ПЛЕВЕН - 129

• 26 424
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Честит рожден ден на Божидар!
Да ви е жив и здрав! nbirthday  bigdance2

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 09:37 от Тони.

# 526
  • Плевен
Добро утро на всички.Поздравления за рожденни дни и предложения за брак... Simple Smile днес съм голяма махмурлийка....Хич не ми се работи.Вие как изкарахте Hug

# 527

Честит рожден ден на Божидар! Hug
Миленка, да ви е здрав, щастлив и много, много да ви радва!
Весел празник!     bouquet  bouquet bouquet

# 528
Честит рожден ден на Бужи и майка му! Адаш все по-най-хубави неща му желаем!  bouquet

Дикси на мен нещо ми се губи къде избрахте да празнувате. Та кое е мястото на снимките? А тортата наистина е файнска!
Айс няма начин човек като живее в блок се съобразява със съседите редовно. Close

# 529
Атракцийка,честит празник.  bouquetЩастливо детство и много безгрижни игри за Бужи Peace
Дикси,на една от снимките в началото Митаче с гаджето ли  е? newsm78
Номадка,това е клубчето в Мол-а,където все се каня да ви заведа с Кирил Peace
А Христина още спи #CrazyИзпи си млякото сутринта мнооого тихичко,аз бях отишла да си правя кафенце и се ослушвам за нея,ама на-още кротува Whistling
Кати,здраве да е.Нищо не ни пречи естествено пак да идем да поиграем малко Peace
Айс,над нас има малко бебе на почти 2месеца и колкото и да е шумна Хриси се съобразяваме с него.Аз лично много се дразня като ми се клопа,кърти и дупче по никое време.Особено събота и неделя Crossing Arms

# 530
Номадка, в МОЛ-а е. Аз лично останах много доволна - просторно, без цигарен дим, имаха организирани игри и състезания...и така.
Косе, Аделинка му е на сърце, дааа  Heart Eyes Дори едно стихотворение за гълъбче, което накрая благодареше на детето, че му е дало трошички, трансформирано по Митковски гласеше "Благодаря ти, Аделинке!"  Laughing

Атракция, тортата ви е много хубава! Особено се впечатлих от изригващият вулкан  Peace

# 531
Честит рожден ден на Бужи  Hug
Здраве и изпълнено  с игри детство !

Честито и на Митко !
Хубаво сте си изкарали,виждам Simple Smile Само не видях костюма на костенурката нинджа Simple Smile

КОсе,хайде де,не ни мъчи Simple Smile Що ми се струва,че мъжа ти е бил запознат с изненадата и те е изненадал той повече Simple Smile
Пешко,нали точно поради тази причина престанахме да ходим в детския дом в Дружба и аз на всеки го казвам това,като реши да прави акция за там. Жалко за децата,но такава ни е оправията.
Между другото и печелившите градове за нова детска площадка от Бела са известни- Плевен естествено не е между тях Sad

# 532
Диски, супер тържество, тортата е много яка, а рожденикът изглежда щастлив и доволен!

Атракция, Честит Рожден Ден на голямото ти момче! Много да ви радва и слуша! И вашата торта е супер, динозаврите много готски.

Нади, да не те притеснявам на лични, така може да се шприцова фростинга, но ако не ти се занимава може с лъжица да слагаш и после с обратната страна да пригладиш. Мерси за рецептата, звучи интересно, да починем тези дни от сладко и непременно ще я пробвам Simple Smile

# 533
  • Плевен
Честит рожден ден на Бужи!

# 534

Честит рожден ден на Бужи! Да е жив и здрав, да расте умен и все така чаровен!
Миленка, весел празник!   bouquet

Дикси, рожденника ти е много хубав!  Hug

# 535
Здравейте момичета!Честит рожден ден на патерици на МИТКО на Диксии на БОЖИДАР на Атракция.Ние празника го изкарахме на Беклемето и по този повод да ви покажа нашата скиорка

# 536
barzova много добра скиорка имаш!Да е здрава и щастлива и да се пързаля по пистите!Да стане шампион!Тя и сега си е smile3501

# 537
Честит рожден ден на Митко със закъснение!!!

Честит рожден ден на Бужи!

Честито и на Косето!

Взех си изпитаааааа Party Party Party
В събота вечерта ходих на  кино (не бях ходила от 10 г ooooh!) и гледах Аватар. Дали защото отдавна не бях стъпвала в кино, но филма ме очарова.Изобщо не усетих кога минаха 3 часа.

Бях казвала че ми няма снимките. Писах им и са ми отговорили следното.
Моля някой да ми помогне с превода, че гугала така го преведе, че нещо не разбрах
Hi
Thank you for your email.
Unfortunately, I am unable to read your query.
Can you please resend.
Looking forward to hearing back from you.
Best regards,Jayne

# 538
Здравей

Благодаря ви за вашия имейл.

За съжаление, аз съм неспособен да чета вашето запитване.

Вие можете ли да дадете моля .

Очакването, чувам обратно от вас,.

Най-добри пожелания, Jayne

# 539
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУЖИ!
Да расти весел, здрав, умен и щастлив!

Миленка, честит празник!  bouquet 
Тортата е много хубава, предполагам е много щастлив малкият гявол.

Дикси, много готина торта, много хубав рожденик, як купон!

Веси, пише ти че не е могла да прочете писмото ти и очаква да й го препратиш.

Общи условия

Активация на акаунт