се зачудих дали някой няма да е поизчистил?!

# 82
  • Плевен
Добро утро.Благодаря на всички за милите пожелания. Hug Hug Hug Hug
valka Настъпва ме  smile3521 smile3521
Някой знае ли в нашите Техномаркет и Технополис има ли продукти с транспортни дефекти ?

# 83
  • София
Джина не знам за теб, но за мен романтиката е далеч от детските играчки и плюшени мечета като образ и всъщност освен тинейджърките, кои други намират споменатото за подобен идеал. ПРиятно е обаче да се почувства жената поглезена и харесвана дори от мъжа си. Да се почувства жена. Романтично е дори да помни нещо много интимно за теб, дребните жестове, които просто показват чувствата му. Няма нужда някой да ти казва, че те обича. Тези неща се усещат.

Ето това исках да кажа в повечето си постове,но не успях явно да се изразя.Това е романтика за мен.И не вярвам да има жена,която да не би била щастлива при такива жестове на внимание.
Номадке,мислим еднакво,това за тортата ми щукна вчера вечерта.

# 84
  • Плевен
Това за дребните жестове и аз съм с две ръце за него,помня на първия св.Валентин моя приятел ми подари дървена плочка в размера на снимка , на която се беше нарисувал с пирограф ( това е малко силно казано имаше едно кръгче с очи и уста Kissing Heart ) ,което държеше сърце и в сърцето пишеше Рая  newsm76 Two Hearts
И естествено аз се разплаках....

# 85
Явно мислим различно,защото за мен романтика е точно подаряване на цвете,картичка с някакво любовно стихче,вечеря на свещи, двама прегърнати да гледат заедно залеза на слънцето и подобни от сорта.Иначе и аз се радвам ,когато мъжа ми на връщане от работа види череша и се качи да ми набере,защото знае,че обичам,макар той да не ги опитва,или карайки видял люляк край пътя и ми откършил някое клонче,пак защото знае,че ми е любим.Но това за мен не е романтик,а знак на привързаност,на внимание към другия,на взаимност.

# 86
Добро утро!  Grinning

Какво е романтика?.
Номадка, много точно го е описала.

Ето който се чуди какво да приготви на МИЛОТО за вечеря, да избере в съответствие със зодията му  Joy
http://cway.bg/index.php?m=2438

# 87
  • Плевен
 Е то излезе ,че трябва той да готви ,а не аз хах smile3508

# 88
Забравих за споделя,че вчера гледах Светът е голям (Благодаря на фтал за линка,макар че субтитрите бяха на английски  Confused ) На който му е мъчно за комунизма и си мисли,че тогава е било по-добре,да го изгледа. Не мога да си представя обаче как ли го възприемат днешните младежи, представям си какво е за тях това комунизъм   Rolling Eyes
Като цяло ми хареса филма, само ми беше много чудно как и двамаа главни герои не говорят добре български Simple Smile

# 89
Ето който се чуди какво да приготви на МИЛОТО за вечеря, да избере в съответствие със зодията му  Joy
http://cway.bg/index.php?m=2438
Е Дикси тука има направо великолепно попадение за наща семейна зодия. Повече разбира се отнася за мен. Grinning Laughing Laughing
Цитат
Близнаци
 Близнакът е човекът-лукс, особено, когато става дума за романтична вечеря. 
 Не е задължително блюдото му да е голямо. Задължително е в него да има няколко вида френски сирена, само най-чистото месо или филе от акула. Не би опитал какво да е вино, а само най-хубавото и скъпото. Изобщо Близнаците са истински ценители.
Джина вероятно и мъжът ти се опитва да те култивира, така както Валенцето нейния Ангел. Laughing Grinning Laughing Без угризения обаче можеш да кажеш романтично: "Мъжо бъди мил, купи ми тези ботуши моля!" Laughing Grinning Mr. Green
На предната страница преди линка на фталл Деси е пуснала линк с беге аудио за същия филм ако не ти се чете а слуша. Peace

Общи условия

Активация на акаунт