ПЛЕВЕН - 129

• 26 424
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Привет, отдавна не съм писала, но Ви хвърлям по едно око.
Въпросният суши бар е на наш познат и аз много го харесвам. Не е за много хора, но е хубаво.
Косе, много ти се радвам за прекрасните събития, които те споходиха.....

# 616
Благодаря много за помощта!  Simple Smile

# 617
Добро утро!
Сутринта пак гледах, по сутришния блок на Бтв, за насиленото момченце.Изумена съм!

Кой ще участва във Форт Бояр?

# 618
Аз снимките във Фотобокса ги платих през Американ еспрес. Получих след това мейл, че на 5-ти са изпратени с обикновена въздушна поща, но досега не съм получила нищо. А докато не пристигне извлечението не можем да видим дали са дръпнати парите от картата. Но пък си мисля, че иначе нямаше да ми пратят мейл, че снимките са изпратени. newsm78
Още не смеем да пуснем следващите.
Някой знае ли нещо по въпроса?

Аз пуснах снимки на 9-ти и в събота си ги получих. Този път бяха пуснати в пощенската кутия. Защо не провериш направо в пощата, може да са там.
Косе, плащах  с дебитна карта и нямах проблеми.

А за въпросното момченце - не ми го побира ума един път как може да има такива "родители", които могат да посегнат на най-милото си и втори път от бездействието,незаинтересоваността, безотговорността на социалните работници. Айде спирам.

# 619
Маргото,виж това:
Please note: these turnaround times are based on averages and are therefore liable to vary slightly during peak periods. Unfortunately we cannot accept responsibility for delays by the Royal Mail. However, if a week after the published estimated order times above your goods have not been received we will re-print and resend at no cost. Longer periods apply for international destinations.
Но май не важи за нас.Англоразбираите ще кажат Peace
Новини много рядко имам време да гледа/слушам.Но това е поТРЕСАВАЩО Sick #Crazy

# 620
Атракция,много хубви снимки.Май са подобрили доста неща в Дребосъци. А пиците харесаха ли ви Simple Smile Аз съм ги правила специално Simple Smile Сетих се,че вие трябва да сте там в 11 ч. в понеделник Simple Smile
Дано само не съм се изложила нещо  Embarassed
Косе,ама мъжа ти е знаел,че се очаква нещо ? Аз мислех,че изобщо нищо не знае и затова предположих,че е предупреден Simple Smile А ако наистина го е направил случайно,значи сте на една вълна.Къде по-хубаво от това Simple Smile
Има нов конкурс за детска снимка ,ако искате пращайте : http://save-smile.org/sybitia/188-konkurs-moeto-gardzhe-2
Аз пуснах поръчка във фотобокса в петък и още няма нищо.Дано не се забавят,че са на Марио от рожденния ден и са за Веси. А имате ли идея защо вече не получавам 50 безплатни снимки бонус като поканя някой в сайта и той си поръча? Нещо са ни съкратили промоциите Simple Smile Иначе и аз плащам през пейпал.
Тази Панорама трябва да се види.Не е ли много ниска сградата,че чак да се вижда целия град  newsm78
 За малтретираното момченце и за многото други подобни случаи нямам думи. Лошото е,че дори социалните да ги приберат,пак не се знае на колко по-добро място ще отидат - в домовете  Sick

# 621
Longer periods apply for international destinations.[/b]
Важи, но срокът с изчакването при международните поръчки е по-голям.

Снощи гледах по новините за момченцето. Никой лекар не беше сигурен, че става въпрос за сексуално насилие. Чакаха становището на съдебен лекар. Горкото дете. Cry
Миленка, много хубав рожден ден.
Косе, честит ти пръстен и предложение, прочетох и статията снощи.
Джина, тази промоция отдавна не важи. Когато поканиш някого, той получава 50 безплатни снимки, а ти 2 лири бонус.

