ПЛЕВЕН - 129

• 26 424
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Дикси, много хубави снимки! С малко закъснение честит ти рожденик! Жив и здрав да ви е!
Честито и на Косето! Много се радвам за вас!
И накрая - честито и на Бужи! Да е жив и здрав и мааааалко, ама съвсем маааалко по-послушен!  Mr. Green

# 541
Джина,не е знаел.Макар да беше много лесно да разбере какво пише-чичко Гугъл знае всичко PeaceБеше ми обещал да не разбира,за което му вярвам.Говорили сме си за брак,но имаме други неща запланувани преди сватбата,за това няма да се юрнем да се бракуваме другия месец.Определено аз бях изненаданата в случая,защото не съм си и помисляла,че може да ми подари пръстен Peace

# 542
  • гр.Плевен

Бях казвала че ми няма снимките. Писах им и са ми отговорили следното.
Моля някой да ми помогне с превода, че гугала така го преведе, че нещо не разбрах
Hi
Thank you for your email.
Unfortunately, I am unable to read your query.
Can you please resend.
Looking forward to hearing back from you.
Best regards,Jayne

Току що се сетих, тъй като и моите снимки още ги няма, че е възможно да съм писала на кирилица, вм. на латиница  и затова да не могат да ги пратят. Тъй като Гугъла ми превежда всичко, а и пусках поръчката по нощите и бях много уморена, та може и да съм направила тази грешка. В случая вероятно проблема е подобен.

# 543
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУЖАЧЕТО!

Aйс, не така с лошо за мъжа си  Wink ! Човекът ходи на работа,трябва му качествена почивка. Ще вземе Стела да счупи потенциометъра на уредбата, после ще искаш романтика с музика,ама няма да има,а както си увикала мъжа си,той пък няма да го поправи и ще се гледате лошо  Mr. Green .
Най- много мразя като съм си вкъщи, някой да ми нарушава спокойствието с тропане,тракане, ремонти и подобни действия.

# 544
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУЖИ!ДА Е ЖИВ,ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН!
Миленка,весел празник  bouquet

# 545
Благодаря ви за помоща  bouquet

Писах им отново, дано този път ме разберат Tired

# 546
Косе ,да ме караш в снега да ходя за вестник  Laughing,ама го купих и билборда видях ,браво.

На мен ми няма едни снимки от 25 януари ,ще взема и аз да драсна едно писмо.

# 547
Честит рожден ден на Бужи! Много здраве и щастливо детство му пожелавам!

# 548
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУЖИ! ЖИВ, ЗДРАВ И МНООООГО ЩАСТЛИВ ДА БЪДЕ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Митачко весело си е изкарал рожденния си ден, видимо е от веселото и доволно личице от снимките. За тортата думи нямам - изглежда превъзходно.

Ние сме си у нас. Снощи разбиха служебната кола на Валери, паркирана точно пред входа. Даже Валери и Траяна са видяли крадеца. Вечеряли са и чули алармата, мъжо надникнал, но нищо не забелязал нередно (било е тъмно - 20ч.). Втори път обаче чули алармата и надникнали и видяли един да тича. Разбил е дясното предно стъкло и е взел панела на CD -то , което Валери обикновено прибира, но сега е забравил. Та сега бюрокрация и ходене по инстанции колкото щеш, а днес имаше важни срещи извън Плевен.

Хубав ден от мен!

# 549
  • Плевен
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУЖИ! ЖИВ  И ЗДРАВ ДА Е И МНОГО ДОБРИЧЪК БАТКО!  newsm59

# 550
Честит рожден ден на Бужи!!! Да расте здрав и щастлив за радост на мама и тате  Heart Eyes

# 551
Люси, съчувствам, ужасно неприятно!
На мен пък ми отскубнаха решетката на колата, а на комшията му откраднали акумулатора...

Споделям разговор между мен и Велина:
Аз: Ето, занеси малко баница на хамстерите.
Тя: Дай още малко, че им се услади.
Давам й още няколко пъти парченца, след което тя идва и въодушевена ми казва:
Мамо, вече има кой да ни яде недостатъците от храна, няма да ходим да хвърляме боклук често. hahaha

# 552
И аз прочетох статията във вестник Посоки.С малката излизахме хем да се разходим хем вестника да вземем.мНОГО ХУБАВО ВРЕМЕ НО И МНОГО кишаво.

# 553
Благодаря на всички за пожеланията  Hug

И както подобава - да почерпя Simple Smile

# 554
Честит Рожден Ден на Бужи! Много здраве и щастие!

Общи условия

Активация на акаунт