ПЛЕВЕН - 129

• 26 178
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Питах те,защото донякъде съм ти колежка, с тази разлика,че аз не се занимавах с болни деца,а с деца с девиантно поведение и съм психолог,но и едното и другото изисква много от този, който го работи. Надявам се някой ден да се видим и да ми разкажеш за работата там,стига да имаш желание, разбира се  Simple Smile Тъкмо ще запознаем децата piasyk

# 661
Надявам се някой ден да се видим и да ми разкажеш за работата там,стига да имаш желание, разбира се  Simple Smile Тъкмо ще запознаем децата piasyk
С удоволствие! Ела на някоя форумска среща, аз напоследък съм редовна. Simple Smile

# 662
само трябва да ми кажеш кога има и съм там Simple Smile

# 663
Аз доколкото разбрах, проблема със зъбите е от преди да се приема флуора, а той е изписан уж да помогне?
Успех с намирането на добър зъболекар!

номадка, като МПС, но по4ти ежедневно...

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 05:30 от benson10

# 664
Питах те,защото донякъде съм ти колежка, с тази разлика,че аз не се занимавах с болни деца,а с деца с девиантно поведение и съм психолог,но и едното и другото изисква много от този, който го работи.
А,къде си психолог? И аз съм, но в помощно училище Simple Smile

Добро ви утро!

# 665
ееее намерихте се значи ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

замалко да забравя - Благодаря на всички, които са ми дали някакъв отговор на питанката  Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 08:41 от Viksun

# 666
Бенсън, много си телеграфна напоследък  Crossing Arms

Нуши, а ти по време на бременноста приемала ли си Зимафлуор?
И аз съм на мнение, че трябва да посетите още един детски стоматолог. Загубих координатите на софийската стоматоложка, която идваше един път седмично в Плевен и водих Митко при нея. Но може да ги намеря ако искаш, макар, че тя не е детска, но ни даде насока.

Имам едно чудене  Thinking
Тук до нас, на завоя, всяка сутрин един мъж продава прясно мляко в бутилки, домашно. Гледам, че бързо си го продава, бабите от квартала му изкупуват това, което е докарал сутрин.
Мислите ли, че е добра идея и аз да купувам от него, като ще е за Митко? Не знам дали да му гласувам доверие.
Вие бихте ли си купували за децата?

# 667
  • Плевен
Дикси къде е това до вас ?
Мама ми купуваше в 9ти квартал като бяхме имаше по същия начин,беше много вкусно и нищо ми няма Simple Smile аз съм за бабките дето продават...

# 668

Вие бихте ли си купували за децата?

Бихме. Поговори с дядото и ще го преценис. Може да се окаже от село където четат форума или пък имаш познати. В крайна сметка първо ти ще го опиташ. Надали ще си прецака пазара и ще продава лошо мляко.

В болницата тази сутрин май не видях мартеници... Не съм сигурен.

# 669
  • Плевен
Съгласна с ftall ние бяхме много доволни от това мляко дето мама купуваше,и кисело квасеше и не бях яла по вкусно.... затова ми е мъка ,че на Дружба няма такива удоволствия  Tired

# 670
  • Плевен
Не може да няма на Дружба. Някога имаше една кола на първа спирка на Дружба, до нон-стопа.
Дикси, в градинката идваше всяка сутрин една кола. Пак дядо продаваше млякото.

# 671
Рая, на ул. "Ив. Вазов", до градинката преди Окръжна болница.

Аз ще го разпитам, разбира се. И ще му кажа, че е за дете и ако има нещо него ще търся  Mr. Green
Ама и аз съм една, като почна да ги измислям - пък от какво ли са болни кравите му, не е изследвано това мляко...дъра-бъра...
Но искам и да се опитам да подквася.
Валка, този, де.

Фталл, много рано си отишъл на работа, сигурно още не са се подредили хората. Пробвай по обяд пак.

# 672
  • Плевен
ох аз за да отида на Дружба 1.....само за едното прясно мляко Simple Smile зор...а пък и не съм виждала там дядо Simple Smile ако тръгна да го търся ,ще се загубя в джунглата.....Като се преместя сега в квартирата знам къде да ги намеря ,нали си е моето кварталче... Laughing

# 673
Дикси, ние от такива хора си купуваме - кокошки, пилета, яйца, мляко, сирене, масло и кашкавал. Мед също така купуваме.
Преди съм си взимала прясно мляко за квасене и от Копитото, от на Пламен Гетов конюшната /гледат и крави/.

какво да му е на млякото, нали го вариш на 100 градуса, пастьоризацията я правят на 60-70, вируси и други подобни не знам вече как се протектират...по селата си имат ветеринари по принцип.

Аз пък се натрових с руска салата от магазина, снощи повръщах и се обринах по лицето. Май я ядох поостаряла, в събота или неделя е купувана и до вторник я консумирахме цялото семейство, много вкусна беше, в сряда вече на обед ядох само аз, похапнах повечко, другите не са яли... Може и от друго да е, но на другите хора нищо им няма.

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 10:20 от ДеЩоВиди

# 674
Деска,най-верочтно е от нея. Много е гадно това хранително натравяне  Sick Нас на морето ни беше подхванало всичките Sad Не искам да си спомням.
Дикси,аз да ти кажа също бих се замислила да вземам за децата  Confused Ако е за мен няма проблем. Той не че дядото нарочно ще ви продаде лошо мляко,ама като не е проверено  Confused На нас майка ни купува от село от роднини,но те го дават и на мандрата и знам,че ако има нещо ще ни кажат.
Аз си получих поръчката от фотобокса,бързи бе Simple Smile Ще проверя пак дали става това с 2-те лири.

Общи условия

Активация на акаунт