# 622
Получаваш ги 2-те лири, когато поканения поръча обаче.

Джина, пиците бяха наистина много вкусни. Особено едната  Heart Eyes Диетата ми беше грубо нарушена, сега има да наваксвам....
А за гледката на целият град, пропуснах да кажа, че това е констатация на Митко  Laughing

АниДани, освен суши има ли и друга "нормална" храна, салати?

# 623
Аз гледам,че пише 2 лири,но как се ползват? Като кача снимки в кошницата не ми дава никакво намаление  newsm78
А иначе знам,че като поканения поръча ,тогава получавам бонус.
Дикси,много се радвам,че са ви харесали  Heart Eyes

# 624
  • Плевен
Маргото,виж това:
Please note: these turnaround times are based on averages and are therefore liable to vary slightly during peak periods. Unfortunately we cannot accept responsibility for delays by the Royal Mail. However, if a week after the published estimated order times above your goods have not been received we will re-print and resend at no cost. Longer periods apply for international destinations.
В темата за фотобокса една жена каза ,че точно така са направили и са и пратили пак снимки.Тоз път ги получила.

# 625
Каква е тая история с момченце? Аз пък като никой път съм пропуснала новините.

Дикси виж менюто от линка на Ани. Има и други манджи тип български. Така се израждат всякакви екзотични ресторанти. В китайския редовно можеш да ядеш шопска салата с ракия. Цените изглеждат търпими, да не кажа нормални като за такова място. Като видях, че е до детската кухня и ми се намести яснотата. Laughing Grinning Laughing На мен пък ми се рупат водорасли само в къщи да не съм...

Във Форт Бояр ще участват звездите на битиви. Laughing Laughing Laughing Ако ви е много любопитно мога да разуча точно кой.

Най-накрая изкарах късмет и аз - вчера не валя и нямаше лед и можах да си видя постера на живо също. Днес обаче фталл и Аня са пътували 2 часа до Плевен като за малко да се обърне автобуса и са избегнали една катастрофа. Страшна поледица е! Shocked

# 626
Джина,преди да пусневш поръчката ти приспада колкото имаш *2лири.
Оправих се аз снощи най-накрая Peace
Навита съм да опитам суши-какво ли не съм яла в странство hahaha
Не ми е ясно само защо като си гледам историята на поръчките,от снощната ми ги дава 1200 и намсиколко,а аз поръчах само 622.Като чукна на разбивката са си толкова,и цената от снощи.Ако са ми направили дубъл за тяхна сметка няма да се сърдя hahaha
Христина има нов номер-качва се от портмантото на раклата до него,преди малко даже се изтърси от там,олям рев беше,но сега пакс е катери.А няма как да вдигна всички мебели по тавана ooooh! Sick

# 627
Е то няма как всичко нависоко да се вдига от децата.И моята пада от време на време и се удря.Но най я влече техника и кабели и контакти.И уредбата най-много да я увеличава на максимална степен.Голям купон е направо с нея.Но не разбира от не.Хили се като и кажа не.Е как да и обясня нещо че не трябва да го прави.Позволявам и всичко сега.

# 628
Е то няма как всичко нависоко да се вдига от децата.И моята пада от време на време и се удря.Но най я влече техника и кабели и контакти.И уредбата най-много да я увеличава на максимална степен.Голям купон е направо с нея.Но не разбира от не.Хили се като и кажа не.Е как да и обясня нещо че не трябва да го прави.Позволявам и всичко сега.

Изключваш от контакта ,казваш ,че е повредена и след 2 дни вече ще я е забравила.Пък и не е малка ,мисля ,че трябва вече да разбира  от "Не".С многоооо говорене ще се получи,толкова са любопитни ,че искат всичко да опитат .

# 629
То любопитството е в основата на всичко.Искат да разучат света и затова са любознателни децата което никак не е лошо в крайна сметка.Даже е и хубаво и трябва да се поощрява поне според мен.Всеки си има мнение.

Общи условия

Активация на акаунт