ПЛЕВЕН - 129

• 26 177
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Добър ден и от мен...)))

Дикси, хората по принцип с това си изкарват някой лев и едва ли рискуват да продават некачествена стока. А и реално ти ще го вариш при 100С, каквото и да има, няма да остане задълго там. ) ЕДва ли ще седнеш да го пиеш така млякото.
Аз също съм взимала мляко, до нас продаваха и миналата година съм купувала, ок си беше, не сме имали проблеми. )
Сега ми предложиха овче мляко и мисля да взема, за да си го заквася и стане на кисело. Дано да се справя. )))

ДеЩо, много кофти с тази салата, дано бързо да се оправиш.

# 676
Джинка, вас на морето най-вероятно някой вирус ви е бил подхванал, макар че не се знае и каква вода сте пили...
Направила съм си гювеч вчера и разни салатки ще си рендосвам, че така се натоварих с ядене, може и от това да е, да съм прекалила..свекървата нали имаше рожден ден в неделя и има ядене за доизяждане за една седмица, предимно месища, сестра ми пък ни довърши като донесе някаква баница, тип баклава, отделно тирамису, абе не е като да не съм преяла.

Много гнусна тая история с адреналинката Яна, като си помисля колко неизвестни семейства имат същите случки и взаимоотношения.
Смятам, че е добре медиите да раздухват и да се говори за това, независимо че се вадят гнусотии и кирливи ризи, аман от това домашно насилие... не помня тук ли го коментирахме или някъде другаде прочетох, че 4-5 от 10 български жени са подложени на такова... Социалните работници, имате ли статистики?

ето един сайт от Блек Чери, още не съм го прегледала, но тя казва, че има много вкусни рецепти публикувани, които е опитвала...доколкото разбрах вегетариански или вегански, може да го ползвате за идеи за салати. Нещо бавно ми се отваря, само видях, че има позиция за гмо-тата.

http://www.zemianazaem.com/

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 10:47 от ДеЩоВиди

# 677
Деси,да ти минава Hug
Татко купува такова мляко, до тях има, давала съм на Бужи,аз съм пила-хубаво е, има и доста каймак.Тук,наоколо, не знам да продават.

# 678
За млякото - въпрос на човек е
важно е от какви животни е добито и как се съхранява.

ето една много хубава статия   http://www.menumag.bg/articles/view/222

# 679
А,не,Декса,хич никакъв вируус не беше..И управителя така се опитваше да ни убеди,но аз не знам вирус дето да повали цялата станция за една нощ и на  другия ден да няма нищо на никой  #Cussing out НАправо си беше от храната.
Много е гадно,защото ние сме свикнали като има проблем вкъщи той да си остане там,че да не ни гледат хората сейра.Докато го има това мислене ще има и много жени и деца жертви на сексуален,психически и физически тормоз  #2gunfire

# 680
Хавайско дупе, къде в 9-та има баба/дядо с домашно мляко?

Днес се събудих със сметката за тока  ooooh! Направо ми се вкисна деня! Crossing Arms

За домашното насилие-всяка 4-та жена е подложена. Имаше и статистика за мъжете, ама не си я споням.

Това с Адреналинката стана досадно вече. Честно казано не вярвам нито на нея,нито на мъжа й.

# 681
Деси, спри всякаква руска салата, поне докато си бременна! Аз така не ям руска салата след едно много тежко натравяне, цяла нощ повръщах и накрая колабирах, та ме караха в Пирогов. Много бързо се развалят тези салати и дават фира.

Какво е станало с адреналинката Яна? Оня куковец мъжа й да не я е ударил, знам, че я е зарязал сама да си гледа детето ако е и насилник, ударил жена, значи заслужава някой него да пребие. Такива мъже са ми най-отвратителни  Sick AniDani , а ти какво имаш предвид, че не вярваш?

