ПЛЕВЕН - 129

• 26 161
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • София
О,Мира,то така и баба знае. LaughingАз питам за нещо подходящо за семейство с две деца,които няма на кого да остави и за 5 минутки. WinkАнгел би се зарадвал най -много я на някоя техническа книга,я на нещо за колата...ма много неромантично да му се невиди.Никак не си го представям да му подаря сърчице просто. Mr. Green

# 16
  • Плевен
Скоро ще ходя до Кауфланд Simple Smile пращам по пощата....ама не гарантирам ,че пощальонката няма да усети мириса.....  newsm62 и да си го хапне Joy

# 17
Валенце, купи му книгата, пък му наготви микс от свински, телешки и пилешки сърца. С много лук. Мммм...... Mr. Green

# 18
  • София
Валенце, купи му книгата, пък му наготви микс от свински, телешки и пилешки сърца. С много лук. Мммм...... Mr. Green
hahahaПрактична както винаги!Ако трябва да съм честна,това много би му се харесало. Laughing

# 19
  • Плевен
а ако добавим и чесън идилията ще е само за вас двамата  bowuu

# 20
Аз пък тоз празник не го уважавам. Много ми е бонбонен.  Whistling Предпочитам Зарезан. Ама пък не пия вино.  Tired

Шоколадът върши чудеса. Със задните части.  Crossing Arms

Аз затова наблягам на натуралния. Уж последствията от него са по-малки.  Flutter

# 21

Непресъхващ извор на дивотии си ти  Joy

# 22
а ако добавим и чесън идилията ще е само за вас двамата  bowuu
Което е и целта на занятието, все пак  Laughing
Я кажи каква техническа книга имаш предвид, че ме заинтригува.

# 23
  • София
Ооо,аз от празници не се отказвам,празнувам си именния ден и на 10,и на 14,подаръци също приемам и на двата дни Flutter,въобще колкото повече,толкова повече. bowuu
Дикси,под техническа имам предвид не някоя точно конкретно,той обича книги за коли,също такива с всякакви схеми за разни неща вътре,то аз дори не мога да го обясня,че камо ли да го купя сама.Вкъщи под спалнята е сложил сигурно 30-40 такива,стари,руски.Той други книги не обича да чете.
Ето това например би му се понравило доста
http://www.book.store.bg/c/p-p/c-129/id-35536/osnovi-na-elektron … efan-kucarov.html
Но аз от такива работи бъкел не отбирам.

# 24
Валенце, а дали не можете да наемете детегледачка за няколко часа и да си отидете някъде само двамата?
В София поне има агенци, които надявам се предлагат сигурни хора?

Иначе идеята на Дикси е супер...)))) сготвени сърчица, много вкусно...))))

# 25
# 26
Аз затова те питам, защото знам, че и Ангел като Емо се вълнува от такава литература.
Но тази е много строго професионална, която я показа. Тези той си ги купува, че аз не разбирам.
Аз за един РД на Емо му подарих тази - http://kragozor.com/?viewID=1&bd_id=29
Хубава е, луксовно издание, и беше доволен.

# 27
  • София
Мира,аз от агенция детегледачка няма да си наема,освен ако не съм тръгнала да умирам,недай Боже!Пробвах да търся чрез познати,но ударих на камък-или искат някакви нереални суми от сорта на 25лв за два часа да гледат децата ми как спят,или пък искат редовно да ги ангажирам.И в двата случая нямам такива финансови възможности.като дам 25лв за детегледачка и още примерно 30-40 лв да излезем двамата....не можем да си го позволим.
Дикси,не мога да отворя линка.Но как да рискувам с книга,като аз наистина абсолютно нищо не разбирам от това.

# 28
# 29
Валенце, заведи децата в Олето, тя нали и без това не го признава тоя празник    Mr. Green   Комисионната е  за мен  Money

Общи условия

Активация на акаунт