# 682
  • Плевен
Аз такова мляко от улицата не бих купила, а да не говорим да го давам на детето . Едно,че не знам тези крави как се гледат, дали боледуват, и дали са пили лекарства вчера примерно. Друго ,че неописуемо ме е гнус от ботилките и тубите, в които го продават. Знам ли го измил ли си е ръцете като е наливал млякото и подобни.
На село комшиите на свекърва ми имат крави и когато са давали лекарства, й казват да изчака колкото дни трябва. А аз не съм взимала мляко,но като се сдобия със закваската ще започвам.
И аз не съм хванала края с адреналинката.

# 683
 Atrakcia , бях психолог във ВУИ'Христо Ботев" с. Подем сега вече не съм там,защото като забременях и шефа ме махна,а ти къде си?

Дикси ,като бременна пиех само витамини "Нео Вин", друго не съм пила.Относно млякото и аз съм купувала от такъв дядо мляко,не съм имала никакъв проблем и да си призная честно много повече ми харесва от купешкото,в което почти няма мляко.

# 684
Atrakcia ,имах предвид в кое помощно училище си,тук в Плевен или това,което е в Долна Митрополия, мй и там имаше едно.

# 685
Мен също не ме е страх да си купя мляко от бутилка, ако човекът продава редовно. Нали ще мине през огъня и нищо няма заразно да остане. Но не ми се е налагало, защото свекърва ми си взима от съседи хубаво мляко. А у нас много рядко ползваме прясно мляко и купувам от магазина. Не бих се захванала с квасене, та този проблем ми отпада.

# 686
Тесс, аз ям такова нещо два-три пъти в годината, ама като ми се услади тоя път.  ooooh! А и я хапвам домашна, ама айде де - случва се.
Майонеза отделно пък изобщо не ям, яйца супер рядко.

Адреналинката разказа подробно при Гала, не я е ударил, поприбил я е, извади и някакво медицинско. Била с колегите да празнува, прибрала се към три часа, звънял и, ама не си чувала телефона, изнервил се и я посрещнал с тупаници още от вратата на къщата. На вторият етаж били родителите му и баща му слязъл долу и почнал да и се кара, че пищи, а майка му им казала да се разправят вътре, а не на стълбите, че можело някой да падне, че хората да не слушали... След като влезли в къщата не и давали да влезе при детето, докато мъжа и я поступвал и я плюел в лицето, накрая я пуснали...Счупил и телефона, чак на сутринта се свързала със сестра си и тя изпратила двама нейни приятели да я приберат...мъжа и не я пускал и я заключил, а и тя не искала да си тръгва без детето,извикали полиция и така успяла да излезе от къщата и да си изведе и детето - към три следобед на другия ден... Свекървата почнала и тя да я шамари и да пищи да остави детето, тва някаква главна архитекта в община Слатина или от сорта...

# 687
Боже, на какви изроди е попаднала ooooh! Аз пък й вярвам напълно. Никоя жена няма да оплюе така бащата на детето си, ако не е истински пребита и потресена. Аз в тази ситуация направо бих избягала с детето в чужбина, за да не съм принудена да имам контакти с подобен "мъж" занапред.

# 688
Имам чувството,че се вкарава в някакви филми. И неговата версия беше доста достоверна,пък тя вече нали си има нов мъж,дано този път да е случила.Макар че ми се струва много бърза с намирането на нов, толкова сигурна в него, човек до себе си  newsm78
Не че защитавам мъжа й ,хич дори,но просто монетата винаги има 2 страни.

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 12:00 от Мама_НушИ

# 689
Е, Нади, ами кравите във фермите нали в храната им се добавят лекарствата, антибиотици и тн... Пилетата нали ги зобят с хормони  и прочие, живеят в стрес и на тясно, което се отразява директно върху качеството на млякото...
Тия селски крави поне през лятото пасат трева, не ядат постоянно фуражи
А бутилките - нали го вариш млякото, бактериите не оцеляват

Общи условия

Активация на акаунт